Veselé záplaty (18.3. - 25.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. wallik68

wallik68 Baron fóra

no materiál je ale čas ne na akci
    už třetí den sedím a šiju roušky potřebovala bych pomocníky ale nemám tak musím sama no nemusím ale chci tak holt dám přednost rouškám akce příště

2. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Ahoj, nevíte někdo k čemu je dobré získávat náhradní knoflíky? Díky za radu.

3. vladca

vladca Stará škola

môžeš si pomocou gombíkov vymeniť záplatu v ponuke, ak ti nepasuje to čo tam je ... nová je náhodný výber

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

5. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak sem tak nějak pokročil, ještě sem měl aktivní ze včerejška bonus 200% do stodoly v diamantu, tak sem jel na pohopolích s SH + ZUZI vrtulkama, stihl jsem dvě točky. Padátka snad problém nebudou. Ať se daří a je brzy zazáplatováno.

Hezkou hru ...

6. rosea50

rosea50 Pisálek fóra

Šiju, šiju záplaty, šiju, šiju roušky - tahle akcička mě baví, i když už mám prsty celý rozpíchaný ...

7. kaolín11

Nic proti,ale celá akce je jeden velkej trapas.Kdo si myslí,že vyzobe hafo odměn za mince,tak ať se přípraví na velice dlouhý pěstování!
    Položeno zatím 128 záplat a získáno 106 mincí! Mince choděj,opravdu poskromnu,moc nepomáhaj ani knoflíky,kterých vypadalo i s JC na začátku akce 40 ks!o_O

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: souhlas.... asi došlo taky k úpravě jako u jiných akcí......s potem na čele a hromadou knoflíků jsem byl rád za 55 mincí z 98 záplat.

9. stefan.h

stefan.h Aktivní autor

Nebudem sa hnať..keď ju dokončím tak budem rád a keď nie tak nič sa nestane...Ale kupovať košíky určite nebudem..:music:

evainfo, danielka0000 a -pechfógl- tohle ocenili.
  10. kaolín11

Prostě RT každou,kdysi dobrou akci,musí totálně zmršit!:p
    Stonek stonkuje,zatím budu pěstovat dál.Třeba se to ještě umoudří.:wuerg:

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zatím 27 záplat a 24 mincí, to se k těm kupońům ani nedohrabu.

evainfo, Veselka a -pechfógl- tohle ocenili.
  12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Rifľovina v tejto hre ozaj nie je v móde,ale mravca som už vybral a ostalo sedem mincí.Ináč,čím viac kociek spojím,tým viac mincí mi to hodí.No bude to dlhé!!!o_O;)

GordonSargent a evainfo tohle ocenili.
  13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kaolín, znamená to, že jsem ty padátka až tak nepodcenila? Takže zítra došiji a půjdu si zase po svém :)

14. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

mincí je opravdu málo,
    nevadí, zredukovala jsem požadavky, a vezmu si jenom mravence.

-Jara05- a evainfo tohle ocenili.
  15. ašada01

ašada01 Titán fóra

55 záplat a 39 mincí. Ráda bych krunýřovce a úhoře. Třeba se dočkám, riflovina je úzkoprofilové zboží.

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Odehráno 50 záplat, mincí mám 17, mravence i krunýřovce mám tak jedu pomalu dálxD

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

44 záplat, 34 mincí. Snad to na ta tři zvířadla nasbírám...

18. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Téda, vy jste pilní, mám zatím namleto 47 záplat, ale hrát budu později. Jak vidím, tak jsem sklizeň asi podcenila, ale v noci jsem se nedonutila vstávat, stojí to vůbec za to??
    Přesto se budu snažit a snad i nějaká riflovina se objeví.
    Mějte se fajn a hlavně, ať se vám všem daří vše jak potřebujete!!

Peto121, Jonsdorf a evainfo tohle ocenili.
  19. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Prečo sa mi po položení záplaty nezobrazí + a nedá sa mi položiť ďalšia záplata?

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tabita56 - ahoj a máš ještě vyrobené záplaty ?
    tabita.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.