Velký třesk (30.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásný Nový rok všem farmářům přeje Jiří
    Ještě mi chybí 220 třísek ( pátý úkol ) ;)

2. Mísankov

Mísankov Rádoby autor

Krásné ráno,přeji všem šťastný Nový rok 2017 a ať se daří všechna přání..

3. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Šťastný nový rok všem!

A k tématu - akční přes noc, plná legenda, 3 stěhovaví JC, hlavní louka na farmě - 16 vypadávátek, divoká louka - 31 vypadávátek. Na hlavní 11 malých políček obsazeno stromy. Dává tohle smysl, takový rozdíl?

4. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Krásne sviatočné ráno, šťastný Nový rok plný zdravia, šťastia a porozumenia, na farme nech sú nám všetky akcie splniteľné.

5. STYBI

STYBI Velmistr fóra

krásný šťastný Nový rok přeji všem a hlavně hodně zdravíčka

k akci - jsem zhruba v polovině akčních plodin a padátek mám přesně 500 ks, tak to by mělo jít

6. farmík84

farmík84 Pilný autor

Šťastný Nový rok, hlavně spoustu štěstí, hodně zdraví a taky pevné nervy.
    Vypěstovaného mám od každého 3000, třísek mám 765 za malé pomoci karáfiátu. Padá to poměrně dobře, ta trocha dopadá určitě a snad stihnu i napěstovat. Zatím se pohybuji v zelených číslech, ale nevím nevím moc mi to jaksi neodsýpá.

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Krásný Nový rok a šťastný nový rok :)
    U nás je úplně pohádkové ráno. No, tak ono teď už je spíš dopoledne, ale ráno bylo pohádkové, jak je mlha, všechny stomy a keře se obalily do bílých kožíšků.

Akce zatím odsejpá, snad se to nezadrhne. Zatím od každé kytky cca 3.500 ks a k tomu 480 třísek, farmsčot stále svítí zeleně :)Odměna je zajímavá tím postupným vylepšováním, krom pohárů ještě nic takového nemám (asi, alespoň si nic nevybavuji).

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak at nikomu neumrznou kyticky, pekne to udelal Mrazik, potvora jedna, takhle ostra bila zare po ranu, no aspon ta mlha zpruhlednela :)
    Dal jsem dalsi otocku, ale stale to mam na hrane, uvidime zejmena ten drsny zitrejsek :)

Vypadavat ma 180 trisek/den, v tuto chvili ma byt 332 ([2.ukol]+62 ) nebo chybet 568, mam 686 (chybi 214 ), mam 76% hotovo.
    Stav ohnostrojovych : idealne 2484 kusu (1350/den, [2.ukol]+684 kusu ), mam 2579 z 6750 (38% ).
    Stav pyrokvetu : idealne 2484 kusu (1350/den ), mam 2578 z 6750 (38% ).
    Zatim uplynulo 36% casu, zbyva 75 hodin.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] ... hezký den všem v novém roce, rostlinky pomalu a jistě přibývají, jen to trvá a trvá :p ...

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Krásný Nový rok :D Tak co hlavinky ? Bolí, bolí ? Pokud jó, je třeba doplnit tekutiny a cukry - takže slazená minerálka(né pivo xD), ovoce a šup ven [​IMG]. Pak určitě bodne česnečka ;)
    S třískama jsem v poho - 680 kousků, květena by taky ušla - ohňostroj 3500 a pyrokvět 3000 +zaseto :)

11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

U mne stále velká spokojenost:
    celkem napadáno a darováno: 633 třísek (70,3%), napěstováno: 5.096 + 5.312 akčních (75,5% + 78,7%)

Edit:
    Sovinka:
    děkuji

Naposledy upraveno: 1/1/17
  12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

PF 2017
    Hodně zdraví, štěstí, pohody, lásky, radostí a úspěchů v roce 2017 přeje všem farmářům Petr;)

jináč se to pěstování táhne jak sopelxD

fireworks bloom: Mám 1752. Ideální stav 2585. Plním na 67,8% Hotovo 26%+nasazeno na pidipolích
    pyrokvět: Mám 5049. Ideální stav 2585. Plním na 195,3% Hotovo 74,8%
    tříska: Mám 491. Ideální stav 345. Plním na 142,3% Hotovo 54,6%

13. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

štastný nový rok 2017 - všem hlavně zdraví a životní pohodu

akce rozjetá. trošku mi to trvá.
    inu slavení a spánek byli jaksi důležitější,
    ale času dost

14. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Krásný Nový rok 2017 všem, tak jsme přežili ten randál, nejhůře to snášel náš pejsek, rok od roku jsou ty petardy hlučnější, za mých dětských a mladých let to býval spíše světelný ohňostroj, teď jen rámus a rámus. Jinak akce se vleče, zatím mám jeden banán, další doufejme ještě přibudou, ať se daří všem akci udělat jak chtějí.

15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Apachie1, páni ty jedeš, všechny palce nahoru a jen tak dál.
    Nejdřív jsem koukala na ta neuvěřitelná čísla padátek (já po dopolední sklizni při shodné Legendě a po noční cibuli "jen" 534 třísek), než jsem si spočítala, o kolik víc otoček jsi musela vůči mně stihnout, když máš tolik kytek. Já mám obou kytek kolem 3 tisíc a nasazeno, to ten rozdíl v padátkách dost objasnilo :). Nicméně obdivuju, jak stíháš tolik otáčet akční, já tedy dávám jen s vodou, ale toto klóbrc dolů ;).

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Krásny nový rok 2017 Vám prajem farmárky a farmári.Nech sa Vám darí ako v reálnom živote tak aj vo farmárčení.Čo si môžeme všetci priať?Len zdravie,šťastie a lásku od tých najbližších ktorých máme.

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Akce dokončena dle plánu [​IMG] a něco zůstalo na podpal [​IMG]

18. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte
    V novom roku radosť v oku, úsmev v tvári,
    nech sa darí dôjsť vždy k cieľom v roku celom.
    Zdravia, šťastia veľa zo srdca Vám želám
    ♥♥♥
    :) Šťastný nový rok :)
    k akcičke: [​IMG] [​IMG] ;)

19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Za dvě pětiny času mám dvě třetiny a kousek padátek - 648 a kolem poloviny obou akčních. Na noc je nedávám, tudíž sklizeň jen 2x denně.
    Večer mi bylo líto velkého prostoje u akčních, tak jsem nakonec dala kosatec. No, chyba! O půlnoci mě vzbudil takový rachot, že jsem něco tak strašného ještě nikdy o Silvestru nezažila. Většinou mě to probudí, otočím se a spím dál. Jenže tentokrát nějaký mamlas dělal velký ohňostroj 10 metrů od baráku a to tedy byly rány, no hrůza. Tak jsem sešla dolů, zapla PC, udělala si kakao, dojedla chlebíčky od večera a do tří projížděla net. Být zasazené akční, klidně jsem je mohla přesadit. Pak jsem se přemlouvala k usnutí a podařilo se to asi až kolem čtvrté. Toho dvounohého neplodného bůů začínajícího na "v" bych s chutí dnes někam zavřela a pouštěla mu ten rachot ještě do sluchátek, aby toho měl tedy dost, dobytek jeden. A když píšu dobytek, tak tím nemyslím ten mírumilovný, který máme na farmě.

Naposledy upraveno: 1/1/17
  20. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky,
    zasadila jsem poslední otočku a večer bude hotovo, padátka dopadala a už jsou celé tři navíc ;) Krásný první den v roce přeji ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.