Velký lov kaštanů (8.11. - 14.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 - my se ti snažíme pomoct ;) Aby se ti lépe farmařilo a akce jsi zvládal snadněji.
    Edit: a taky trochu s tou češtinou :)

Co ty poháry z výstavy a chovatelské soutěže - máš ?

2. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Pravda a bude jim kouřit od kol, jak budou rozžhavená... a možná budou u některých i zadřená. ;):)xDxD
    Baro, ale huš, Ty kecko ukecaná růžová.... u některých stačí, když svůj názor mohou říkat ústně, ještě tak psát.... Honzulku05 neřeším, každý píše, jak umí a holt ne každý může být profesor mateřského jazyka.
    Jinak příprava se povedla, nasadil jsem pomněnku a napadalo mi 228 kaštanů ( nevím, proč se jim říká zimní, když za oknem ještě neleží sníh a teploty nepadají hluboko pod bod mrazu).... asi to nesouvisí s počasím,že? Btw, existuje ještě nějaký kaštan letní? ;)

Milka66 a Trepifajksl tohle ocenili.
  3. larelay

larelay Analytik fóra

Skali: Honzulka05 to patrně tak nevnímá, dle jeho posledního příspěvku. Já občas také ne :( Odsud posud...
    Akce na pohodu, něco přes 500 padátek, a to jsem nevyužila úplně komplet plochy. Zlatá tupá pěstovačka :)

evainfo tohle ocenil(a).
  4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

300 kaštanů ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám 124 kaštanů. Je to málo nebo akorát?:eek:

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Skali

larelay - kdysi dávno ve svých farmářských začátcích (po objevení fóra - jsem dlouho netušila, že něco takového existuje) jsem si v nějaké diskuzi k akci pobrečela, že mi to nepadá, a že mi akce nejdou..a tak... Jedna FM mě docela zpražila, ať nefňukám a něco s tím dělám. Tenkrát mě to docela mrzelo, že na mě byla "ošklivá" - vždyť jsem toho zase tolik nenapsala. Ale nakoplo mě to k tomu, že jsem začala sledovat, jak to dělají ti služebně starší, pečlivě pročítala jejich rady a zkoušela to na své farmě. A občas se zeptala na to a ono a oni mi poradili, nasměrovali mě. A já jela podle jejich rad a zjistila, že to najednou jde, že akce zvládám a měla jsem z toho obrovskou radost.
    Ale já opravdu chtěla....
    A k akci - 392 kaštánků (hortenzie)

7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Mňo, tak ze zasazené protěže, prokládané 4 obrstromy, stromy na plonkových místech,1 zvěřincem a 1 výrobou, asi 15chlévy vypadlo bez kyselých Honzů 310 kousků.
    Na K z pomněnky a chlévů a stromů(obr nemaje) 227 a na E 202, tam je nejvyšší čtyřlístek.
    Kutenko a to jsou ty rychlíky tak poruchové? Hoďte to do šrotu - ne, prodejte na Ukrajinu, tam si ještě zafrčí,ojoj:p

eleanorelik1, tydýtková a evainfo tohle ocenili.
  8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tavarišč pačemu my něpajecháme ?
    Izmeňájem mašínku
    No jo porucha,tak se nedá nic dělat ,počkáme.
    Tavárišč,zkaži,ty uže paizmeňal mašínku ?
    Da da.. škyt,za vódku.

První kolo sklizeno,414/14set a cosi.

Naposledy upraveno: 8/11/18
  9. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

skali jsi hodná že mi pomáháš a hráči také ale když někdo nestíhá akce nebo jí nedodělá tak se mi nemusí někdo posmívat

a když jde o ty soutěže úkol výstava už mám kompletní ale to druhý se zvířaty jsem na tuším 14 z 15

10. makak-magot

makak-magot Stará škola

To je celkem v pohodě - já mám 175 ;)

11. Skali

Honzulka05 - a dáváš si ty poháry na pěstební plochy - myslím při akci ?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. larelay

larelay Analytik fóra

Skali: no právě, ty jsi chtěla...navíc to občas není jen o padání rad na neúrodnou půdu, když o ty rady asi ani není zájem :) No jo, dav, ale Skali, to nebylo jen na tebe, navíc u tebe je to miloučké a mateřské :) A už mlčím, protože jinak se taky vezu s davem, a to nechci.

Kytka roste dlouho i na mne...to bude dlouhá akce.

13. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak Honzulko, až teď budeš sklízet , uvolni si políčka a postav si ty poháry, hezky 1 navýšení za druhým a pak už stěhuj při sklízení a padátka se trochu pohnou kupředu. A také pěstuj na menších polích - velká nejsou moc výhodná. Pokud sklízíš ručně, tak asi půlpole, to by jsi mohl hodně pokročit.

14. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak lov kaštanů začal. Bez přípravy napadalo 144 kousků. Což si myslím dobrý, na to že jsem měl všude chlívky. Jako vždy pojedu jen akční a pak když bude nejhůř zaseju dlouhodobku, aby ježkova bobule napadala. Konečně se mi otevřel první expertní úkol 8) hurá na něj.

Hezkou hru ...

15. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

skali mě leží v liště a na ploše je nemám ani toho Johna Citrona nemám

Emča5232 tohle ocenil(a).
  16. Skali

Honzulka05 - to je škoda, že ti leží v liště, protože tím, že je budeš mít na plochách, budeš mít mnohem více padátek. Zkus je (až budeš mít náladu) je stěhovat po plochách. A uvidíš, že to bude padat mnohem lépe.
    (Pokud bys je stěhoval, tak vždy po umístění na plochu dej F5, pak sklidíš úrodu, poháry zbouráš, dáš je na další plochu, zase F5, a pak sklidit :))

tydýtková, Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
  17. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Honzulka05 ty to pořád nechápeš, dej ty poháry na políčko 1x1 (to nejmenší) a také tedy tam kde máš akční rostlinu,pak stiskni F5 a teprve potom skliď akční rostlinu,pak poháry sundej, jdi na další plochu třeba mýtinu poháry tam postav dej F5 a pak sklízej.Ty poháry pomáhají zvýšit počet padátek.Musíš ale poháry stále stěhovat a nezapomeň na F5(je to klávesa,přímo takhle označená)

Skali byla o něco rychlejší

Naposledy upraveno: 8/11/18
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hlavně nezapomenout naskládat upgrady.Pokud je má v liště,pochybuji,že je má z kompletované!

GordonSargent a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

O padátka se moc nebojím, právě mi vypadlo 18 kousků z Kukuřice, takže to půjde. Začnu až zítra. Slkidil jsem dlouhý kytky a rozpěstoval jsem akční kytku na zítřek a znovu zasadil dlouhý kytky.
    Bez padátek to nemá smysl dělat a nahánět je na poslední chvíly SHčkem, se mi nechce.
    I když o stonek ani trochu nestojím, zjistil jsem že ho stejně dostanu, protože chci všech 8 dekorek. Tak ty "druhé" půjdou do stonku a zbytek při O&D za maliníky.

GordonSargent a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

skali to mě třeba nenapadlo ale poštou mi napsal i farmář -migos- který mi napsal také tahle moc vám děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.