Velký třesk (30.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

rozpěstováno
    co se stihne to se udělá.
    zbytek je mi jedno
    užijte si zitřejší poslední den roku
    a hodně pohody do roku 2017

2. hanči57

hanči57 Aktivní autor

I já se přdám ke gratulaci.Vše nejlepší a hlavně zdrví v novém roce.Silné nervy při plnění nových úkolů na farmě i v životě přeje Hanka.

3. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Na konci prvního dne 181 třísek díky dlouhodobkám, tak uvidím jak to půjde dál.
    Všem přeji ať se zítra večer nezapomenete u námi oblíbené farmeramy a nepropásnete Silvestra :D

4. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Přeji krásný páteční večer;)...........Chtěla bych všem popřát všechno nejlepší v novém roce štěstí, zdraví, lásku, pohodu a fajn hru na farmě.xDxD

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj kamarádko, tak aspoň napiš kolik máš třísek na podpal ... ,-)
    Splněný první úkol.

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

doben: máš recht "hlavní je, že to zabírá":D

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Čekám ještě na 1 otočku, než zaseju něco dlouhodobějšího na noc...
    ...a tak mi napadlo, pamětníci,
    že už obě akční kvítí, jak Pyrokvět tak Ohňostrojový květ, ve hře byly?
    Stejně se mi líbí 8)

8. Eve.Ry

Eve.Ry Pisálek fóra

Jednoduchá, rychlá akce. Proč ne:) Žádné třeskuté odměny ani stonky, ale co. Méně je někdy více;)

9. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Akce špatně nevypadá ,myslím,že to bude jedna poklidnější,a také není potřeba plnit vše to se uvidí dle padání třísek,zatím mám po 700 kytek a 200 padátek tak si myslím,že to jde.Všem farmářům přeji mnoho zdraví a štěstí v roce 2017.

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak padají nám třísky a v reále si štípu třísky na zátop... jinak rozpěstováno a 1.úkol z 15cti splněn... zítra pokračujeme. Statistika napsána, postupně urovnám farmu a budou přibývat políčka... :) snad to dám. S kombajnem, vodou, hnojivem a MJS to snad napadá a vyroste.

Naposledy upraveno: 31/12/16
  11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nooo, na dvou plochach, prvni klasika s SH, druha uz normalni na pulpolich a vysledky nejsou zrovna moc povzbudivy... tak na noc dam akcni, to je jasny... no a zitra se uvidi, kdy a jak na otocky :)

Vypadavat ma 180 trisek/den, v tuto chvili ma byt 66 ([0.ukol]+66 ) nebo chybet 834, mam 266 (chybi 634 ), mam 29% hotovo.
    Stav ohnostrojovych : idealne 488 kusu (1350/den, [0.ukol]+488 kusu ), mam 461 z 6750 (6% ).
    Stav pyrokvetu : idealne 488 kusu (1350/den ), mam 459 z 6750 (6% ).
    Zatim uplynulo 7% casu, zbyva 111 hodin.

12. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

idem na 2 poliach:music:
    na 1 poly mám obrie stromy:music:
    uvidíme ako bude dalej;)
    veseleho pohodoveho Silvestra vám prajem:inlove:xD
    a Nový rok plný hojnosti zdravia a lásky vám všetkým želám zo srdca:inlove::inlove::inlove:

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tentokrát byla cílem nálepka a z houbiček a něco z mýtiny, napadalo 54 třísek, mám tedy přeplněno, jen doženu těch 15O kytek.
    JC také nemám, těch pár kousků které jsem měla jsem rozdala, ať si je popohání někdo jiný a bez kaštanového řádku to také jde. Jediný rozdíl je, že s řádkem je sklizeň na pohopolích s vyšlechtěnou rostlinou okamžitá, bez něj, třeba u růží půl hodiny a u karifiátu 2 hodiny. S dostatkem SH si často při rozpěstování na pohopole růže dám a pak stejně končím s přebytkem vypadávátek. Neplatí to vždy, pár "podařených" akcí tady už bylo, že bez JC a SH bylo nedokončitelných.
    Trochu se připojím k akci "ořešáky" mám na ostrově, pralese, farmě a louce stromy XXL výborné kvality, se zítřejším bonusem 2OO% od lenochoda a dalším navýšením BZ od mazlíku, řemesel a legendy 28/30. Výsledek očekávám, ale třeba budu překvapenaxD

14. olčaML

olčaML Vážený autor

no ještě se mi to nestalo bylo to poprvé a moje chyba , že jsem si nevšimla ,že je tam chyba

15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Stane se, každopádně kdyby oprava neproběhla rychle, ihned bychom vás všechny informovali.
    prima hru danda

16. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Přeji všem hodně štěstí do Nového roku at nám to roste,co se stihne to se stihne není kam chvátat.

17. Boty

Boty Magnát fóra

Všem farmářům přeju v novém roce moooooc zdraví a mezi námi : ať nám to všem padá !!!!! :))) :)))) :)))

18. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Vcera dvakrat rozpestovano na velkych polich z SH a MJS ted uz jedu mala policka z vodou. Padatka zatim v pohode plnim. Vsem do Noveho roku je to nej nej.

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Lide farmařící, i já se přidávám k novoročnímu přání, kromě zdraví ať se ke každému přiblíží to, co sám nejvíc vyhlíží. Zdraví každopádně, bez toho to nejde, tak ať je co nejpevnější.

Dnes chci jen napsat poznámku k vyskakovátkům - měla jsem na noc akční, takže ráno z hlavní akčního 15 třísek a z divošky akčního 26 třísek. Je to rozdíl téměř 50% a děje se mi to často, proto jsem se tu vyjadřovala k malé vypovídající hodnotě při srovnávání jediné pěstební plochy. Kromě včerejších ořešáků jsem včera až do večera měla vyšší vyskakování z divošky než z hlavní, častěji to u mě bývá opačné. Můžu proto předpokládat, že slušný výskok z ořešáků byl právě vlivem tohoto typu výkyvu, i když to nemění nic na tom, že stromy v základu jsou dobrá volba pro přípravu hráče s neaktivní nebo velmi nízkou Legendou.

20. libakos

libakos Polobůh fóra

Krásné silvestrovské ráno,všude zaseto ,třísky létají trochu zpomaleně ale to je fuk,dokončím, nedokončím neřešímxDDo Nového roku vše nej na farmě i v reálu všemxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.