Velký třesk (30.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Veľký tresk funguje dokonale, všade to búcha a naša Astinka je chúďa celá vystrašená.
    Želám Vám do nového roka hlavne veľa zdravíčka, šťastíčka, lásky a veľa úsmevných chvíľ aj pri hre:inlove:

2. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Tak mi přibylo 50 třísek na zapálení blížícího se ohňostroje takže všem farmářům a všem koho máte kolem sebe vše nejlepší v novém roce hodně zdraví a ať se všem vyplní co si přejí.

3. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Všem přeji krásný Silvestr a hodně štěstí a zdraví v Novém roce. Už konečně zahoďte ty gumáky a běžte slavit. Proto to tak dobře padá a máme jednoduché pěstování, abychom si ten poslední den v roce užili.

4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

8) mezistav po poslední sklizni:
    vypadávátek 510 ks o_O fíhá
    pyrokvět 3.038 ks
    ohňostrojový květ 3.382 ks

Tak to docela jde, takže na noc sázím Lískový ořech... květy max. v pondělí dopěstuju ;)
    A taky dodám do úkolů až budu mít všechno...

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Farmářky a farmáři, letím si připít na Vaše zdraví a úspěšný příští rok.A dovolím si krátkou zprávu z tisku, kterou napsal ředitel pražské ZOO pan Bobek o kaloních, ti jsou i pod vlivem schopni létat a bystře se vyhýbat překážkám. Nadýchali by tolik, že by málem málem strhli alkohol tester, a sviští si to vzduchem, jako by se nechumelilo. A stejnou silvestrovsku noc přeji i Vám.

6. backa

backa Rádoby autor

Všetkým spoluhráčom a priateľom popri práci posielam novoročné prianie : nech ste zdraví, nech ste do hry draví ,stále šťastní, usmievaví...nech je Váš nový rok krásny. Pokoj v duši, lásky veľa z úprimného srdca želám...

7. stibovam

stibovam Pilný autor

Hm,nic moc.Sice do ní jdu,ale jestli splním je mě celkem jedno,opět zklamání a na Silvestra.Také by mě zajímalo,co budu dělat s napěstovanými plodinami a zvířaty ve skladu,ach jo.:(

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já velmi spokojeně hlásím téměř poloviční stav padátek, třetinový stav u jedné kytky a začátek pěstování u druhé. Ale protože a jelikož mám zítra volno a od pondělí se vracím do klasického pracovního procesu, kde mám celý den PC k dispozici, to by čert na žebrákovi dřív jezdil, než abych já nedokončila akci :)
    Přeji všem ostatním, ať mají také úspěch. Je fakt, že stonek s číslem roku by byl fajn, ale co už... alespoň nám ten příští vystřelí ten suprtrupr upgradovaný Velký třesk :p

9. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak vás všechny zdravím, zdraví, štěstí i lásku v novém roce 2017 vinšuji. :inlove::):):inlove:
    Jsem zatím na 2300 pyrokvětech a 1100 těch druhých + zasazeno na 311 polích pidi rozměrů. Na to, co chci, by to mělo stačit. Nálepka je doma, zatím jsem dodal do 3 stříbrných úkolů, další zítra. Jo, zatopím si 363x. V práci nemám PC k dispozici nejméně 3 měsíce a můj noťásek otvírám jen jednou za den, bo operátor je nenažraný. To ty penízky raději uložím do pěkné knihy, než je proluftuji po síti. I když včera večer jsem chytil wifi, tak jsem celkem neplánovaně přišel k jedné sklizni. Hm, kdyby to tak fungovalo i přes den...Čičolina je už ve stresu, tak ji jdu konejšit. Mazlíčkové celého světa mají smůlu, neb kolem je fůra bouchačů.

10. emoušek

emoušek Rádoby autor

Pěkný večer, všem spoluhráčům přeji v roce 2017 hodně štěstí, zdraví, lásky a pochopení (shovívavosti) od svých partnerů (nejen při hře), a ať se vám vyhýbá syndrom karpálního tunelu při nedostatku kupónů s pomocníky.
    :D:inlove:xD;):p
    Mám vypěstováno skoro 1900 od každé akční a 374 vypadávátek. Jsem zvědav, zda to dopěstuji, když jsem nechal na lesní mýtině zvířata.

11. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Prosím lkde najdu aspon náké nabyté ohnostroje.Dělám třetí ůkol ,ale asi jsem slepá-děkuji

12. silviec

silviec Mistr fóra

sklizim lazo plazo, akci dam, ale dulezitejsi je se dnes pobavit a mit novy rok plny stesti , radosti a zdravi a to preji vam vsem Silvie

13. Berry.308

Berry.308 Rádoby autor

Krásný,štastný příští rok,hlavně zdavíčko, přeje všem Hanka....mějte se rádi,pa pa.
    Dělám pátý úkol,takže v klidu a pohodě.

14. 111mazlicek

111mazlicek Pisálek fóra

všem krásnej novej rok zdravíčko ,lásku hlavně zdraví do roku 2017 přeje ivet a martin

15. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Krásný nový rok přeji všem :D
    Napěstováno mám od každé kytky přes 3000 a padátek 522..jde to dobře ;)

16. zdenka.591

zdenka.591 Pisálek fóra

přeji všem co farnaří hodně šIestí zdraví do nového roku a brzké dokončení úkolů

17. zdenka.59

zdenka.59 Pisálek fóra

přeji krásný a ničím nerušený nový rok a velkou trpělivost při soutěžích a vypadávátek,hlavně všem hodně zdraví a pohody v osobním životě

18. Járaduben

Járaduben Pisálek fóra

19. anvan

anvan Dozorce fóra

Dobré ráno a dobrý celý rok farmáři!!!!
    K akci jen tolik, že ji dělám jako každou, ale tahle mě ničím neoslovila. Vůbec. Vlastně jen čekám, jak to doroste, hodím do úkolu a zase čekám..
    Jinak vám všem přeji spokojený rok, zdraví, stále dobrou náladu a úspěchy - a bylo by hezké, kdyby lidi zase měli čas na lidi. Nějak je to čím dál větší honička, únava, stres - tak ať se dokážeme i trochu zastavit a víc si všímat a společně se radovat.:)

Naposledy upraveno: 1/1/17
  20. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Krásné ráno prvního dne Nového roku 2017 a tím vám všem farmářům, farmářkám a moderátorům chci popřát rok plný zdraví, štěstí a lásky. Buďme tolerantní a ohleduplní k sobě a všem lidem dobré vůle.
    Akci asi nedodělám nějak mě nezaujala a proto ji plním jen na jedné ploše.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.