Veselé záplaty (18.3. - 25.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

fany2020 - ahoj, jak píše davidson00. Když se mi něco zadrbne, shodím celý prohlížeč, pak se znovu přihlásím a zkusím to znovu. Pokud to nepomůže, zkusím hru otevřít v jiném prohlížeči. Eventuálně udělám něco pro bezproblémový chod hry - odstraním data FP (i přes webové rozhraní), pročistím prohlížeč atd.
    Vše najdeš zde: bezproblémový chod hry

Y_n_O tohle ocenil(a).
  2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Skali, já tam mám jednu záplatu danou, ale ty tři vedle mají jinou barvu a ani tu nemůžu vyměnit, i když mám 7 knoflíků, myslím si, že v tomhle případě nepomůže ani jiný vyhledávač, jinak mi hra funguje, zádrhel je jen v tomhle.

3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,tak s týmto som si trochu pomohol.150 záplat - 223 mincí,takto by to šlo![​IMG]

4. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, s akční kytkou se blížím k závěru. Ještě budu pěstovat zítra do odpoledne, tak bude i něco navíc. Potom chci dát všude výrobny a využít žetony ze sezóny a snad dokončím zbývající úkoly v Družstvu. Padátka budou také zítra všechna a v pondělí ze mě bude švadlena.

Hezkou hru ...

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Aha, takže ne technický problém.
    Tak to zkusíme spolu - máš položenou jednu záplatu u knoflíku - máš ji přišitou ?
    Takhle je nepřišitá - nejde tam dát další záplata, šipečky na výměnu záplaty jsou šedé (i když knoflíky mám) a nelze doplnit pluskem ani záplatu ze zásobníku

nepřišizá.png

U nepřišité záplaty se ti na ní po najetí kurzoru myši objeví tato čtyřšipka
    nepřišitá01.png

Kliknutím na ní záplatu přišiješ - po přišití záplaty máš možnost si doplnit pluskem novou záplatu a zaké zezelenají ty šipečky na výměnu záplat

přišitá01.png

Pomocí knoflíků můžeš až 5x vyměnit záplaty v jedné minihře, pak ty šipečky vpravo zmizí

šipešky.png

Naposledy upraveno: 21/3/20
    fany2020, GordonSargent a Y_n_O tohle ocenili.
  6. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

já nevím jak Vám, ale růžové záplaty mi padají minimálně. Ani při výměně se nedaří je získat

modro.ocko22, evainfo a -migos- tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mňo, mám 117 zašití, 94 mincí. Už bych mohla skončit s lovem, protože jedna skvělá sousedka poslala to zvířectvo, ona si nedá říct, že to dozáplatuju. Díky její štědrosti jen budu pokládat záplaty a sešívat, abysemse dohrabala na konec.

8. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Záplat mám 107,68 mincí.Vzhledem k tomu,že se najdou mezi náma takový lidičky jako je berkaKolchoznice,tak mravence kupovat nemusím.Tímto jí patří moje veliký poděkování.

9. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak já jsem na 147 záplatech jde to v pohodě a hodně mě to baví :D po dlouhé době něco co mě hodně začalo bavit :) :D

10. ašada01

ašada01 Titán fóra

Záplat 211, mincí 152. Chci moc poděkovat duna.duna, která mi nezištně poslala úhoře, tak mi zbývá vyzvednout jen krunýřovec. Zbytek mincí asi utratím za sezónní body, kapky, vrtulky a ponožky.

11. libakos

libakos Titán fóra

Stonek je doma a protože za celou hru jsem riflovinu měla jen v jedné hře,pokračovat už asi nebudu , nakoupeno také a tak budu pěstovat co potřebuji ...

ojfp., evainfo a -migos- tohle ocenili.
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

libakos: jen v jedné hře? to jsi látku musela mít tedy celou modrou, když máš nakoupeno (nepíšeš co). Nebo tomu nerozumím.

125 záplat, teď 64 mincí, koupil jsem už mravence a dál zatím nevím.

-migos- tohle ocenil(a).
  13. libakos

libakos Titán fóra

Pitrýsek-myslím tím,že bylo dost modrých ,jinak všechny druhy jen nrifloviny bylo na 15 mincí, tak jsem nakupovala za hvězdičky to co jsem potřebovala.Snad jsem to vysvětlila..
    Takže trochu jsem to popletla ,riflovinou jsem myslela látku za ,kterou jsou rama mince :(

Naposledy upraveno: 22/3/20
  14. ašada01

ašada01 Titán fóra

libakos
    nevěřím, že pokud jsi položila 215 záplat, tak se ti jen v jedné dečce objevila riflovina. To je nemožné.
    Podá málo, ale vždy se mi objevily min 2ks, většinou však víc.

Pitrýsek47 a Peto121 tohle ocenili.
  15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No, pokud se to řídí náhodou, pak to vlastně nemožné není. Jen hodně (hodně, hodně) nepravděpodobné ;)

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No to jsem z toho taky jelen, za 15 mincí si můžeš v obchodě koupit jen jednu věc.
    My nemyslíme dečku (záplatu), ale deku celou a na ní dečky (záplaty) s riflovinou (mince do obchodu). Na 15 mincí je tuším 7 kombinací rifloviny (modré látky).
    Když jsi nakupovala a ne jen koupila, tak těch věcí muselo být víc a tím i víc mincí.
    Nerozumím.

ašada01 tohle ocenil(a).
  17. vladca

vladca Stará škola

zatiaľ to ide ... došli padátka ... pokračujem ráno ;)

Naposledy upraveno: 22/3/20
  18. ašada01

ašada01 Titán fóra

Mě se riflovina tak nedaří, tohle je zatím můj nejdelší had i po vyčerpání všech výměn - 61 mincí.

19. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Mám hotovo[​IMG] ale budu záplatovat dál co dá to dá ;);).

1wolf999, ašada01 a evainfo tohle ocenili.
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak siti ujde, 203 zaplat je dobry vysledek, s akcni nic zvlastniho, na padatka ty stromy se osvedcily... akorat teda modra latka nebo trochu prosivana je slabe zastoupena, takze 94 sribrnych dost omezuje rozlet v nakupu odmen...

ašada01, davidson00 a maminka78 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.