Veselé záplaty (22.8. - 28.8.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babka7

babka7 Pisálek fóra

Ahojte prišila som 500záplat a 501-prvú nemôžem prišiť 3-záplaty som prišila a štvrtá sa mi nedá poradte prosím.

2. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj babka-7,

nevím z tvého popisu jaký máš konkrétní problém, ale zkus postupovat podle tohoto videa - KUK ... třeba jenom nedáváš správně barvy k sobě nebo nemáš dost místa na umístění záplaty. Držím palce ať se ti daří, Natali ;)

larelay tohle ocenil(a).
  3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

550 mám to už za sebou juchů---šmyk šmyk už je na ploše bo florenů není nikdy dost;)

4. Mantichora

Mantichora Pisálek fóra

Dost dobrá akce, za mě 1* :)

5. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

No moc jsem to nepochopil a krejčí nejsem tak to flákám zaplatu na záplatu a ono vždycky něco vypadne padátka jdou tak šiju jak v salonu.

6. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Hotovo, no pokračujem ďalej pokiaľ sa bude dať ... prvá akcia, pri ktorej mi je doslova ľúto, že končí. Fakt sa vydarila - rozumný počet rastlín na jednu záplatu a aj pajdátok, ktoré pajdajú doslova zo všetkého, rozumný počet pre tých, ktorým stačí dôjsť po stonku a celkom fajn odmeny - proste akcia na jednotku s hviezdičkou :D8)

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Záplat mám 395, jde to pomalu bez bonusů a na necelých dvou plochách ale po stonek dojedu, když tak poslední den něco urychlím.Ještě je čas.:p;)
    Dokonce už mi to začíná jít a něco jsem vyzobala i z obchodu. Jdu hlavně po modrých.:)

8. stěby

stěby Hvězda fóra

U 484. záplaty poprvé došly nitě -.-. Pomohl teď večer bonus 200% do stodoly, to naskákala akční rychle. Takže na noc půjde něco malinko delšího. Stonek zítra bude, možná i florenky :D.

9. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,musim se pochlubit,co se mi podařilo,i když je to o náhodě: [​IMG]
    Už jsem položila 659 záplat z 713.Hra mě také moc baví!!!:inlove::inlove::inlove:
    Jé a zapomněla jsem dát na plac dekorku s florenkama!

10. stěby

stěby Hvězda fóra

508 záplat sestavených, stonek jede 8). Akční bude ráno pod střechou, teď už je jen velký run na padátka...

11. evik.chemik

evik.chemik Aktivní autor

Mám položených 766 záplat, akce se mi moc líbí, není to jen mechanické naházení vyprodukovaných rostlin, je třeba trochu strategie, za mě palec nahoru.

jindrasofr, maribeja a raddre tohle ocenili.
  12. raddre

raddre Baron fóra

položených mám 615 záplat, nějaké ještě budou, na mince jsem velké štěstí něměla, ale i tak jsem pokoupila co jsem chtěla,z akce jsem unešená a přiznám se, že mám co dělat, abych se ubránila nákupu košů a mohla si hrát a tak aspoň čas od času urychlím sklízeň:D

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Navzdory všem překážkám a nástrahám, kterými mě několik dní obšťastňuje počasí
    s našimi energetiky, kdy moje farma víc stála než jela, došvadlil jsem se až k florenové dekoraci.
    Škoda, že jste mě nemohli vidět, jaká jsem byl sličná švadlenka a jak mi látání šlo hezky od tlapky.
    :D

14. Plea

Plea Pilný autor

Moc jsem nečekala, že budu nakupovat v obchůdku i záplatyxD, což mi na počátku přišlo jako totální hloupost, že by to někdo mohl udělat, ale už nemám zač ty mince utrácet.. Přišito 832 záplat a čekám na sklizeň. Tato akce je geniální na získávání hvězdiček, všeho ostatního mám relativně dostatek, takže to není pro mne až tak motivující.
    Jediné, co mi trošku vadí, je to, že nemohu získat dekorace 2x.. Skoro vždy bývají ke koupi a tady je obchůdek trošku pustý, jinak oceňuji velmi, že to je něco nového a kreativního a každý si může jít po odměně, která se mu líbí. Takže doufám, že tato akce se bude opakovat ;)

15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Zatím 770 záplat ;)

Honzulka05, burds a tykadlo tohle ocenili.
  16. CandyCane1

CandyCane1 Pisálek fóra

Záplat až tolik nemám, ale poslední dekorace je doma. :) Super zábavná akce. :) Šla jsem do ni, jako poslední dobou do všech, s tím, že co stihnu, to bude a nebudu to hrotit, ale po dlouhé době se dařilo. :)

17. KALIS3K

KALIS3K Zelenáč fóra

zatim 517 zaplat ale jeste par sklizni probehne. V obchode mam koupeno vse co jsem chtel ....

18. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahoj :)
    Tohle je fajn hra. Mám už nějakou dobu hotovo, ale šiju dál.
    Ať se daří.

19. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Zatím 590, na Ká mám už rovněž 574 a Éčko je trochu pozadu, tam je teprve stonek. Ale touto polední sklizní už také bude asi 550. ( Ve mlýně je 36 ks, florenky jsou doma.)Jen na mince nemám moc štěstí, samé kousky. Ale to nejdůležitější jsem už vybral a tak jsem spokojený.
    Ale jsem rád, že to zítra končí! Původně jsem myslel, že dám zvěř na plac, ale ty odměny...;)

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já už nešiju, spíš se zašívám a doufám, že pro ten stonek zítra dolezu ,-))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.