Velký lov kaštanů (8.11. - 14.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Takže stonek už mám, chybí mi už jen cca 5800 ošlejchu a 31 kaštanů. Tak o ty starost nemám, to padne za hodinku, až sklidím pole.
    Díky strejdovi, co mi zaplatil pomocníky k svátku, se mi ty dva měsíce moc dobře pracuje. Jinak jedu ručně a ráno, kdy se musí sklízet(v mém případě)stonek a celá farma, použiji hodinový kupon. Bohužel, příděly nějak vysychají. Samo, když není akce, jedu půlpole - ty úkoly v družstvu se neopupínkují, když je splním o chvilku déle. Akce většinou zvládám - v poslední době se mi nepovedl labyrint. Mám sice všechny dekorky, ale díky dvoudenní viróze, jsem prostě už neměla dost kytí. Co nadělám - je podzim a v důsledku toho i choroby.

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

No, já jsem pařez! Večer si hodím poslední akční na hlavní a mýtinu - žel jsem si to nespočetl dopředu. Ráno to sklidím a chybí mi 30 kusů na poslední poblivku. Nu, mezitím jsem všady zboural políčka, a posadil velká, bych si vrátil stromy na plonková místa. Jak jsem zjistil, že nemám ty akční , tak si kombajnem zaseji…tsss. Naštěstí na hlavní, kde ještě byly ty velká pole. Dále jsem zjistil nějaké velké úbytky u plodů i zvěře, tak mám zase nějaké ty chlévy a potřebné stromy - třešně, hrušky, ořechy, jedlové šišky - pořád to někam či do někoho padá... Také jsem dělal nějaké úkoly v družstvu . bažanti tedy skoro vyhynuli, tož jsem je hned dodal i se sokoli na jeden plac. Doufám, že se mi to navzájem nezbaští a já budu moci dodat do dalších úkolů. Chtěl jsem dodělat jakýsik úkol - a zjistil jsem, že zásoby peří rovněž byly odejity, o dalších produktech nemluvě. Že bych se vybodl na pár akcí?

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj,nedá se to stihnout, pokud nedáš SH, Zuzi a nemůžeš sklízet přes den tak nestihneš, můžu potvrdit. Nekupuji, žiju ze zásob z úkolů a akcí, ale už mě to moc nebaví. V noci bych bych k farmě nevstal v žádném případě ,-) přes den moc času nemám, nejsem otrok farmy a když chci dojít k cíli, musím poslední dny pořádně přihnojit ,-)))) a bez pomocníků je to úplný vopruz.

Edit:LMore a kolikrát sklízíš? zvířata taky nemám, jen stromy a pole pidi.

Naposledy upraveno: 12/11/18
  4. LMoore

LMoore Pisálek fóra

Já jedu pidi pole bez SH a v noci nevstávám. Dá se to stihnout bez peněz i florenů. I když mám peněz i florenů dost, používám pouze kombajn z akcí a mám už skoro hotovo. Nemám nikde zvířata pouze pole a stromy.
    Je pravda, že mi dost zvířata občas chybí do akcí protože je pak zase musím stavět na plochy.

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Trepifajksl jj já jsem se vybodla na tuto akci... a v pohodě doplňuju stodolu a plním družstevní úkoly

6. Garrixer96

Garrixer96 Zelenáč fóra

Mám problém tak nějak s napěstováním. Mám postavena základní pole.. dohromady 110 velkých polí. Jiná pole nepoužívám. Zvířata postavená nemám. jediné co, tak každý druh stromu mám po 4 rozhazené po hl farmě, louce, mýtině.

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak uz mam "jistotu", ze stiham, ale stejne nedavam posledni ukol vlevo, dokud to nebude jasny... stonek je, dekorky se v parku pekne vysypavaji z bonusu a pak hlavne nezapomenout je tam vrazit :)

Vypadavat ma 224 kastanu/den, v tuto chvili ma byt 924 (nebo chybet 420 ), mam 1983 (chybi 0 ), mam 147% hotovo.
    Stav kviti : idealne 18407 kusu (4464/den ), mam 18725 z 26780 (69% ).
    Zatim uplynulo 68% casu, zbyva 45 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na 37 polevek, mam nyni 30 hotovych.

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

pomalu a jistě akci pěkně dojedu ---dneska už to mám zprávně žexDxDxDxDxD

9. bertoldek

bertoldek Rádoby autor

Nikde jsem nenašla, že při splnění a obdržení magického stonku, nepůjdou vložit dekorace....

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bertoldek - půjdou vložit, až z nich vysosáš bonusy, které dávají. Klikni tady (je to tam popsané) ;)

jirinasinova198 a radyn.m tohle ocenili.
  11. blankak1

blankak1 Rádoby autor

Chápu to dobře že dekorky budu moci vložit do stonku i když vyčerpám bonusy až po skončení akce?

12. Skali

blankak1 - po vyčerpání bonusů. Proč až po skončení akce ? (ikdyž - než vyčerpáš bonusy, tak konec akce bude)
    Mohla bys je tedy dát i na plochu a následně hned zbourat a vrazit do stonku, ale tím by ses připravila o ty bonusy, co dávají ;)

jirinasinova198 a kiki2305 tohle ocenili.
  13. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

122/150...prac.víkend za mnou,ted už jen pěstovat akční a vybrat všechny odměny;)

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Myslím, že takhle se akce ale opravdu splnit nedá (tedy bez nakupování košů apod.). Velká pole jsou prostě málo - jednak máš zbytečná "hluchá" místa a pak taky je účinek MJS trochu potlačený, to prostě napěstovat nestihneš. MJS a pidipolíčka jsou pro úspěšně splněnou akci (bez reálných peněz) podle mne nezbytnost.
    K akci - stonek splněný a času ještě relativně dost. Jestli nebudu mít neplánovaný výpadek, mělo by to klapnout :)

15. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Skali, kdybych dala jedny dekorky do stonku přímo lišty a po vyčerpání bonusů těch druhých dekorek, které bych měla na ploše je vyměnila tak ty co byly ve stonku už taky bonusy dávat nebudou?
    nebo to ještě není vyzkoušené?

jirinasinova198 tohle ocenil(a).
  16. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Garrixer96 - všude mám jen pidi políčka (žádné stromy ani zvířátka - ty pak samozřejmě chybí do jiných úkolů), pokud mám použiju MJS, jen zalévám a hnojím hnojem (ze zvířátek), snažím se sklidit 3x za den (nee vždy se to povede), na noc dávám růže (kvůli padátkům). Díky tomu (rady od chytřejších a vzdělanějších zde na fóru) jsem již dosáhla stonku :) a nemusela nic kupovat :)

17. Skali

-družstvo- přímo do stonku je nepoužité nedáš - nejde to. Zkoušela jsem je tam nacpat hned po získání stonku, pak mi teprve docvaklo, že je musím nejdřív vycucat ;)

jirinasinova198 a Trepifajksl tohle ocenili.
  18. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

jo vlastně, vždyť tak zní všechny ty dotazy, že tam nejdou dát,.
    jo, promiň, já jsem asi chtěla něco vynalézt, či co.

Naposledy upraveno: 12/11/18
  19. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Hotovóóóó. Prima akce! Jsem spokojená.
    Skali - pevný nervy! Obdivuhodná trpělivost!

20. Skali

-družstvo- taky se občas snažím něco vynalézt a hrozně se divim, když se nedaří . A nebo se divim, že někdo něco vynalezl a já na to nepřišla;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.