Velký vánoční flám (2.12. - 8.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Lyzarko, no byl jsem aktivni v jinym foru a akce bezi dal, sklizen udelana podle predpokladu, takze s darky (no o 13 vic nez muzu vratit) pekne roste i vypadavani :)

Vypadavat ma 250 vypadavatek/den, v tuto chvili ma byt 353 ([2.ukol]+113 ) nebo chybet 1147, mam 820 (chybi 680 ), mam 54% hotovo.
    Stav kytky : idealne 3292 kusu (2334/den, [2.ukol]+892 kusu ), mam 5331 z 14000 (38% ).
    Zatim uplynulo 23% casu, zbyva 110 hodin.

2. LukasBonni3

LukasBonni3 Pisálek fóra

Pitrýsek: Mám známou, která už od šesté třídy naprosto přesně věděla to, kdy a na jakou školu půjde, a to neměla na mysli jenom tu střední. A marně ji přemlouvala třídní učitelka i rodiče, aby šla jinam. Měla v tom naprosto jasno a klidně plánovala vysokou školu už na té základní. A dnes je ráda, že na ně nedala a šla si svou cestou. Takže asi tak. Prostě jsme každý jedinečný a co se jednomu zdá divné, to může druhý na základě svých znalostí a zkušeností považovat za naprosto normální. A nebyla by to nuda, kdyby tomu bylo jinak? A nebuď pořád tak negativní a nedůvěřivý tvor. S takovou náturou nebývá lehký a veselý život. A je to škoda.
    PS. A dnes poslední sklizeň akční kytky. Znovu zasazeno bude za chvíli. Poté odchod do postele a pokračování až ráno. Konečně klid.

Batory tohle ocenil(a).
  3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

V podstatě už včerejší poslední sklizeň juty se mi posunula, tím pádem jdou do rána juty a dlouhodobky přijdou na řadu jindy :p. Uvidím, jak to bude vypadat s vypadávátky ;).

juta: 9262 / 14 000 ( chybí 4738 ) + zaseto na hlavní louce, divoké louce a mýtině
    mikulášská čepice: 335 / 700 ( chybí 365 )
    mikulášský dárek: 373 / 800 ( chybí 427 )

4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak je to jako vždycky. Pěstovat stíhám, ale vypadávátka moc nevypadávají, možná to doženu až dopěstuji správný počet a dám jiné plodinky. všem přeji pěkné výsledky a hurá do práce. Jára268

5. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji hezký den,
    akcičky se snažím někdy zpestřit sama pro sebe. Už mě nějak nebaví mít je hned hotové za 3 dny, vše vrátit do původnío stavu a čekat co bude dál. Někdy jsem líná vyklidit celou farmu jako v tomto případě. Akci jedu jenom na hlavní s vodou (edit: doplněno + ještě s MJS a na pidi polích). Jsem zvědavá, zda se mi jí podaří udělat celou. Baví mě to víc... je to pro mě jakýs takýs způsob zábavného adrenalínu. Navíc mohu chovat na jedné ploše zvířenu a cena hnoje v době akcí se vždy vyšplhá na zajímavou.
    Držím všem palečky, času je habakuk.
    Mějte príma den...:)

Naposledy upraveno: 4/12/14
  6. *kajka2002*

*kajka2002* Pisálek fóra

Tak do akce jdu jako do každé další která byla nebo přijde. Byla by škoda akcí nevyužívat byť někdy jsou odměny slabší nebo nároky na dodání produktů pracně získaných (třeba šlechtěnci, nářadí, produkty, atd.) vysoké. Je to hra a bez akcí by to bylo jenom tupé zasadit, zalít, pohnojit, sklidit. Jednou to a podruhé ono. Protože jsem se nekoukl včas forum tak jsem se nijak zvlášť nestihl na akci připravit, přesto to odsýpá bez problémů.
    dárek: Mám 278. Ideální stav 226. Plním na 123% Hotovo 34,8%
    čepice: Mám 237. Ideální stav 198. Plním na 119,7% Hotovo 33,9%
    juta: Mám 6365. Ideální stav 3962. Plním na 160,7% Hotovo 45,5%

alexandrakerulova00 a mousicka tohle ocenili.
  7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Po ranní sklizni :
    juta chybí 38
    čepice chybí 274
    dárek chybí 299

Farmeráma 95 - Bahamaráma 211
    listopad 2010

8. jandak

jandak Rádoby autor

Dobré ráno , můj aktuální stav po ranku je Juta 5439 + zaseto
    mikulášská čapka 315
    mikulášský dárek 375
    Všem moc držím palečky ;)

lacrima a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po ranní sklizni už mám hodně juty a dnes nebo zítra už bude hotová :). Každopádně dnes od odpoledne do noci dám růže a pak přes noc taky, abych se posunul s vypadávátky ;).

juta: 10 996 / 14 000 ( chybí 3004 ) + zaseto na hlavní louce, divoké louce a mýtině
    mikulášská čepice: 385 / 700 ( chybí 315 )
    mikulášský dárek: 421 / 800 ( chybí 379 )

10. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

Ahoj, tak ja stojím na vypadávatkach,ako vždy...

alexandrakerulova00 a Batory tohle ocenili.
  11. LenduleL

LenduleL Zelenáč fóra

Tak mě ještě chybí :
    Juta 7250
    čepička 270
    dárek 350
    Myslím, že než to dopěstuji, tak mi dopadají i ty chybějící čapky s dárky :)

lacrima a malinkami tohle ocenili.
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěkný den všem farmářům :) tak stonek i s kolotočem je na světě :p třetí čtvrtý ( téměř) a pátý úkol je celý jinak všude stříbrný cíl ... no dále půjdu pomalu ....
    čeká mě pracovní víkend a tím nastane "tajné sklízení" xD ..... to mě fakt baví :music: ......
    tak přeji všem ať se daří ..... moc jsem zvědavá na první tajnou odměnu v adventním regálu u ponožek:p
    jejda ... teď jsem zjistila, že mi chybí jedna "kráva" ... asi ji ještě dojí ..... tak honem pro ni .... určitě bude z čeho vybírat :)

13. lenka2007

lenka2007 Rádoby autor

Až dneska jsem zběžně koukla na fórum a vidím, že z těch úžasných cen je nás většina nadšená ;)xD, u mě to visí na vypadávátkách, pár mi jich chybí, ale do večera bude hotovo:p. Jinak jsem se chtěla zeptat, nevíte, na co mi bude v mém lvl. tolik hvězdiček ???? To je opravdu veeeeelmi hodnotná odměna o_O:D

14. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

pro lenka2007..ve věštírně je hádanka ...za hvězdičky s banánem bude plná pokladnička ... tak se hvězdičky určitě budou hodit :)
    Melu, melu hvězdičku,
    získám za ni truhličku.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Přidám banán zlatavý,
    co mi vznikne - kdo to ví?

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Peněz že prý málo máme,
    z kina jich moc nezískáme.
    Melu, melu hvězdičku,
    získám plnou truhličku.

15. mituli

mituli Polobůh fóra

pro všechny---to bude zajiste florenovnik xxl a pujde zuzit:inlove:, a hnojit a bude davat 10florenu za minutu,to bude parada

16. Feris1

Feris1 Expert fóra

pre mituli

a potom sa zobudis a ruka v serbli :)

17. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Mám po další sklizni juty, teď jsou zasety růže do večera a pak půjdou i přes noc, abych se posunul s mikulášskými vypadávátky :p. Jelikož 6 hodinové akční jsou pro mě ideální, tak se mi i juta pěstuje velice dobře. Zítra už ji stačí jednou otočit a bude hotová :).

juta: 13 308 / 14 000 ( chybí 692 )
    mikulášská čepice: 419 / 700 ( chybí 281 )
    mikulášský dárek: 473 / 800 ( chybí 327 )

18. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny dnik vsetkym...tak ja nejako stojim kvoli Mikulasskym capiciam...tentoraz mi pomenej padaju...napestovane mam,,farmicka prerobena naspat...a tak bude sa cakat,,casu dost...u nas to rozvoniava medovnikmi a vanilkovymi rozkami,,linecke napecene...pomaly mi konci aj dovolenka,,,tak idem trosku pomoct aj do kuchyne....ale zase ma dnes potesila realna Mikulasska ciapka.....sestra dosla zo Swedska na sviatky,
    .len zabudla dotiahnut aj soby zo sebou
    ,,tak sa tesim....majte pekne dni a vela pohody a lasky a fajn hru......

mituli..snivat sa ma stale:inlove:spravne..ale vies ako sa hovori...kto neprijma male dary,,nezasluzi si potom velke..a preto aj malickost potesi...nezeby som taky strom nebrala xDale ja mozem kludne napisat,,ze na mojej farme sa nenachadza ani jediny florenovnicek,,vsetko platim s kesene:cry:

19. m2707

m2707 Znalec fóra

Nevím, jak vám to padá, ale u mne je to hrůza-dárky bych mohla zásobovat všechny-tak moc mi padají, ale čepic je pomálu:-(

Julinka11, -Kuteno- a ezzra tohle ocenili.
  20. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Tak upřímně doufám, že příští sklizní budu mít hotovo. Kytička je pěkná, ale ještě jsem pořád po dožínkách nestihla dát farmu do alespoň relativně normálního stavu. A to v družstvu přibyly další úkoly.
    Tenhle žlutý nesmysl by pro mě za mě klidně na farmě mohl zůstat (i když by zas neměl využití), no to já jen tak. :p
    Asi chvíli postojím na vypadávátkách, ale to je jen otázka jedné či dvou sklizní něčeho delšího.

A chtěla jsem poděkovat modíkům, že se stalo pravidlem dávat nám do přehledu akce potřebné počty a možné odměny. Moc mi to pomáhá, že to nemusím počítat ani nikde hledat. Mám dojem, že jsme to začali brát trochu jako samozřejmost, tak chci říct, že si toho cením. :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.