Velké zatmění (6.9. - 17.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. makak-magot

makak-magot Stará škola

Když úkol splníš, ikona zmizí - a úkol se přesune mezi dokončené.
    Přepni si v Družstvu zobrazení a uvidíš, že ho zas uvidíš :)

zejdy66, herda21 a Skali tohle ocenili.
  2. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Akční rostlinu už mám asi 2 dny napěstovanou všechnu. Smaragdy snad dopadají .
    Také mi zmizela ikona akce z lišty - je tam jen Super výprodej. o_O

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Janina0971, kačababába1979 - pokud jsi dnešní úkol splnila, ikona akce z akční lišty zmizí a objeví se opět až zítra po 14. hodině - až bude k dispozici další úkol.

Akční lišta před splněním dnešního úkolu

a po splnění dnešního úkolu

Edit: kačababába1979 - pokud jsi ještě do dnešního úkolu nedodávala a od 14. hodiny jsi nezrestartovala hru (odhlásit a znovu přihlásit - nebo ještě lépe zavřít celý prohlížeč a znovu otevřít), tak to udělej a úkol se objeví. Pokud jsi už dodala do úkolu, tuto poznámku ignoruj ;)

Naposledy upraveno: 11/9/18
  4. polacka

polacka Vévoda fóra

Tato akce ze začátku byla opravdu velké zatmění. Jenže pro RT - palec nahoru. Akcička pohodová a dokonce můžu prodávat přebytky a nakupovat nedostatky. Řekla bych, že po dlouhé době akce super.:inlove:

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali, za sebe bych si to tento úkol i ráda otočila:

[​IMG] :)

6. Skali

GordontSargent - není problém, stačí říct :D

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Holky lítací a obrněný, vy nikdy nezklamete, vylepšíte náladu, takže můžu jít spokojeně spát a skoro se i těšit na zítra do práce :inlove:

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak mi po sklizni Saguara (24h) chybí již jen 65 Smaragdů...
    Napěstováno mám již dříve, takže mohu prohlásit, že s pravděpodobností 99,99% i tuto akci dokončím celou.
    Pozn.: Těch 100% jsem nedal proto, že nic není na 100% (ještě např. nesmím propásnout vlastní plnění jednotlivých úkolů).

9. babicka71717

babicka71717 Zelenáč fóra

Ahoj,děkuji ! A co tuleň ? Zase marně hledám ............................

davidson00 tohle ocenil(a).
  10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

babicka71717, tuleň je v 9.miestnosti v Opičom chráme;)

11. Luciuchp

Luciuchp Pisálek fóra

pffff je tu někdo kdo má splněno ? Už od včerejška mi zmizl úkol :D takže už nemusím zasévat ? :D

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Luciuchp, pozri vyššie na prísp. 283 a 281;)

13. satelit

satelit Hvězda fóra

A zase hotovo ;)

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Také hotovo :)

Honzulka05, Apachie1 a evainfo tohle ocenili.
  15. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já na všech farmách napěstováno,smaragdy napadány,tak jen čekám každý den na 14 hodinu na nový úkol.Ještě,že mám na Baha saguaro,vždy vypadlo kolem 400 smaragdů.Akce na pohodu,už můžu všude dát zase zvířátka. :);)

16. GordonSargent

Nehotovo.... podcenila jsem papriky:

[​IMG] :)

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nejhorsi je nezapomenout splnit ukol... a nezapomenou dat upgrade... a nezapomenout vyuzit ho kdyz je ten na mazlikove... a nezapomenout ze ZITRA bude dalsi ukol... a to proto, ze akcni uz mam dost, takze nepestuju :)

Jo a proc mam upgrade tovarny videt na mazlikarne, kdyz predpokladam ze tovarnu tam nemuzu dat?

k.vitek, Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  18. Skali

Tassadar11 - možná je tam vidíš právě proto, že tam později továrna dát půjde, až dosáhne patřičného vytunění ;)

19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

GordonSargent, však si to túto sezónu prehnala s lečomxD, ja mám na AR na pedaj [​IMG] ak chceš, ale je tam aj II.trieda po 1600;)

[​IMG] záclona príde na rad po večernom zbere;)

20. GordonSargent

Danka, nechci ,hrdost by mně nedovolila... zkontrolovala jsem zásoby SH a modrých lístků a snad to s vyplazeným jazykem do zítra stihnuxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.