Velký vánoční flám (2.12. - 8.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mousicka

mousicka Guest

Ahoj vladimir1959,

pýtanie a ponuky darčekov je dovolené jedine tu-posielanie a výmena darčekov. Určite sa niekto nájde kto rád pomôže. Prajem peknú hru .

2. Lucia11

Lucia11 Zelenáč fóra

juchuchúúúú, akcia skončená aj s veľkou pomocou desiatky ochotných farmáriek a farmárov. Navyše som pred posledným zberom a pred obedom (mame nepoviem) spapala mrkvový chlebík so želé náčelníka ostrova a ešte nejakú veľkonočnú marmeládu. Nechutilo, ale navýšilo BS, ďakujem za pomoc a držím palce všetkým.

mousicka tohle ocenil(a).
  3. ewaxys

ewaxys Zelenáč fóra

Ahojte,
    tak jsem si myslela, že to docela v klidu zvládnu a ejhle, chybí mi 9 dárečků. Prosíííííííííííííííííííím, nemohl by mi někdo pomoci? Dík ewaxys

4. elbedna

elbedna Znalec fóra

Lucia11, moc gratuluju. Jsem ráda že jsi to stihla.
    Hezkou hru.

alexandrakerulova00 a mousicka tohle ocenili.
  5. mousicka

mousicka Guest

Ahoj ewaxys,

prosím, pozri o dva príspevky vyššie nad tvojim...tu nieje téma na pýtanie darčekov. Peknú hru.

6. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

pěkná a klidná akcička
    žádný masakr :)

7. dencice

dencice Stálice fóra

Musím říct, fakt pěkná akce. Vše splněno v klídku a s předstihem. :):p

skalara.v a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak nakonec mám navíc 371 čepic a 412 dárků, což je hodně slušné a jsem s tím maximálně spokojený. Celkově akci hodnotím kladně a i ten stonek se povedl a budu ho určitě stále využívat, protože výrobny byly, jsou a budou :p.

juta: 14 454 / 14 000 ( chybí 0 )
    mikulášská čepice: 1071 / 700 ( chybí 0 )
    mikulášský dárek: 1212 / 800 ( chybí 0 )

evca190 a Mersi7 tohle ocenili.
  9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

tak mne sa zvysili 728 mikulasske ciapky a 673 mikulasske darceky ;)
    stonku v nebi mam prazdnu,dekorky som dala do okrasnej zahrady:),zatial vyuzijem ich takto ;)
    akcia bola velmi pohodova,robila som ju len na dvoch plochach :oops:,nechcelo sa mi burat obr stromy

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nebyl cas ani na sklizeni dneska, takze to jak jsem nemel pripravu (desivka a zapomenuto zasit vcas karafiat) tak poprve nemam dvojnasobek... ovsem i tak trochu drsny pro ty co tesne nestihaj, ale to pujde, vsimejte si co se tu pise za tipy na zvyseni padani a jak jednou projdete, tak uz projdete vzdycky :)
    Jen sakra tu vetev dejte pod tu velikonocni co dela totez pro zviratka!

Vypadavatek mam 2906 = 193%.
    Stav kytky : mam 14905 z 14000 (106% ).

evca190 tohle ocenil(a).
  11. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tak tentokrát byl pro mě počet potřebných vypadávátek nějak moc vysoký, nakonec chybělo 169 dárků a 56 čepic, ale nevadí, vše, co jsem chtěl, jsem získal, takže spokojenost.

12. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj souhlasím že dobrá akce,také sem vše stihla,jen pořád nechápu proč mi nejde se přihlásit na exploreru???

13. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj papulice, s týmto sa obráť prosím do sekcie Technické dotazy, ďakujem
    Peknú hru prajem

14. mousicka

mousicka Guest

Akcia nám skončila, akčné predmety premenené na BS a grajciare. Ďakujeme vám za spätnú väzbu, ktorá bola odoslaná RT.
    Zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.