Velký třesk (30.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce splněná ;)

2. STYBI

STYBI Velmistr fóra

já jedu na pohodu - nikam nespěchám - padátek 650 ks a napěstováno zhruba 3/4 od každé plodiny . času ještě dost tak snad to dodělám a když né tak se nic neděje , řádek do stonku stejně není a dekorky nemám kam strkat, případně vyzobu to co mi chutná ;)

3. krutor1989

krutor1989 Pisálek fóra

Skolila mě chřipka, všechno zaplevelený, tak mám po akci.

4. stěby

stěby Hvězda fóra

Mám splněno vše, co jsem chtěl udělat, dokonce mi vyšlo navíc i na zisk SH. Teď už mi zraje jen poslední várka květů a získám i stojan, abych mohl upgradeovat tu dekorku, kterou jsem původně vůbec nechtěl ;)...

Zbývající asi dělat nebudu, i když hopsátka na to mám. Možná jen tak na pohodu ještě pár kytek hodím do placu.

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

nu, momentálně mám 852 vypadávátek...
    ...s kvítím jsem na tom pomaleji. Takže na noc dám opět akční kvítí...
    uběhlo 59,5 % času
    Tak snad to dopěstuju včas ;)

6. myš59

myš59 Vévoda fóra

Štastný nový rok farmáři, tak za 6 hodin sklízen poslední a pak se budu muset soustředit na dlouhodobky - chybí mi jich ještě 150, ale to bych snad už měla dát;), času dost

7. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Od úspěšného splnění mě dělí už jen 200 třísek, párkrát otočím dlouhodobky a bude. Taky jedu na pohodu :p

8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Akce zdárně ukončena! Vzhledem k pohodičce se kterou se akce plnila, dávám palec nahoru.

Děkuji všem sousedům a přátelům za pomoc s vypadávátky!

9. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky, tak jsem začala akci až včera, kvůli mega BZ a dnes úspěšně ukončeno ;) myslím, že akce byla na pohodu :music:všem co finišují.....ať to padá :music:

10. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Možná se tady někdo ptal - pokud ano, omlouvám se. Když jsem ty upgrady ohňostroje nedělala postupně, je v pořádku, že v liště mám jen stojan a Úžasný ohňostroj? Ty další vylepšovací předstupně ne? Odrazí se to nějak na výsledku, když dám stojan a na něj rovnou ten čtvrtý upgrade?

Update: Aha, tak už jsem záhadu rozluštila. Upgrady se jmenují Větší třesk a mám je všechny - a Úžasný ohňostroj teprve vznikne. Pardon, mám po svátcích pomalejší rozjezd. :)

Naposledy upraveno: 2/1/17
  11. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Stále pracuji na akci a už mě chybí 5573 akčních kvítků a 253 třísek. Volno mi zkončilo a už chodím do práce a to se na farmu nedostanu a tak vyberu co jen půjde a budu se radovat, protože nevíme co nového a náročného přijde a proto farmáři at´ se Vám všem daří.

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Auvajsik: pokud není nikde chyba, tak nemůžeš mít stojan a úžasný ohňostroj, ale pouze úžasný ohňostroj + větší třesk nebo stojan + x krát vetší třesk.

Lišiak-Vuk, maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  13. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Pajdo, mám něco, co se jmenuje Úžasný ohňostroj, je to takové dělo a je to z některé starší akce. To mě zmátlo. Obojí jsem měla v liště a obojí jsem postavila na plac, stojan i ohňostroj. Až pak jsem si všimla, že ty ohňostroje v této akci jsou názvy upgradovaného stojanu, nikoliv dílčích prvků, které se k upgradu využijí, tedy těch třesků, čili že to ve skladu hledám špatně. :)

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak skorem hotovo padadla budou zejtra ráno a bude po akci;)

fireworks bloom: Mám 7379. Ideální stav 4293. Plním na 171,9% Hotovo 109,3%
    pyrokvět: Mám 6942. Ideální stav 4293. Plním na 161,7% Hotovo 102,8%
    tříska: Mám 786. Ideální stav 572. Plním na 137,4% Hotovo 87,3%

15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem sklidila poslední potřebné akční po poledni :). Je to pro mě překvapení a super, jsem ráda, myslela jsem, že akční budu muset dát i zítra. Čekám tedy na padátka, chybí mi v této chvíli 112ks a dala jsem po poledni s vodou karafiát, měl by být ráno před prací a s trochou štěstí z něj ty chybějící třísky vylítají. Pokud ne, tak doladím zítra střednědobkou na prac. dobu.
    Plnit budu, až bude vše komplet, zatím jsem nedodala ani kvítek.
    Sundavám akci pomyslnou hvězdu za rozvleklost. Ta osmihodinovka při dvou akčních kytkách byla otravná.
    Zbytek plus mínus o.k. a myslím, že díky průměrnosti téhle akce se aspoň budu umět těšit na nějakou budoucí pecku :). A že to RT pořád umí, si myslím. Něco hezkého nás určitě brzy čeká.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak, akce Velký prd je hotová [​IMG]:D
    Dekorka trůní na ostrově a já jdu chrupčit, bo už jsem na kaši a ráno se vstává do rachoty :sleepy: Tak ať se daří ;)

17. šebejda

šebejda Baron fóra

Tak jdu zase hodnotit. Akce začala přesně na čas, nenastaly žádné závažnější problémy během spuštění. Kdo se snažil, mohl vše dopěstovat a pro snaživé nižší LVL by neměl být velký problém ani s vypadávátkama. Odměny silně podprůměrné, kytky graficky obyčejné. Akce neurazila, ale ani neposkytla nic zajímavého. Dávám slabých 60 %. -> Mně doopravdy nevyhovují dlouhodobé akční kytky.
    PS. Jsem samojediný, nebo je nás víc, komu trvá od spuštění akce několik minut než se zobrazí kuřata v mentor systému (zkoušeno ze 3 PC s rozdílným připojením a na různých prohlížecích se stejnými výsledky) ??

18. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak už hlásím také hotovo s akcí nic moc:):):)...

19. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Nezbývá mně než souhlasit se
    skalara.v

Tahle akce byl totální novoroční propadák. Hromada stráveného času za prd odměn. Lituji, že jsem nepoužil mozek a nevykašlal se na ni... No co už..... škoda plakat nad rozlitým mlékem. Příště snad budu chytřejší. Doufám ale, že snad RT do budoucna akce v tomto duchu vynechá a nebude se držet pranostiky "Jak na Nový rok, tak po celý rok".

20. zdenka.59

zdenka.59 Pisálek fóra

omylem jsem si z parku vyhodila stojan na ohňostroj s vylepšením a nevrátil se mi do lišty,přišla jsem o něj nenávratně,i když jsem farmu několikrát aktualizovala nikde se neobjevil dík za odpověď

Lišiak-Vuk tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.