Velký vánoční flám (2.12. - 8.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. martinek37

martinek37 Perspektivní autor

Musel jsem dát na noc ještě na dvě plochy jutu, vypadávátka vidím tak zítra na večer nejdřív, ještě jich chybí poměrně dost. Hodil jsem zpátky sobíky a pokračuju dál v pěstování růží. Jinak mám rád víc akce, kde se musím hodně snažit, abych to dal. Tentokrát jsem byl ale rád za "pohodovku" po dožínkách. :);)

2. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Akce dokončena, řádek v nebi aktivní. Jenom ten kombajn na sklízení nebe chybí. Ježíšku udělej s tím něco, prosím, prosím.
    Pěknou hru všem.

3. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

Naprostý souhlas s -Jara05-, stonek než člověk sklidí, je to šílená otrava. Bylo by fajn, kdyby pro nás něco vymysleli, aby sklizeň z nebe byla šup - šup. Snad je ale nenapadne, že by to byla další možnost, jak z nás dostat peníze :)

hokus027, švestinka a Lyzarka tohle ocenili.
  4. axamík

axamík Perspektivní autor

Z ranní sklizně lískáčů a cibule napadal zbytek čepic a mám hotovo. :)
    Držím palce všem, kdo ještě finišují..

Lyzarka a skalara.v tohle ocenili.
  5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Akce je hotová :). Konečně dopadaly všechny mikulášské čepice a dárky, takže jsem to tam jenom naházel a bylo to. Stonek už je aktivovaný, nyní uvidím, jak to bude pomáhat, ale uvítám jakékoliv zrychlení ;).

juta: 14 454 / 14 000 ( chybí 0 )
    mikulášská čepice: 750 / 700 ( chybí 0 )
    mikulášský dárek: 860 / 800 ( chybí 0 )

6. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj. Hlavní cíl - sýrárnu mám, paráda. A ostatní úkoly prostě co bude to bude. Juta v pohodě jen ty vypadávátka chybí.

Lyzarka tohle ocenil(a).
  7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Včera už bylo napěstováno, čepic bylo dostatek, ale končila jsem tím, že chyběly 4 dárky. Předtím se jich pár podařilo získat z pšenice, mrkve a kupodivu ze sena nevypadlo nic. Ale po dnešní ranní sklizni akce hotová.
    Tuto akci jsem si obzvláště užila, taky jsem jí už nemusela dělat vůbec.
    Všem přeji zdárné ukončení akce.

8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

tak jsem si myslela, že po ranní sklizni bude hotovo - a ono ne xD

evca190 a nanyblacks tohle ocenili.
  9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky by bylo kdyby bylo......chybí 1 čepice xD

10. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Tak já mám už také hotovo.Stonek aktivovaný a farma plná zvířat a stromů.Celá akce pohodová. Myslím že ji mohou v klidu zvládnout i farmáři s nižšími levely času je dost.Přeji všem ať akci udělají a děkuji mým sousedům za posílání dárečků a čepiček.Dekorky jsou moc hezké a odměny potěšily.Těším se na další vánoční akci.

Lyzarka tohle ocenil(a).
  11. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj já už mám taky vše hotové a výrobny zpět na ploše. Hezký víkend Vám všem přeji. N.

terkacheerka a Lyzarka tohle ocenili.
  12. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím všechny vespolek, hlásím hotovo ,
    zbylo 5 čepic a 97 dárků , dekorace na řádku , ale těžce pochybuji o tom, že si vzpomenu ho odkliknout
    před nakrmením výroben.
    Všem , kteří mají již splněno gratuluji a ostatním držím palečky ať akci také zdárně dokončí.

Přeji všem pohodové adventní dny

13. Dandarka

Dandarka Rádoby autor

Tak už mám hotovo :D. Vypadávátka mi padala docela dobře. Jen mě mrzí, že rok od roku jsou slabší odměny. Hraju téměř od začátku a dobře se pamatuji, že nazačátku byly v odměnách i floreny a hodně kombajnů. Dneska si člověk musí všechno koupit. Ale co - nekouřím a nepiju, tak nějakou tu korunu občas vložím do hry. Tak ať se daří.... ;).

lacrima a babioli tohle ocenili.
  14. babioli

babioli Osvícený autor

:)Taky už jsem akci zvládla a celkem v pohodě. Přeji všem hezký víkend a pohodu.

lacrima a terkacheerka tohle ocenili.
  15. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

• Off Topic, príspevok mimo témy vlákna
    Ahoj náhodou bonusový kod nebyl? Jen se ptám. Zda jsem něco neprošvihla. Díky.

16. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak já skoro mam hotovo dodělám na 100% zítra. :) Jinak k tomu kombajnu v nebi. No hodil by se to je pravda já bych ho taky uvítal. Ale myslim si že tato hra je o klikání a né o tom aby jsme měli na rok kombajn jednou klik a je hotovo. Pak z toho nikdo nic neměl. Každýho je věc jestli má kombajn nebo ne ale já ho niky nekoupil měl jsem jen z družstva nebo z kola štěstí či kupon nebo akce. Farmu si sklízim pořád ručně a baví mě to. Podlě mě pak z tý hry neni. A když je hráč co má kombajn bůh ví na jak dlouho tak si myslim že mu neuškodí třeba aspoň to nebe odkliknout. :)

Juta: 13.538/14.000 chybí 462 zaseto na mýtině
    Mikulášská čepice: 551/700 chybí 149
    Mikulášský dárek: 550/800 chybí 250

17. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahoj, tak už jen 4 čepičky + 18 dárečků, a mám to komplet hotovo. Do večera tam mám cibuli, a farmu už opět v původním stavu, takže i s chlívky a výrobnami, tak to dodělám večer :) Teď jedu zas za maminkou tchýninkou, a až se večer budu vracet, tak se mám aspoň na co těšit :D Pampalánek všem, a ať vám to jde taky od ruky :)

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teda jak to delate? No napestovano bude az po sklizni (rano jsem to dal vsude ale stacilo jen na polovinu), ovsem cepice a darky mam na rozdavani... kdyby to slo a mohlo :)
    Celkem jsem dal maximum plochy co muzu bez toho, abych pak zkoumal ktery stromy kam dat... skoda ze nejde dat "fotku" plochy (cca 2 radky programu) ta se ulozi na server (malicka velikost cisel objektu) a pak si je po akci jednim klikem vyvolam (opet trivialita prespsani bloku cisel)... no nic, to chce umet premyslet, co asi tak hrace nejvic stve, ze?

Vypadavat ma 250 vypadavatek/den, v tuto chvili ma byt 973 ([4.ukol]+258 ) nebo chybet 527, mam 2037 (chybi 0 ), mam 135% hotovo.
    Stav kytky : idealne 9080 kusu (2334/den, [4.ukol]+2280 kusu ), mam 13084 z 14000 (93% ).
    Zatim uplynulo 64% casu, zbyva 50 hodin.

Lyzarka a tenista99 tohle ocenili.
  19. evca190

evca190 Vážený autor

Akce ráno dokončená ;) A už se pomalu můžeme těšit na další :music: Jdu se vrhnout na další druhy cukroví, škoda že to taky nemůžu vzít kombajnem :p

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

evca190 taky už mám hotovo....a kombajnem vezmou cukroví ostatní členové rodiny, jen co je uděláš :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.