Velký útěk z vězení (27.8. - 2.9.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/8/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Skali,v práci Wi-Fi nemám. Jedu jen na data a nejede. Sem se dostanu přes operu, ale hrát jinak nemůžu

Skali tohle ocenil(a).
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, nejsem smoulinek, ale video máš hned na začátku od začátku akce a ještě den předem.

Už se dá přihlásit. Hlásilo to: stránku nelze načíst, chyba spojení.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

janaj - tak holt až z domova, když to jinak nejde. Třeba za hoďku bych to zase zkusila, jestli si to třeba nedá říct ;)

janaj tohle ocenil(a).
  4. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud potřebuješ něco dopsat, použij možnost "upravit". Děkuji Skali
    Vykládej to někomu, kdo zrovna nedávno začal, a tudíž si tvou akci nemůže pamatovat. Sytý hladovému nevěří. Znáš to?

Času je málo, dojedeš tak někam kousek za stonkem. Padátka rozhodují. A je jich sakra málo. Čím dále, tím méně.

***sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 30/8/20
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Fantasiro -ahoj, růžové křečky jsme získali nedávno v akci Šplouch a cák s křečky ( 1.7. - 7.7.2020)
    Také bylo - resp. stále je možno získat růžové křečky na kole štěstí.

burds tohle ocenil(a).
  6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

U sebe jsem osobne ruzovou kreckarnu na KS nikdy nevidela, takze mam jednu z akce a jdu si ted tudiz pro druhou. Diky delsimu pobytu v Bledowske pousti jsem ovsem v tezkem skluzu a kvuli novym dekorkam na KS se zas neukazuji vubec plus bonusy, tak se necham jeste prekvapit... resp. prekvapit jen v tom, zda budu muset tasit mocnejsi zbrane v podobe SH (ze bude kreckarna moje, o tom neni pochyb), pac momentalne mam 32 odehranych her a i kdyz, jak rikal muj dedecek: "Cas leti jako jelen byvsi do pppp....pozadi strelen" se rozhodne nebojim :p

njklmn, danielka0000 a Ciri13 tohle ocenili.
  7. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Skali, děkuji za upozornění. O sloučení odpovědí jsem nevěděl.
    Co se týče křečků, to je jedna věc. Spíše v této hře jde o špatně nastavená padátka. Jinak bych už s koláčkvětkami a modrotisky nebyl na samém konci, a teď nevymýšlel, jak se dostat k těm zatraceným pilníkům.

Jinak, křečků mám dost a krmím jimi pravidelně obchod. Ale to je jiná písnička.

8. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Tak já to vidím že akci neudělám celou,budou chybět padátka,do zítra večera mám plodiny udělaný ale bude mě chybět 1000 padátek ,od pátku aspon mě padá jen kolem 50 padátek,teda utáhli to fest aspon u mě :mad:středa nesu doma tak že musím do uterý a za den udělat tolik padátek je aspon pro mě nemožné :mad::mad: hold nebude to celí :(

9. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak tahle akce mě vůbec nebere a ani ji neplním:oops:

evainfo, adelyfarma a Veselka tohle ocenili.
  10. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Přátelé proč neposíláte dárky?Víte dobře,že padátka krouhli ne?Dnes jdem dostala 2 a přitom poctivě posílám.Děkuji.Sklidím pole a nestačí to ani na jedno pomletí.

papulice a Fantasiro tohle ocenili.
  11. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

• Necituj příspěvek pod který bezprostředně píšeš, stačí užít oslovení hráče. Děkuji Natali
    * jana151249

Nevím, kolik máš teď padátek, ale na křečka by ti od začátku muselo padat 20,14 padátka za hodinu. Přesně. Ostatní si dopočítej. ( Na stonek 15,71 za hodinu.)

* odstraněna citace

Naposledy upraveno moderátorem: 30/8/20
  12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) žádný velký úprk, ještě nejsem u stonku, ale snad to zítra dopadá na ty potřebné 3 hry ... no a pak uvidím, kam se dohrabu dál

EDIT: stonek pracuje, pokračuji v čekání na pilníky ;)

Naposledy upraveno: 31/8/20
    burds tohle ocenil(a).
  13. Hona

Hona Pisálek fóra

Jak otevřu další zámky?

14. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

Hona -ahoj, na předešlé stránce u Šmoulínka příspěvek č 127 má tam video. Akce udělána do stonku, jedu dál, kolo štěstí stávkuje ale mám už 3 nové dekorky. Myslím tím dekorky z KŠ veverka v krabici

-Jara05- a matlafous123 tohle ocenili.
  15. Chirroben

Chirroben Perspektivní autor

Zdravím Hona,
    pro zdárné pokračování v akci doporučuji prostudovat FAQ a zejména instruktážní video.
    Velmi dobrý návod ke hře zpracoval také kaolín11 zde.
    Přeji příjemnou hru

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem potřicáté prošla bludištěm. Vzhledem k tomu, že jsem nereagovala na budíka a utekla mi ranní sklizeň ve čtyři, mám mírný skluz. Ale to pude, musí, ještě je času dost. K řádku se proklikám, i kdyby čert na žebrákovi jezdil ;) Růžové křečky mám dvoje, jedny z kola, jedny ze šlechticí akce, bonusy mi leží na polici, dvojité dekorace nepotřebuju, neonky mám všechny z akcí.

davidson00, matlafous123 a spuntka tohle ocenili.
  17. burds

burds Titán fóra

Stonek mám a tím končím.Tato akce mne nebaví.Budu se těšit na záplatování to zase miluju

18. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Stonek určitě nedám,ale záplaty,tak ty miluju;)

burds tohle ocenil(a).
  19. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Tak muj stav je tak to :sleepy: Dal jsem ted dlouhodobé plodiny tak uvidíme kolik vypadne jedna otočka,mám vyšlechtěny maliny a ve slotu Prach mandragory,Aroma lásky +voda +hnojivo a čas 8,25 tak večer se uvidí kolik padne a podle toho bud dám jednu otočku akčních páč mě chybí a nebo pojedu padátka abych něco do úterý udělal :sleepy:

GordonSargent a duna.duna1 tohle ocenili.
  20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

To je škoda, že to nejde hrát dál nebo si to dát znovu ... myslím, že spousty hráčů by si to rády zopakovaly ... :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.