Velký třesk (30.12. - 4.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

doben On jeste dneska nekdo meni ruzovky za JC? o_O Navic teda nevim, ale to by jich musela hergot vymenit, aby se to vyplatilo. Obcas sklidim s 8 JC a ze bych pozorovala nejaky rozdil, to teda nepozoruju a zkus dneska sehnat aspon tech 8.

2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

matlafous123

presne tak, jeden nebo dva JC se stejne nepoznaji

3. doben

doben Ikona fóra

matlafous123, martina19751 JC se dají získat celkem levně, ale je na to potřeba hodně času při OaD a málokdy stačí jedna výměna. Většinou se jedná třeba o 3-4 výměny než se dostanu k JC, ale ve výsledku mě to moc nestojí. Akorát na tyto výměny člověk spotřebuje mnohem více licencí než normálně.

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ono je 8 nebo 10 JC ještě stále moc málo:p ale když jich máš víc, je v tom velký rozdíl, a hlavně JC nikdy nezklamou a nemusíš používat SH s kaštanovým řádkem a vánočkou a nevinností:D

5. martina19751

martina19751 Analytik fóra

doben

no to bych ani nerekla, za jednoho JC se klidne pozaduji i 3 az 4 ruzovky, coz mi moc levne nepripada
    a ja teda radsi ruzovku, ktera se vyplati i pri normlanim provozu farmy nez toho JC
    ale na to mame kazdy jiny nazor
    jo a kastanovy radek taky nemam

Naposledy upraveno: 30/12/16
  6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

doben - ptám se jako naprostý neznalec... myslela jsem že JC zvyšuje šanci jen o 1%. A to ještě jen na ploše kde leží. To by se pak ale nevyplatilo víc než hotová legenda. Tak tomu moc nerozumím, budu vděčná za podrobnější vysvětlení. :music:

maribeja, dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  7. matlafous123

hubabuba1968 Kastanovy radek nemam, SH pouzivam jen na rozpestovani (dlouhodobky s nim netocim), akce druhy den hotove mit nepotrebuju a s 30/30 mi to napada 3-4 den spolehlive, podle toho, jak se flakam.

Prepperka Kazdy o 5%, pusobi jen na plochu, kde lezi, muzes jich umistit "neomezeny" pocet a procenta se scitaji.

8. doben

doben Ikona fóra

martina19751 mrkni sem a uvidíš, že i za jednu.

Prepperka každý JC zvyšuje šanci o 5%. např. já jich mám momentálně 20, takže když je dám na hlavní louku, tak na ní budu mít o 100% větší šanci na vypadávátka.

9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

doben - dík za radu, už kdysi jsi mi dobře poradil, jak získat hvězdičky ze šlechtitelských úkolů. Ale tentokrát to jde mimo mě, o JC nestojím, nebavilo by mě je stěhovat. Ani toho od Renza jsem si nebrala. S plněním akcí problém nemám a legenda bude zas aspoň něco, co mě bude ve spojení s trhem bavit. Na farmaření už mě baví jen ty akce a kdybych je měla hotové druhý den, co bych pak dělala? Pěstovat do stodoly mě nebaví.

matlafous123 - jestli ti to nějak nenaruší plán na plnění akce, tak by to od tebe bylo moc hezké. S ořešáky jsme na tom všechny byly +- tak nějak stejně legenda nelegenda, tak v tomto případě by se legenda už konečně měla nějak výrazně projevit.

Za chvíli bude rozpěstováno a pak dám už na noc karafiáty na 1x1. Při rozpěstování jsem zasela kukuřici, na mýtině jen 1 tříska, na divoké padly 3. Kohoutky jsou mírně přitažené oproti minule, případně je RT zapomněl seštelovat, protože tolik chyb při začátku akce snad nepamatuji. Zapomenout dát padátka do dárků, to se snad ještě nestalo.

10. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

je to akce na pohodu mezi svátkama. co by jste chtěli. modré z nebe. banány beru na 100% superkrmivo je vítáno a hvězdy taky. jsem si rozšířil hnojiště za 500 hvězdiček a plakal jsem moc moc.:cry::cry::cry:

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

matlafousová,matlafousová.... JC zvyšuje šanci o 5% ! Je fakt,že jeden nic neznamená,ale už i 10 se rovná 50% z plochy kde jsou.Po sklizni je přesuneš na divošku a máš o dalších 50% padátek víc.A pod a pod. Tj. celá sklizeň = 100% padátek běžně + 50% navíc.
    No..a někdo jich má 20-30 i víc .....

Osobně jich mám na každé ploše jen 2-3. Raději využívám kaštaňák.Tam vím kolik plocha okamžitě hodí,obrstromy dodaj SH zadara a do každé akce vždy řádek "dozraje",takže padátka (jejich rychlost,či pomalost) nikdá neřeším.

PS -Samé různé obyč.stromy -3 plochy - 194 louček na podpal.

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

tak výsledky testy, bez runy a dalších bonusů:
    • Hlavní: ořešáky - 31
    • Divoška: javor - 35
    • Mýtina: juta -39

13. olčaML

olčaML Vážený autor

od 14.hod. hledám třísky ,abych je mohla poslat sousedům a ono nic , tak jsem poslala jiné dárky a za hodinu ejhle třísky ,nějak se jim ty akce nedaří

maribeja, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

matlafous123: nejde o to mít akci první, ale čím dřív tím líp, potom ihned dávám farmu zpět do bežného režimu:pPři akci jsem ztratný na BZ až 2.400 000 denně což je dost a TBZ 1.600.000 ;)

15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

olčaML, vyplatí se nechvátat, psala jsem, že se problém řeší a abyste vyčkali. Oprava proběhla rychle, někdy je třeba prostě nechvátat, na poslání dárků je přeci dostatek času, pokud tedy někdo nemá opravdu problém se později dostat k počítači (to je pár výjimek)

danda

16. matlafous123

krakoramaja Farma 27/30 je celorocne zalesnena, akce neakce, takze zadny problem ;)

hubabuba1968 Jo, pokud jde nekdo po BZ a TBZ, tak to chapu, ze pri akcich trati. Ja na farmu vetsinou nesaham (obcas vyhodim max. 4-5 vyroben), takze pro me se rezim nemeni a na BZ nijak zvlast nehraju, takze se nehonim :)

Baroland To ja vim, ze dava 5%. Ale jednak je to otrava to stehovat a jednak: nestalo se mi poprve, co jsem sklizela s JC o 10 padatek mene na jedne ze dvou stejne osetych ploch, takze :p:p:p

17. doben

doben Ikona fóra

krakoramaja však ty ještě nehraješ ani rok. :D Já jsem po roce hraní farmy ještě akce nedokončoval, protože jsem byl na farmě jednou za den a nijak jsem u toho nepřemýšlel, prostě jsem měl tu hru jen na odpočinek. Teď už se snažím dělat všechno co nejefektivněji. Kdybych neplatil pomocníky, tak by se mi vyplatilo dokončit akci dříve i kvůli kuponům. Teď používám JC hlavně na rozpěstování a potom až ke konci akce. Stejně dokončuji tak 1-2 dny před koncem akce. Hlavním důvodem proč jsem si sehnal JC bylo to, že nemám kaštanový řádek a obrstromy, takže když bylo potřeba hodně vypadávátek, nemohl jsem akci dokončit, protože jsem to prostě nestíhal. Navíc pokud by se náhodou objevila znovu královna, tak se bude více vypadávátek hodit. xD

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

čauky dančííí.. se ti lehce řekne, nechvátat ! Já posílám dárky někdy už v půl patý ráno a stejně se mě vrátěj.Prej už má dotyčná plno.Tož mě řekni,to mám babóňat do půlnoci ?.
    :p

Matlafousová,dyť ty nic jiného než stromy ani na farmě mít nemůžeš xD
    To by ses pak ztratila i ve vlastním lesu.

19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahojek Báro :) to né, ale když napíšu já počkejte, tak se to řeší a do chvíle bude vyřešeno, jinak bych vám napsala nečekejte, do půlnoci se nedočkáte ;)

20. matlafous123

Baroland Nerej krute! :p Na matlafousove nahodou zalesneno nemam ;) A vubec, co tu prudis? ;) Nemas byt nahodou na horach a lamat si nohy na lyzich?! :p:D Nebo ti snad dosly cihly? :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.