Veselé záplaty (22.8. - 28.8.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

mantu už mám dlouho, z čeho mi vypadla nevím. Ale zkouším činčilu, poslední tajemnice je na ploše, z prvních dvou vypadli žlutí čápi.:cry::(
    Jinak čekám na jehlu a nitě, nemůžu mlít záplaty, dala jsem na noc vyzkoušenou cibuli. Uvidím ráno;):p

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Záplat zatím přes 350. Kolo mi zatím nic neposlalo a jen tak matlat SH se mi nechce. Ale minihra je fajn! Zatím zkouším vždy vyplnit pole a jak vkládal Bezejmenný ta svá plátna - měl jsem nemlich taková. Hlavně ta růžová s džínsovinou mě dostala... Jsem se nahonil jak ohař za volavkou...
    Prioritně jsem vybral kupony, pak asimantu, xxl rolinii a nektarinku... A další se uvidí

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zadny bonus, dokonce zadny hnuj, nevychazi mi to a mam tedy o jednu sklizen mene nez by bylo s petihodinovkou... takze pouhych 308 zaplat, to je slaby... kazdy vypadek je problem, i kdyz teda 217 minci uz umozni neco vybrat...

zahradnice4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. -Jiřulka-

-Jiřulka- Pisálek fóra

Málokdy si stýskám, ale dnes musím. Vím, že nejsem sama, mnohdy mám velmi hořký pocit ze všeho. Dnes jsem s velkou
    NECHUTÍ dala těžce vydobyté mince za puntíky (minihry jsou pro mne totiž trest - ztráta času a slabé oči). A co myslíte? 2 x žluté a 1 x oranž starý chlívek. A když si na kole "štěstí" vytočím např. ze 4 pokusů párty lístků 2 x hvězdičky, tak to jsem opravdu štěstím bez sebe. Nejprve jsem toho tolik neuměla. ale radost ze hry jsem měla větší. Je to škoda, byla to tak krásná hra, přestože mi byla zpočátku přes můj odpor vnucena. Je smutné, když druhá strana nenaslouchá...

5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Asi jsem udělal špatně že jsem to na začátku hned vzdal,ale na vedlejškách to zkouším a trochu mě to začíná bavit,ale asi už je pozdě na pěstování

6. stěby

stěby Hvězda fóra

Buď ráda za hvězdičky, taky bys mohla mít plnou náruč parfémů :p;).

Na noc končím s 362 záplatami, pořád by mohlo klapnout celkově 558. Nití na dalších 40 záplat.
    Z manťákových TCH vylezlo totok: žlutý tygr, žlutý lev, nosorožec :wuerg:.

7. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Hraju to, ale bez většího nadšení, jako každou věc, co závisí na náhodě.

8. elen45

elen45 Magnát fóra

odehrála jsem 556 her (spíš jsem spotřebovala 556 záplat a nevím kolik to bylo her) a pojedu dál, z manťáků jsem měla továrnu na koberce, vodního dráčka a červenýho slona - takže zase nic, teď jsem tam dala seno a jahody (činčily by neměly co žrát) a pak dám zase ty záplatovky

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Nahráno tolik kolik právě je nahráno.
    Dohrát už není nutné mnoho, jen padátek nemnoho, napadají nebo ne?
    Jinak jsem nahraný a ještě jedno co se rýmuje!
    Akce jako každá jiná, tajemky neprozradím neb je nedávám.
    Nechci si totiž kazit náladu.
    Kdo nahráno nemá držím mu palce, ať mu napadá kam chce.
    S přáním ať rostou váš Jonsdorf

PS: Jiřulko, štěstí je vzácná věc ale kdo s ním nepočítá bývá často více překvapený.

Naposledy upraveno: 26/8/19
    dasa1143, jindrasofr a burds tohle ocenili.
  10. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak za mě spokojenost. Mám dodáno 195 záplat, vzala jsem baha výběhy a hle- velké překvapení. Ze tří chlívků mám první manty a 2x růžové velbloudy :inlove: bude na výměnu

11. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Záplaty mám hotové od včerejška a pokračuji dále :) Super minihra, musím pochválit, skládat záplaty mě baví, zvlášť když se snažím pospojovat hlavně ty co se mi líbí nejvíc :)

12. mamba54

mamba54 Stará škola

Jak už jsem psala na začátku akce, tahle minihra se mi moooc líbí, je domyšlená do detailů, líbí se mi, že hru můžu libovolně ukončit, že ji můžu nechat rozehranou a pak se k ní vrátit, že mi to ukáže, jaká barva co dává i co už mám ve hře uhrané, že si můžu zvolit, co chci vyhrát, je tady obchůdek, ve kterém si můžu koupit co chci....a já si koupila tajemničky a mám MANTU !!!!:music:
    Ještě 7 záplat a budu mít hotovo.....ale jedu samozřejmě dál, mám hodně napěstováno, chybí jen padátka…..
    Hezkou hru všem :);)

13. burds

burds Titán fóra

Stonek už stonkuje a dekorka bude také dneska.Hra mě skutečně baví jak už dlouho ne.Tohle bylo přesně to co mi dalo znovu chutˇke hře.

14. sirchose

sirchose Analytik fóra

Poskládáno 560 záplat a musím konstatovat že je zde přece jen omezena náhoda,snažím se skládat záplaty tak aby byly zajímavé odměny,groše a body nepotřebuji,ale SK a dalších hnojiv není nikdy dost a hvězdičky na zvětšení hnojiště se taky hodí a ne že ne:p:p:p

15. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Za chvilku to bude hotovo celé. Kupodivu i ty špulky padaly docela dobře.

evainfo, larelay a burds tohle ocenili.
  16. vladca

vladca Stará škola

558 záplat ... (519 mincí a hromada SK, SH, vrtuliek a pod.) :p
    pestujem ďalej aktuálne ešte 180 špuliek s ihlami, mincí už mám tak akurát, zameriam sa do konca akcie na SK a vrtule

17. alderonka

alderonka Aktivní autor

Ahojte,
    už mám 488 záplat a je to super. Pomíňala som kopec SH a vrtuliek, nie preto, že by som nestíhala, ale kvôli nedočkavosti. Táto akcia je úplne chytľavá a super. :)

Prajem fajn hru. :)
    FA221

18. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

z tajemnic manta nevypadla,tak snad jindy.Záplat mám jen 389 ,vůbec netuším jestli dosáhnu na stonek a pak poslední dekorku,uvidíme.

Naposledy upraveno: 26/8/19
  19. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

tak ani manty, ani činčily, ale čo už ;) šijeme ďalej :p

20. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Ahoj, stonek je hotový, 650 nití, ale chybí akční. Výborně to padá z rákosí 1296 Bz a 22:15 hod, od lvl 213.
    Musím říci, že minihra mě také baví. Jdu jen po hvězdičkách a SK. Ostatní jen nezbytně nutně položené záplaty.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.