Velký výbuch (5.3. - 11.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Akce se mi líbila.Tedžase čekat až budu moct dát do stonku dekotace.A to ještě nemůžu dát do stonku ty z minulé akce.Vždycky zapomenu kam je dám a pak je ještě ob den hledám.

radyn.m a dasa1143 tohle ocenili.
  2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Som to celý víkend flákal a teraz musím zabrať!Chýbajú už len rastliny,tak dúfam to vydá!

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

U mě se situace změnila. V 19,00 jsem si vytočila 200%na 12 hodin:mad: Další sklizeň bude až o půlnoci. Jestli neusnu, ta akci dodělám celou:p;)SH už nemám.:oops:

4. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Ahooojky farmari a farmarky dnes mame MDŽ,no kdysi sme tomu rikali ŽDM- Žalostni den mužu,nejvic ho oslavovali muzi co si budeme povidat :DDDD Ja budu mit taky hotovo ale az zitra,uz jen dopestuji akcni a muzu to odpiskat o))))

5. elen45

elen45 Magnát fóra

taky hotovo, ještě vyndat toho havýše , zase jsem na něj zapomněla

burds a raddre tohle ocenili.
  6. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mám od noci hotovo.Jela jsem jen vodu a hnůj a MJS.
    Akorát na poslední akční jsem musela dát 4O vrtulek na Farmu, abych nemusela dopěstovávat.

Naposledy upraveno: 8/3/20
    vladca a burds tohle ocenili.
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak akcni jeste kousek chybi, zitra bude... bouchaci konecne komplet, uz jsem myslel ze ty dreva z baha nenapadaj, no ted vecer konecne jo, takze jde to udelat kdyz clovek muze ve spravny chvili zasadit...

sovicka64 a zejdy66 tohle ocenili.
  8. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

díky nočnímu výpadku farmy nedoděláno, gratuluji všem, co mají hotovo, jsou prostě lepší

moncicak7070 a burds tohle ocenili.
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

anajavonuj - ahoj, ještě je hromada času ;)

upload_2020-3-9_0-36-16.png

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak se snecim tempem posunuju s akcnima, ale az se po praci vyspim, roztocim lopatky vetrneho mlyna a snad ulovim nejaky bonusek, abych mohla tu farmu jeste dnes opravit xD

GordonSargent, Peto121 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Zdravím vás lidičky, akce hotová. Přeji hodně úspěchu kdo ještě nedokončil. :)

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Díky za přání, ale to mi akční nevypěstuje ,-))) 54 hod do konce, zbývá opravit 2 úseky cesty a 1 kanálu, tak i šnek to snad zvládne jen s kolečkem a krumpáčem ,-).
    Lopatky kola jsem roztočil až mě z toho bolí lopatky a nic, žádný bonusek.

13. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, jsem na tom stejně jako Pitrýsek, poslední dva kužely postavit a pak udělat poslední výbuch a je hotovo, třaskavina je připravená, havýš je už nakrmen, spokojenost veliká, snad to dopadne všem taky dobře.

14. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Nedělám akci celou, o víkendu jsem měl dvanáctky... jenom mi šlo o havýše, toho potřebuji....

moncicak7070, GordonSargent a burds tohle ocenili.
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Včera navečer hotovo.Tentokrát bez SH i kola štěstí.Pěstování mě teda moc nebavilo.o_O

16. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Docela se mi líbila možnost vyskakování padátek z jiných zdrojů (stromy a stáje). Nelíbí se mi umělé prodlužování akcí. Když chci všechny odměny musím několik dní čekat odstavením součástí nebe v parku. Protože, bez využití bonusů jsou odměny stonku dost slabé.

Veselka tohle ocenil(a).
  17. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

18. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Zdravím všechny, akce u mě na farmě právě dodělána. Piňatové překvapení a dortexploze už stojí na ostrově pokladů. Akorát mě překvapilo, že poslední bariéra k získání stonku (už jsem do něj doplnila guru i hod krtkem) i po dodání potřebných 4 třáskacích strojů stále stojí, tak pátrám jestli jsem v akci nějakou barieru nevynechala. No nic jsem nenašla, tak snad je jen chyba v Matrixu.

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mkuře - ahoj, pokud myslíš tento kužel, tak ten tam zůstane i po splnění všeho

kužel.png

moncicak7070, Y_n_O a Mkuře tohle ocenili.
  20. megatron0101

megatron0101 Zelenáč fóra

Úkol jsem splnil a získal havýše, ale nemohu ho najít. Poradíte?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.