Velký vánoční flám (2.12. - 8.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Myslím, že za necelou hodinu budu mít poslední sklizeň a bude to váznout na čepicích a dárcích, z obojího chybí přes 200 kousku. Na noc půjde dlouhodobka a snad ráno toho dost vypadne, aby bylo hotovo 8)

2. Dominiček82

Dominiček82 Pisálek fóra

vvanilka
    to se stává, snad to doženeš;)

3. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

dominiček82, už funím, aby som to dohnala, nemôžem byť predsa bez ďalšieho výhonku na stonke, akurát škoda, že to nejde zberať kombajnom a začínam sa báť, že z toho vyhúknutého výhonku sa mi pomaly zatočí hlava a spikujem rovno do hnojiska na farmexD

Dominiček82 a zemanka01 tohle ocenili.
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Sklizen zadny prekvapko, ale lita to pekne, takze uz mam v pohode i kdyz na zacatku jsem nemel pripraveno kvuli desivce a na ostatni jsem proste nedal karafiaty ale jen zimni jasmin :)
    Tak hlavne nezapomenout na vybirani bambule i kalendare, to jediny je problem...

Vypadavat ma 250 vypadavatek/den, v tuto chvili ma byt 543 ([3.ukol]+98 ) nebo chybet 957, mam 1199 (chybi 301 ), mam 79% hotovo.
    Stav kytky : idealne 5063 kusu (2334/den, [3.ukol]+763 kusu ), mam 7616 z 14000 (54% ).
    Zatim uplynulo 36% casu, zbyva 91 hodin.

evca190, Mersi7 a Lyzarka tohle ocenili.
  5. elbedna

elbedna Znalec fóra

Tak rostlinky budou za 30 min. napěstovaný a budu čekat na vyskakovátka.
    Nasadím dlouhodobky a ráno něco napadá.
    Hezkou hru všem.

ezzra tohle ocenil(a).
  6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Podle propočtů Tasse jsem dohnala ztrátu v pěstování. Ve stodole mám napěstovanou polovinu akčních plodin, další mám zasetou a sklízet se bude po 22-té hodině. Měla jsem v plánu pěstovat bez hnoje, ale 2 sklizně by nevycházely jak jsem potřebovala a tak jsem nakonec pro ten hnůj zajela, i když tedy ta cena vůbec líbivá z pohledu kupujícího nebyla.
    Zítra se určitě podaří dopěstovat a chybějících 148 čepic a 240 dárků snad také dopadá.

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

S řádky do nebe se roztrhl pytel, nevím jak ostatní ale vůbec mě to nebaví odklikávat, nevím proč ten kombajn, který platíme za poctivé české korunky nesbírá taky nebe, byla by to pro všechny velká úleva a pokud to nebe se bude rozšiřovat takovým tempem, že co akce to řádek, tak potěž pánbůh. Není to tak dávno co jsem to navrhl do zlepšováků, (cestou naší zlepšovatelky malinkami), kdyby to prošlo bylo by to super;)

Naposledy upraveno: 4/12/14
  8. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Tak mě chybí ještě kolem 4500 akčních.Zítra večer by tedy mělo být dopěstováno.
    Stonek už mám,ještě dekorky.
    jj,kombajn.Návrhy už nějaké byly,jde o to jestli nás vyslyší.Já mám 19 stránek z toho 4 prázné.Teď jeden řádek přibude a po vánocích další.Pak nemám mít zánět kloubů.

9. Hideous

Hideous Pisálek fóra

Viz lukasbonni3 a hrnkajda

neporušila vůbec nic

jen si postěžovala, že jsem jí nesklidil a to ani dcera

Tož to fakt porušila hrozně moc. Nějaká TOP jí absolutně netankuje a ani se o ní npokoušela. Hrajeme jen pro radost, ale ta tu už není :-(

10. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Tak já mám hotovo - a jdu si hledat jinou výmluvu proč se nevěnovat předvánočnímu uklízení;)

11. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

monca,
    aj ja by som uvitala kombajn do nebicka :),a predist bolestiam v klboch a v zapasti mozeme jedine tak,ze nebudeme klikat,ale -obavam sa,ze to nam nehrozi :cry:,sme zavislacky :D
    mne treba este dokoncit jednu ulohu-kde je riadok v nebicku,ale rozmyslam ci to vobec robit :oops:,som v rozpakoch,tych 5% nie je az tak vela,to mi daju aj rem. produkty
    chybaju mi este par ciapky a darceky,ale to mi padne z dlhodobiek ;)

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Petka03 to se máš, já budu hotová nejdřív v sobotu- jednak jsou prostoje a jednak pěstuju jen na dvou plochách, mýtinka zůstala plná stromů.
    A předvánoční úklid je zásadní strategická chyba - Ježíšek se narodil ve chlévě, když vygruntuješ, netrefí k vám (já toto zdůvodnění používám úspěšně už 20 let a doma je klid a pohoda) ;)

13. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Kašlo na to, seberu poslední oukol s SK a kašlat :)

14. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Akce na pohodu jen pořád nevim jestli s těma dekorkama do parku :p

Juta: 5.250/14.000 chybí 8.750 plus zaseto na všech plochách
    Mikulášská dárek: 542/800 chybí 258
    Mikulášská čepice: 360/700 chybí 340

Přes víkend s tou Jutou pohnu :)

15. LukasBonni3

LukasBonni3 Pisálek fóra

Aha. Tady někdo neumí číst. Tady nikdo netvrdil, že je porušila. To bylo jen upozornění, že kdyby tomu bylo naopak a ty bys jí sklidil a ona se tu tím pochlubila, tak byste pravidla hry a fóra porušili ona i ty. A že je to tu na to v poslední době hodně citlivé a řeší se to občas banem. A že se bany začaly rozdávat hlavně v souvislosti s TOPkou. Ale přitom se začaly víc řešit i ostatní prohřešky proti pravidlům.
    A co se týče akce, tak se musím "pochlubit", že jsem dneska vynechal celou jednu sklizeň juty jen proto, že jsem prostě nenašel chuť jít na farmu. Málem už jsem se vykašlal na celou akci. Ale pak mi to teď před chvílí přece jen nedalo a já se vydal sklidit a znovu zasadit.

16. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Právě u mě proběhla noční sklizeň růží a do rána jdou zase :). Musím se vyšvihnout s vypadávátky, aby bylo co nejrychleji hotovo ;). Juta bude bez problémů hotová v pátek, ale čepice a dárky nejspíš až o víkendu :p.

juta: 13 308 / 14 000 ( chybí 692 )
    mikulášská čepice: 484 / 700 ( chybí 216 )
    mikulášský dárek: 559 / 800 ( chybí 241 )

Mersi7, evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  17. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak poslední sklizeň juty, čepic a dárků chybí zhruba po 150,takže večer by mohlo být hotovo,maximálně zítra ráno.Akce v pohodě,docela se mě líbila. Ale teď už dobrou noc všem,co ještě ponocují. :);)

evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  18. Marfy74

Marfy74 Pisálek fóra

• Ahoj, prosím, toto nieje téma k adventnému kalendáru.Snažme sa dodržovať rozdelenie tém,ďakujem.
    Dnes se mi nepřisaly perníky proč

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Po ranní sklizni :
    čepice chybí 113
    dárky chybí 110

farmeráma 95 - bahamaráma 211
    listopad 2010

20. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak napěstováno by bylo , ale chybí vypadávátka... Ta zimní pyramida je tak krásná , že se mi jí ani nechce dávat do stonku ...;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.