Velký třesk (30.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Třísky už jdou posílat:)

2. zajic08

zajic08 Rádoby autor

Opět zklamání z odměn. Takže snad příští rok to bude lepší.>:(

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

A já jsem tak trošku přehodnotila svůj postoj a do akce jdu. Hodně málo jdu. Úplně minimálně jdu. Napěstuji 150 akčního ohňostrojového květu a 150 akčního pyrokvětu. Ale to pěstování a i rozpěstování asi odložím až na neděli, teď k tomu nemám jaksi plochu, kterou bych mohla ihned uvolnit. A zítra asi nebude čas....a asi nebude ani chuť rozpěstovávat. Ale kvůli 300 kouskům to nemá ani cenu rozebírat ....

Dojdu si totiž pro nálepku. Když za ní chtějí tak málo ..... Ale je to věc, se kterou tak nějak vnitřně nesouhlasím. Já se domnívám, že nálepka by měla být za dokončenou akci, takhle je vlastně za účast v akci, i za sebemenší účast v akci. Když je to tak daný, proč to občas nevyužít ....

Tak nechť těm, co se aktivně zúčastní této silvestrovské akce, akční plodiny rychle přibývají ve stodole a padátka vylétávají ze všech směrů..... Já asi půjdu ochutnat jednu láhev čehosi, abych pak nebyla o silvestrovské půlnoci překvapená, cože jsem to koupila....[​IMG][​IMG][​IMG]

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

A to já bych bral radši místo nálepky třeba kupon na kombajn 1 hod co z nálepkou:?

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zase tolik nejásám nad povoleným kohoutkem. Moje taktika jako padoucha podnikatele by byla vzbudit dojem, že to padá a až už se závislák drápkem chytne, přiškrtím a doufám, že když už jednou začal, taky dokončí. Ostatně - 95 třísek - to je nějakej povolenejkohoutek? Ani instalatéra volat nebudu.

6. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Já sklidila při Legendě 26/30, se zapomenutým mrkváčem, pouze s MJS.
    1. Hlavní - 202 pole 1x1 karafiát, 46 třísek.
    2. Divoká - 202 ořešáků, 49 třísek.
    3. Mýtina - 116 pole 1x1 karafiát + výrobna zvěřince a arboretum + sms stromů XXL, XL a základních - 45 třísek.
    Celkem 140 třísek.

7. doben

doben Ikona fóra

Video k akci

Toto video neobsahuje kód.

8. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Třísky už jsou v dárcích pro sousedy :)

9. burds

burds Titán fóra

Víš peta ono záleží na tom jak to bereš.Všechno ostatní si můžeš koupit mimo nálepku .Tu jedinou musíš získat.Spousta nás nálepku chce ,má ji ráda a rádi se díváme na to které úkoly jsme už udělali.Kombajn kupuji pravidelně a tak zase mne ten kombajn tak nebere ale chápu že spousta hráčů ho potřebuje.Ale akce bez nálepky pro mne osobně nemá cenu.Ovšem je to jen můj názor a beru,že ti nálepka nic neříká.Každý z nás chce něco jiného.

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Zatim zvastni vysledky:
    00/30: 99 (matlafous)
    22/30: 130 (Prepperka)
    26/30: 151 (Sovinka)
    26/30: 140 (Apachie)
    28/30: 145 (krakoramaja) s farmou plnou stromu zatim dopada nejhur
    30/30: 184 (matlafous) me brzdi padatka chlivky na divosce

Naposledy upraveno: 30/12/16
  11. šebejda

šebejda Baron fóra

Nálepka->to je pro mne taková nevysvětlitelná záležitost. Sbírám je pořád jak prdlej. Přitom-> do alba se nevejdou, mám je tam napráskané zcela nesmyslně jednu přes druhou. Jsou úplně k ničemu, ale vždycky se za nima ženu a připlácávám je, kam se jenom trošičku vejdou. Sám nechápu, proč to vlastně dělámxD.

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Přidávám se k burds, šebejda i ostatním ... i když nálepky už dávno neskládám .... no mám každou, je to památka na akci a vím, že jsou někde uchované :p ... Se možná něco stane, nebo nebudu vědět co s časem a pak se do nich pustím a hezky to v tom albumu uspořádám :D :p

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Myslím, že to bez této akce a odměn moje farma v klidu přežije :)

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no že jsi správný farmář tak ti udělám cenu 150 na hodxDxD

15. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak mně padlo 165 třísek - teď už jedu 2 kolo rozpěstování - zatím na polích 2x2 se SH, vodou, hnojivem a MJS - pak už pojedu jen 1x1 s MJS a vodou

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Můj vztah k nálepkám byl ovlivněn hned v začátku hraní - první akce, kterou jsem celou splnila, zrovna nálepku neměla. Pokud bych o nějakou stála, tak o první splněnou akci pravděpodobně ano.
    Můj vztah k nálepce kalí dvě věci - že se získává velmi často úplně v začátku plnění a současně ji nelze často nezískat. V mnoha akcích je možné ji vyzvednout volitelně - potom ji často nemám, potřebné kredity na ni raději utrácím jinak. Beru, že mnozí mají k nálepkám jiný vztah, já bych brala možnost nějak evidovat akce, které jsem komplet celé splnila, ta nálepka by byla ideální, ale ona toto bohužel nevystihuje. Tak ať si každý radost z nálepky užije, vždycky, když je umístěna snadno dostupně, tak na tyhle hráče myslím a přeju jim to.

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Díky za rozpisy sadařkám ořešáků, matlafousce i za další. Skoro bych řekla, že význam má až ta konečná legenda 30/30, jinak rozdíl v jednom dvou stupních nehraje roli. Škoda, že zrovna na té 30/30 ořešáky chybí, ale samozřejmě to chápu.
    Překvapily javory, které se tedy moc nevycukrovaly, minule jsem z nich měla téměř o třetinu víc. A to jsem se už těšila, že pajdovi ukážu, že na BZ záleží (viz stromy nad 120BZ). Hmm, nejspíš opravdu nezáleží.
    Tak se asi zaměřím na nákup zvířat a budu pracovat na legendě. Trhovci na AV, prodávejte to aspoň po 50 - 100 kusech :D, díky.

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja Muzu na zitra hodit farmu 27/30 na 30/30 a zkusit oresaky znova, to asi neni problem.

19. doben

doben Ikona fóra

krakoramaja a nebylo by lepší místo kupování zvířat koupit šlechtěnce, postavit růžovku a tu vyměnit za JC? Já jsem šel touto cestou a myslím si, že se to vyplatí více než investovat do legendy. Legendu mám 27/30 a neplánuju ji dokončovat, protože mi za to ty 3% nestojí.

20. martina19751

martina19751 Analytik fóra

doben

ja treba nemam zadneho JC a ani neminim porizovat,kazdej za nej chce majlant, ja osobne mam legendu 30/30 a s padatky jsem nemela nikdy problem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.