Velký třesk (30.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. šebejda

šebejda Baron fóra

Nu což. Nevynechal jsem doposavad žádnou akci, tak i tuhle splním. Při minulé akci jsem si stěžoval na dloudodobou akční kytku a na nic moc v odměnách. Mé remcání se evidentně k RT doneslo a zařídili mi vylepšení na 2 dlouhodobky a na úplně prd odměny. (krom ZB). Je to jasné. RT musím do budoucna pouze chválit, určitě se mi to navrátí ve vyšší kvalitě akcí.;)

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

162 třísek ze tří ploch je docela slušné, tak to snad bude padat dobře ;)

3. martina19751

martina19751 Analytik fóra

nemam v darcich moznost poslat akcni, ma to jeste nekdo?
    zresetovani nepomohlo

4. slootr

slootr Baron fóra

martina19751: Vzhledem k tomu, že tam je Vilda, kterej tam bejvá o děsivce, se mi zdá, že se vloudila chybička :)

skalara.v, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  5. jana420

jana420 Pisálek fóra

Taky mi chybí akční.

6. libakos

libakos Polobůh fóra

ano,chci poslat akční dárek a také nic a ani jsem si nevšimla jestli z modrásků akční vypadlo:-(

dana9494, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  7. doben

doben Ikona fóra

U mě po první sklizni vypadlo 254 třísek.

8. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte, u mňa 199 vypadávok a tiež neviem poslať darček susedom :D

9. shadov30

shadov30 Rádoby autor

taky nemůžu poslat akční vypadávátko jako dárek :oops:

10. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Z vánočního hýření někdo nezařadil padátko do dárků, na opravě se pracuje, tak vyčkejte s posíláním dárků. Bude snad opraveno co nejdříve

danda

11. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, u modrásků mě vypadla tříska, kontrolovala jsem to, poslat dárek třísku ale nejde, není
    padátek vypadlo celkem 245 kousků

Naposledy upraveno: 30/12/16
  12. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Také némohu sousedům poslat jako dárek třísku

13. lase2

lase2 Magnát fóra

mě jich napadalo 142, takže s třískami problém nebude. Jinak Vilda je v dárcích pořád, pokud se dobře pamatuji. Také jsem chtěla hned na začátku za dobré paměti obdarovat soudedíčky, ale pokud bych chtěla posílat třísky, nezbývá než si je naštípat na zahradě...

14. malanek70

malanek70 Expert fóra

Vidím, že už se to tady řeší, chtěl jsem poslat akční dárky a nic tam není. Tak snad se to do večera podaří opravit :eek:

15. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Vypadlo 47 třísek to mám tak na zatopení v kamnech. Na duchu mě to ale nezlomilo a kolébám se dále však ono se to poddá. Všem ostatním hodně třísek a uvidíme se doufám v cíli. Jo a má už někdo hotovo?

16. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

pěstování polehoučku zahájeno. Třistky nějak posílat nejdou... počkam .. však oni to opraví. A pokud se zadaří tak s dokončením této akce skočím rovnýma nohama do levelu 100 ;)

17. kittenish

kittenish Pisálek fóra

též problém s dárkem a též 142 třísek:D...ale jak jste dokázali vykouzlit 199 či 254 třísek je mi záhadou...mno mám se ještě co učito_O

18. burds

burds Titán fóra

Mám počkat s posíláním dárků ? Co myslíte opraví to někdo ještě dneska ?

19. Hagerr

Hagerr Expert fóra

U mě třísek jen 131, ale nevadí, akce teprve začala a času je ještě spoustu ;)

20. olda50

olda50 Perspektivní autor

Tak třísek 145.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.