Velký zimní únik (12.12. - 18.12.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj.. já začnu až v noci po příchodu z odpo.. od 14h mi směna začíná, tak to na start nestihnu.
    Kdo se zúčastní tomu hodně štěstí ;)

2. oldris1

oldris1 Pisálek fóra

Do akce půjdu už je rozpěstováno KS dalo 2x +2 na 24hod tak to bude snad brzy hotové.
    Jinak děkuji za výpočty, všem přeji zdárný konec

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Nevím jak Vám, ale mně akce na farmě běží, tak byste mohli mezi pobíháním vánočními večírky alespoň rozpěstovat.;)

Naposledy upraveno: 12/12/24
  4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak to bychom měli...
    ...a teď jen převést Hlavní louku do produkčního stavu a připravit Vedlejší louku na zítřejší dopolední pěstování...

5. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Mňo, po práci jsem zasadila, rozsadila a pak ještě 202 polí ozelenila a pak už normální sklizeň. Teď jsem dala pohopole a vrtulky. Kolo níc, ale níííc nepustilo. Snad zítra. Nevím, jak brzy akci stihnu, už jsem nastoupila do plného úvazku po MD. Tak jsem jednu brigádu pustila a další dodělám do konce roku a finito. Ještě, že jsem se snažila dárečky kupovat už od ledna, protože letos to bylo jaro léto na dvě věci, jen pro radost ne.
    Už jsem tomu pidižvíkovi dala deset kousků a obdaroval mne jedním stromem - se musím mrknout, co má v nabídce. Buď citronovník nebo pomerančovník. Jsem to odklikla moc velkým fofrem.
    PS: tak to byla mandarinka. Také dobrá:)

6. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak zatím tak to :p Dneska asi bude hotovo :) použil jsem jen nějaký bonusy navíc co jsem měl.

7. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Dobré ráno ... hotovo ;).
    Všem hezký pátek :)

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Veľmi sa mi do akcie včera nechcelo,ale dnes to je inak.Tak teraz rozpestovávam.Večer by som mal mať napestované zo SH,vrtuľkami a priberiem na pomoc aj 1 Jacka keď mám rozbité koleso nedalo žiaden bonus.Potom uvidím či budem pokračovať ďalej;);).

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne i když venku to moc pěkně nevypadá. Akce za pomocí bonusů z kola štěstí jsou obě hotové , jen pan profesor je nějaký lakomý. Z 12 obdarování pouze jednou 10 mincí, to toho moc z nabídky nevyberu. Od neděle do úterka nebudu, tak jsem si musela pospíšit. Fajn hru a ať se daří.;););)

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jak se mi nechtělo, tak jsem se nakonec do akce pustila na obou farmách:p, když byly tak pěkné bonusy, mám 76 koktejlů a jdu to rozdat

11. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Ahojte, všechna políčka zezelenala, ale zatím pokračuji dál, mincí je žalostně málo na to, co bych potřebovala :p
    Hotovsonům gratulka a ostatním ať se daří :)

Naposledy upraveno: 13/12/24
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak že aj ja mám hotovo.Na dnes stačilo zajtra do konca akcie budem akciovku sadiť iba do obeda a potom zase rastliny ktoré potrebujem:D:D.

Naposledy upraveno: 14/12/24
  13. vinandr

vinandr Zelenáč fóra

Dostala jsem strom od toho trpaslíka a ve skladě ho nemám :::: jsem zmatená , buď na něj nemám level a nebo nevím . Stalo se to ještě někomu.Jsem level 74. A ne opravdu to nebyla sazenička :)

14. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ks neda a neda :cry: tak som pouzila dake bonusy a 1 Jacka a mam hotovo,uz len zobkam,bosorka dostala od Ks +1 a kedze bonusy nema tak ide ako slimak no zmakne to ako vzdy, ved casu je dost ;)

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vivandr - ahoj, pokud máš nějaké nesrovnalosti, kontaktuj herní podporu.
    Nicméně pokud se podíváš, jaké odměny ti ten trpaslík může darovat, tak stromky jako takové tam nevidím. Pouze sazeničky anebo plody stromů.
    Hezký večer

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Gratuluji rychlíkům [​IMG] a já mám také hotovo ,ale pokračuji v obdarovávání inspektora Mouseau ,
    dále .Jak se říká "co je doma se počítá " [​IMG] Padátek mám nadbytek , tak proč ne (?!)

Přeji všem vespolek hezký pozdní večer a ať se vám daří.

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem dodal 37 kusů, pokračování zítra. Mám 35 volných mincí a za 5 jsem už koupil nálepku. To je taková povinnost.
    Při tomto "sběru" mincí, budu rád, když posbírám alespoň na vrtulky. Je škoda, že mince z jiných akcí se proplácí. Teď by se šikly a předtím nebylo za co utratit...
    Jinak tu panuje "temný kraj", takže už od 14.45 svítím. Ještě, že mám ledky - i tak jsem doplácel. Ale jít spát ve tři nebo sedět při svíci? To se mi zase nechce:(

18. olčaML

olčaML Vážený autor

Hotovo , pomohlo mi vytočení 200% . ;)

19. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Mám hotovo, vytočila jsem na KŠ 100% a použila jsem jednoho Jacka. Jedu dál, odměny trpaslíka jsou super. Co je doma, to se počítá.

20. JandaPanda

JandaPanda Pilný autor

dotaz k odměnám - opravdu se od nakrmeného pajduláka dostávají plody stromů ???
    Měla jsem 2x kaštan a pomeranč, takže to nejsou stromy? Ale jenom jeden kus pomeranče atd. ?

To by byl dost nepoměr např. k MJS. Těch jsem dostala několik.

Skali: díky za ujištění.
    Takovou odměnu beru jako výsměch. Pěstuju nekonečné množství rostlin a za jejich dodávku dostanu jeden plod? Který si můžu za pár krejcarů koupit na trhu?
    V předchozí akci byly za dodávky v 10 úkolu bedny s (alespoň) velkým počtem bodů, i když samozřejmě jsme všichni doufali v pikolku. To považuju za hodnotnou odměnu.

Naposledy upraveno: 15/12/24