Veselé záplaty (18.3. - 25.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No prosím, celý den o ní a letce netopýrů není vidu ani slechu a potom takový pěkný výsledek. Šije a šije :)
    Tak se pobavte u mě 67 záplat, 37 mincí a 8 v řadě čeká na další modrou. Asi víc melu pantem než šiju.

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Zatím 123 záplat;)

-migos-, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, hurá, konečně mám vytouženého mravence, odehráno 71 her a měla jsem 51 mincí, hned jsem mravence koupila, aby mi zase neutekl, teď už můžu zvolnit.

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak se mi trošku povedlo popošít, 84 záplat, 67 mincí. Těch nití je málo. Přes noc jsem měla na divoké šlechtěný šafrán, teď jsem dala do slotu aroma lásky a prach mandragory, zasadila jsem lesní jahody. Z původních 8.45 h je zkrácené dozrání s vodou a hnojem něco málo přes 5 h. Uvidím, jestli něco napadá. SH se mi zatím plýtvat na okamžité dozrávání šafránu nechce, času je pořád hafo...

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

85 zaplat a 9 se mele, ty jsou z nocni sklizne, dokud nedostanu bonus na kytky tak i na noc davam akcni... nastesti teda padatko dohnalo ztratu ze vcerejska pomoci stromu, dava mi to 50% a to snad bude stacit, kdyz pripoctu sousedy... s nejakym nakupovanim se netrapim, 36 minci fakt nema moc smysl dumat :)

6. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Tahle akce mě vůbec nebaví - akční kytka jen na jedné ploše, záplaty padají všechny možné jen neeee ty na hvězdičky, knoflíky na výměnu moc nemám - dodělám stonek a jdu od toho. Zásoba hvězdičkových mincí prozatím nestačí ani na jediný z těch zajímavých chlívků. Navíc tedy zábran na akční ploše minihry je tolik, že se těžko skládá cokoliv k sobě. Minule byly plochy určitě volnější.
    Za mě palec dolů, už aby to skončilo - páč moje KFC mě u toho pořád drží.:sleepy:

irísek1960, goldedawn a libakos tohle ocenili.
  7. babina51

babina51 Hrabě fóra

Padátek mám na dalších 30 her (chybí akční).Z obyč. stromů padá 130-150 ks(každá sklizeň je jiná),přidávám pantofle tak sklidím 2x denně(ještě dvě otočky a bude napadáno).Zatím položeno 134 záplat-110 mincí.Ze začátku se mi podařil jeden dlouhý had který dal 32 mincí,teď je to trochu slabší.
    FA222...BAHA517

raddre a kytka50 tohle ocenili.
  8. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

ahojte,no to je úžasné,při sklizení 190ti pidipolí, vypadly dvě (DVĚ) špulky s nitěmi,tak nevím jaké je procento padátek nastavené,ale asi těžko udělám akci do konce.Všechno asi budou zachraňovat stromy ale zase doba jejich růstu je delší.A na záplaty s riflovinou jsou také skoupí,takže mince také nic moc.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .... veselé záplaty všem :) tak já se včera do toho obula po zdárném příchodu domů a díky bonusům, taky ze sezóny, zuzi a SH a utratila co šlo xD sklízela jsem i v noci, protože jsem nějak nemohla spát a spíš dřímala u telky.

Admi Dob to napsal hezky, no víc to je o náhodě riflových záplat a i když padá jen půlka rifle/půlka jiné, se mě hada na malé ploše nepodaří udělat i pro překážky. Raději mám větší prostor, kde si načnu i dvě modré - polomodré záplaty a je větší možnost se po několikátém pokusu napojit dál. Až vyplýtvám knoflíky a chodí něco, co nechci, to taky ukončím a často se stalo, že nepotřebné deky u další hry namodraly :p Ale beru i Bézetka, SK, SH. Před chvilkou mi padl bonusek na 6 hod. tak ještě něco sklidím, na noc dlouhodobky, protože došly nitě a pak uvidím :p. Držím palečky a přeji ty nejkrásnější deky ;)

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] ... [​IMG] ... [​IMG]

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Beznoska - ahoj, a smím se zeptat, co jsi na těch pidipolích měl ?
    (jestli akční, tak z té to padá mizerně)

modro.ocko22, Y_n_O a evainfo tohle ocenili.
  11. Orliček

Orliček Magnát fóra

ahoj, dá se skládat i po získání stonku? Ne že bych tedy už byla na konci ale nutně potřebuji 150 mincí

evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Orliček - ahoj, ano dá se pokračovat ve hře i po získání stonku (nakonec to píše i GordonSargent na předchozí stránce) ;)

GordonSargent, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  13. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj
    tady se mi docela zadařilo,knoflíků moc na výměnu nemám tak nějak
    toto:p

14. trooperkk

trooperkk Pilný autor

S akcí jsem maximálně spokojená, povedlo se mi získat mince na prvního mravence :D. Zbytek bude bonus navíc ;)

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Ahoj všem, v Praze leží sněhový poprašek, to se ten zákaz vycházení bude líp dodržovat. Záplatuju jak ďas, ale padátka málo padají. Všechny stáje z nabídky mám,Havýš a Kudlanka tam nejsou, Sezonu nedělám, takže mince až tak nepotřebuju, ale stonek bych ráda.
    Z čeho to padá?

-migos- a evainfo tohle ocenili.
  16. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Skali, jen akční (stromy sklizené) takže jen z akční, běžně padá tak 6-8 ks ale dvě špůlky mně nadzvedli.

Skali tohle ocenil(a).
  17. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem asi dohrála, mám 80 záplat a na dalších 48 umleto, ale bohužel je nemůžu usadit, mám tam jednu záplatu a další nic a ani vyměnit mi nejdou, i když mám 7 knoflíků, bohužel červené tečky pod nimi, podpora jaksi nemá čas na mou otázku, tak nevím, nevím, je to škoda.

evainfo tohle ocenil(a).
  18. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

fany2020 - ahoj a co kdyby jsi zkusila jiný prohlížeč. Možná by ti to šlo. Nezaručuji a zkusit se má všechno. Všem farmářům přeji příjemnou hru.

19. stěby

stěby Polobůh fóra

140 záplat přišitých. Z cen vybrán mravenec a sezónní body, abych měl Benátky zítra komplet v richtiku (= hotové, kdyby náhodou 8)). Pokud to vyjde, chci na farmu ještě úhoře a krunýřovce. Baví mě to, pojedu dál i po 215 :D...

20. elen45

elen45 Magnát fóra

odehratých mám 170 a teď se mi podařilo na jedné záplatě 47 mincí (celkem 127), tak jdu koupit krunýřovce - mravence už mám, pak to asi dám do sezonních bodů, mám rozešitou záplatu s 8 mincemi, tak třeba se ještě zadaří

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.