Velký vánoční flám (2.12. - 8.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. julinka64

julinka64 Rádoby autor

Tak akce je fajn ale opravdu je těch vypadávek ,hlavně čepic moc málo :( tak nevím,zda je to možné dodělat,rostlin mám napěstováno dost ale stojím a čekám na čepice:(,no tak snad tento úkol dodělám do zdárného konce.To bych opravdu byla moc ráda :p.Všem přeji úspěšnou hru.

2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak mám po ranní sklizni růží a musím říct, že s mikulášskými čepicemi a dárky jsem docela spokojený a už se to posunuje :D. Teď mám zaseto na hlavní louce a mýtině jutu a na divoké louce co jiného než růže :).

juta: 12 926 / 14 000 ( chybí 1074 ) + zaseto na hlavní louce a mýtině
    mikulášská čepice: 573 / 700 ( chybí 127 )
    mikulášský dárek: 638 / 800 ( chybí 162 )

Mersi7, evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  3. mousicka

mousicka Guest

Ahoj, je to chyba a je hlásená - pozri tu- .
    Určite bude chyba skoro odstránená.Prosím nabudúce otázky k adventnému kalendáru smeruj sem. Ďakujem a peknú hru.

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

• Ahoj, prosím, toto nieje téma k adventnému kalendáru.Snažme sa dodržovať rozdelenie tém,ďakujem.
    pěkné ráno všem :) tak jsem se lekla u páté fusakli ... no teda ... ne a ne dát odměnu :wuerg: ... za chvilku jsem se vrátila a hups .. je to tam :p hned jsem si dala perníky k snídani ... fakt dobrý xD
    tak jěště 600ks akčních rostlinek a pár dárků a úkol bude zítra určitě splněný ...

Naposledy upraveno: 5/12/14
  5. elbedna

elbedna Znalec fóra

Napěstováno mám, ale ty čepice jsou nedostatkové zboží :oops:
    Z raní sklizně lískáčů 65 kousků.
    Ale času ještě dost tak to snad napadá.

Lyzarka tohle ocenil(a).
  6. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

zelam krasny u nas slnecny den :D
    hlasim akcia komplet hotova
    ale dekorky necham na ploche :),aspon z nich bude zatial bs
    a podme doplnat napr:sobiky ;)
    zelam vsetkym vela zdaru pri plneni ulohy :);)

Mersi7 a ezzra tohle ocenili.
  7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Za cca 3 hodiny sklidím ze dvou ploch poslední akční plodiny a bude napěstováno. Na mýtině už je zpět pár chlívků, výroben a obr stromů. Čepic mám 28 navíc, dárků chybí 85. Pěstovalo se docela dobře, ale stejně mám raději když se pěstují 2 plodiny - čtyř a osmihodinovky. Ta 6-ti hodinová je na noc s vodou krátká, pak tam leží ladem a přes den je zas pro někoho dlouhá, čtyřhodinovka se rychlejc otočí a víc to přibývá. Ale to je věc názoru.

8. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny dnik a samozrejme aj nastavajuci sladky vikend vsetkym...tak ja uz cakam len na vypadavatka na poslednej diamantovej 6...darceky chyba 13 ks a ciapok 34 ks...do vecera hadam naskacu:D

Lyzarka...no gratulka ti si skratka stihacka...zacnes o 3 dni neskor a skoncis skorej ako ja...heh

Alexka... posli s toho slniecka par lucov aj do Bratislavy...a gratulka

9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ezzra posielam vam tolko slnecnych lucov aby ste vsetci boli tak rozziareni ako to slniecko :inlove:
    zajtra je mikulasa,takze si nezabudnite vycistit cizmy od hnoja z farmy :D
    mne sa este zvysili aj ciapocky a darceky z akcie a 282 juty ;)

10. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Tak taky ještě jedna sklizeň a hotovo a to jsem myslela , že to nedám , když jsem začala až ve středu:music: , vypadávátka už mám všechny . Hezkou hru všem :inlove:

11. 14087

14087 Dozorce fóra

• Prosím o dodržiavanie rozdelenia tém,tu si mimo tému,Ďakujem.
    Ahoj, vyzvedla jsem si dnešní dárek z kalendáře ale 2x perník v zásobárně ani v pekařovi není...proč?

12. vůdce2

vůdce2 Perspektivní autor

To hlavní co jsem chtěl, sýrárnu už mám a se zbytkem se uvidí. Je fakt, že je ještě dost času.

13. mousicka

mousicka Guest

Ahoj 14087,
    prosím, diskusia k adventnému kalendáru je tu, nepripísanie medovníkov z kalendára je hlásená tu a na jej odstránení sa pracuje.
    Prosím rešpektujte rozdelenie tém, nech vás netreba zato napomínať. Prajem peknú hru a ktorí ste akciu ukončili, veliká gratulka :)

babioli tohle ocenil(a).
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja už mám čo som chcel vypadávatka mi už nechýbajú a týmto končím.Budem si pekne pokračovať v sadení čo som sadil pred touto akciou a bolo z čoho namlieť pre zvieratká aby cez Vianoce mali čo papať.

Feris1 a m2707 tohle ocenili.
  15. papulice

papulice Veterán fóra

ahojte,nevím jak to děláte že už máte hotovo,třeba poradíte a zase mi nepadají čepice,asi je to opravdu nastavené,kdo platí má!!!

16. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Juta dopěstovaná :D. Teď už jen sesbírat všechny mikulášské čepice a dárky a bude to :). Momentálně všude zasety růže do večera.

juta: 14 454 / 14 000 ( chybí 0 )
    mikulášská čepice: 606 / 700 ( chybí 94 )
    mikulášský dárek: 674 / 800 ( chybí 126 )

17. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Tak jsem Jutu zvládla, už mi chybí jen pár čepic a dárků a mám akci hotovou.

evca190, Lyzarka a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  18. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ahojte farmári,:D
    ste šikovný....všetkým gratulujem, ktorí finišujú:),
    zaujímalo by ma ako vám vypadlo také množstvo darčekov a čapíc, ked všetko používam
    čo treba...aj tak mi ešte chýba 275 balíčkov a 170 čapic...
    hádam napadajú ak zasadím nejaké dlhodobky;)
    ved ešte je stále čas...♥

evca190, alexandrakerulova00 a Lyzarka tohle ocenili.
  19. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Tak nasázeny poslední akční a snad to vyjde a bude hotovo - chybí 2300 juty - 42 kousků mikulášských dárečků a 8 mikulášských čepiček - pokud se zadaří tak bude 20:30 hotovo
    všem kdo ještě plní přeji rychlé ukončení akce ;)

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Juta 11.600, dárky 698, čepice 640. To by šlo. Z šestihodinovky nadšená nejsem, neb mám prostoje. Takže ráno pohopole se SH, odpoledne přebourat, stihnout dvě sklizně, ráno zase poho...( ještě, že mám kombajn). Už jsem z toho na Bohniceo_O. A zapomínám stěhovat Citrona ( potřebuju jich nutně víc :D), nebo ho zapomenu v liště xD. Do toho odklikat mazlíky. No, teď před Vánocema už mě to všechno hlava nebere. A když mám konečně hotovo, tak se odhlásím a pak mně docvakne, že jsem nešoupla nic do mlýna, nebo nebyla v parku, neobdarovala sousedíky. Šmankote, asi si napíšu blbníček xD
    Akci nakonec udělám celou, vždyť už budu pomalu u cíle ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.