Velký třesk (30.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jako naprostý neznalec odpovídám, že stonek do toho nepletu, ani nemám. Prostě tam prsknu vícero MJS a PP a čekám, co to udělá. Jestli je to blud, napomeňte mě, ale já v tomto přesvdčení fungju.

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Prepperka - můžeš slupnout povícero MJS, pak sníš Pinkie a ten ti čas prodlouží o 30% (maximálně o 200 hodin);)

Stonek do toho nepleť , nemá s tím nic společného:D

3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

pechfógl, skalara.v - díky za vysvětlení, sníst víc bonusů najednou mně nenapadlo, myslela jsem že další můžu až když předchozí skončí. V souvislosti s tím Piknie se to opravdu vyplatí sníst co nejvíc.

Abych ale nebyla úplně mimo téma, akci jsem dnes ráno už dodělala, a to jsem měla jeden celý den prostoj (na akční). Vypadávátka jsem měla dřív než rostlinky, ale ty 8hodinovky a před tím 9tihodinovky byla pěkná votrava. Ti co píší že ty dlouhé rostlinky jsou dobré, že sem člověk tak často nemusí mají sice pravdu, ale na druhou stranu to chce víc plánování a když je jiný program v rodině, těžko se to někdy kloubí. Když to jsou třeba 4hodinovky, je to víc flexibilní, protože člověk stihne víc sklizní za den, nebo nemusí mít tak dlouhé prostoje když to vychází špatně. Takže celkově já jsem vděčná za odměny (ještě se mi hodí cokoliv) a za to že nějaká akce vůbec byla, ale těším se že snad ta příští bude akčnější.
    A ještě děkuji všem kdo mi poslali padátka, dopředu člověk nikdy neví zda se mu nakonec podaří akci dokončit, takže jsem opravdu vděčná za každý kousek.

4. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) hlásím hotovo, ale že bych z toho byla nějak vodvařená, to teda nejsem. Vcelku dost nudná akce, nějaký adrenalin by to chtělo s Novým rokem..... mimochodem všechno nej... do nového roku přeji všem hráčům :inlove:

5. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Zdravíčko všem...:)
    ještě jednu várku zítra v klídku sklidím a bude hotovo.
    Všem přeji do nového roku jen to nej.

6. lejipa

lejipa Aktivní autor

také v klídku hotovo :-D

7. MartinDrhlik

MartinDrhlik Pisálek fóra

Ahoj :) Akční rostliny napěstovat stíhám, ale bohužel mám málo vypadávátek a nevím, jestli stihnou do zítřka napadat.. už není aktivní vlákno, ve kterém šlo poprosit o poslání akčního vypadávátka. Neví někdo prosím, kam se můžu obrátit, aby to nebylo proti pravidlům? Děkuji.

8. *dareba1

*dareba1 Rádoby autor

Ještě 90 třísek a bude hotovo.Ráno by to mělo být z dlouhodobek hotové :)

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

MartinDrhlik - stačilo by ti ti tohle vlákno ?:D (asi tě zmátlo, že tam nejsou příspěvky - nejspíš je uklidily do archívu;))

10. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Dodělala jsem akci, složila dekoraci, umístila na ostrov pokladů a po příštím najetí na stránku je pryč, není ani v liště ani po opětovném přihlášení.

11. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Ráno raníčko jsem akci dokončila a hned vyrážím do práce. Jdu raději dříve nebot´opravdu venku jsou opožděné vánoce, jen vzít sáňky a to by to fičelo, tak jsme se i sněhu dočkali.

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj pavelkohl1,

opravdu na uvedeném místě není dekorace Neuvěřitelný ohňostroj. Stojan na ohňostroj se s použitím upgradu Větší třesk postupně mění na dekorace: Dobrý ohňostroj, Skvělý ohňostroj, Úžasný ohňostroj a Neuvěřitelný ohňostroj

13. lienka7

lienka7 Pisálek fóra

Ahojte. Neviete poradit kde robim chybu?
    Akciu mam hotovu, casomiera zmizla, ulohu v druzstve nevidim.
    Chcela som si umiestnit dekorku na plochu. Tak som sla do Okrasnej zahrady, umiestnila som zakladnu dekorku Stanok s ohnostrojmi, hladam v liste pod vazickou dalsie upgrade dekorky a ani za pana ich tam neviem najst? Co dalej? Kde je chyba?
    Dakujem za kazdu radu - ozvem sa ked pridem s prace.

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj lienka7,

musíš v inventáři hledat upgrade pod názvem: Väčší tresk

15. karbar

karbar Vévoda fóra

Uf, uf.
    Akce teprve teď dokončená.
    První příprava - všude zasazeny stromy i na baha /poněvadž jsem si to špatně přečetla/.
    S padátky bych tentokrát problém neměla ale děsily mě ty akční květiny s dobou růstu a ještě ke všemu možnost jít na farmu pouze 2x denně. Proto jsem je sázela i na noc.
    Dnes když jsem sklízela tak jsem si říkala ať to vyjde - mám přebytky kytek 613 a 626 , padátka zatím 118.
    Moje nervy.

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Poslední experiment, šlo mi o porovnání padátek ze sklizně s mazlíky a navýšením BZ a bez nich. Akce hotová, o padátka tedy nešlo, momentálně mám navíc 255.
    První po začátku akce bez všeho, legenda 28/30: hlavní směs stromů nad 120 BZ - 55, divoká 202 ořešáků - 48, mýtina cukrový javor - 38.
    Nyní dráček, 3 sovičky, velikonoční marmeláda, mrkvový chleba: hlavní lískáče - 36, divoká ořešáky 40, mýtina směs stromů (včetně produktových) a pár orlů, lasička, zvěřinec - 47.

141 padátek bez všeho oproti 123 s navýšením hovoří jasně. Sice nebyly naprosto srovnatelné podmínky, ale mýtinu už jsem rušit nechtěla. Třeba toto trochu pomůže těm, kteří si na začátku akce stěžují, že aktivovali kdeco a padátek mají málo. No a pro začínající s minimem stromů, ale přeci jen s nějakými krejcary by to mohlo být řešením, jak z ořechů aspoň něco vydolovat.
    Nicméně - příště to může být zas úplně jinak :D Tak ať se nám daří a hra nás baví.

17. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

Hahááá, takže klasika, akci dělám lehárko, nemá extrémně zajímavé ceny a přesto až na třetí úkol na třetí pozici mám vše hotovo. Na ten mám sice rostlinku napěstovanou, ale padátek chybí 50 kousků a to ani při nejlepší vůli (bez použití SH nebo nákupu) do kupy za zbývajících 6 hodin nedám. Stromy jsem měla, chlévy jsem taky měla na ploše a stejně se nezadařilo. Třeba příště u lepších cen.

Hotovo, chybějící mi zázračně vyskákali z těch pár stromů, co jsem si po celou akci nechala na plochách. A ještě je navíc téměř 50 kousků. Dnes jsem ještě neposlala dárky, tak pište zprávu ve hře a rozešlu až 7 třísek ;) (jo já vím, že zasílání dárků se píše jinam, ale když už tu mám příspěvek ;) )

Naposledy upraveno: 4/1/17
  18. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem a hezký den. Akci mám hotovou a 313 třísek navíc. Mějte se primově. N. :)

19. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Zdravím, tak jsem dokončila, od včerejška jsem musela čekat na hopíky, ale ráno jich z ječmene vyskočilo 55...:eek: Jinak, veliké díky všem dobrým lidem, co mě hopíky posílali. Akce mě opravdu nenadchla, začala jsem o den déle s tím, že ji nejspíš ani nedokončím. Vůbec jsem nerozpěstovávala se SH, prostě v klidu. Tak jsem možná sama sebe poučila, že není potřeba to pěstování po začátku hrotit, a ono to nakonec všechno doroste a dovypadá. Pravda, nikdy nebudu mít akci hotovou druhý či třetí den, ale to neva. A hlavně, už žádné nervy jestli vyskáčou hopíci, nebo ne. Někdo tu psal, že ke konci vždy začnou skákat více. Mám stejnou zkušenost. Na začátku se potím, že to nehopsá a nakonec je vždycky nějaký přebytek. (i když ne velký). Ale pravda, jednou jsem akci kvůli hopsadlům nedokončila a několikrát mi hodně pomohly právě dárečky.
    Tak klidné farmaření a já jdu odhrabávat tuny sněhu, abych vůbec našla auto..LF

Naposledy upraveno: 4/1/17
  20. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak já hlásím také hotovo,teď ráno dopadalo zbytek třísek.Napěstováno jsem mohla mít už předevčírem jenže se mi bohužel během akce povedlo 2x sklidit bez MJS,ale tak nakonec jsem to v klidu včera dopěstovala a i třísky dopadali.Kdo ještě finišuje tak přeji hodně zdaru ať to zvládnete.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.