Velké zatmění (6.9. - 17.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Nazdar hraběnko, ale to víš, že je to na pohodu. Jede to jak po másle ( případně po něčem jiném klouzavém či mazlavém). Tak to bude vždycky, protože pokaždé se najde někdo, kdo nestíhá - někdo z objektivních důvodů a někdo proto, že nečte, nevyužívá všech možností, které se nabízejí anebo je prostě zhusen, v tom posledním případě není už ani třeba pomáhat, neřkuli radit. Vždycky se dá něco vylepšit či zušlechtit, podívej se do našich dějin jak byla šlechta zušlechťována. Podobné je to s hlazením, tak dlouho byli třeba Lužičtí Srbové ( ať nechodím daleko do světa) hlazeni až byli málem vyhlazeni.... a podobných případů je habakuk. Btw, takže budeš sázet jedle nejedlé. ;):)xD Tož hodně zdaru.

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Matlafousku a nešlo by ty stromečky hnojit trochou síry? Mám takový dojem(možná mylný), že sírou prosycený strom těm potvorám nechutná... Akorát by se pak nemohlo škrtnout sirkou o kmen:))))
    Potřeboval bych dobrovolníka,co by za mne ty tři farmy sklízel, to je opruz než to člověk ručně odkliká(a to klikám jen na jedné) a na párty kole padá všechno ,jen kupony ne. Jak je tam kupon, točím. Už mi nezajímají ostatní komodity - kecám, růžovky zaujmou vždy. Bohužel, odejdou a nepřistanou na farmičce...
    Hlásím, že třtiny dost, tož jsem si hned osladil kafíčko jejím cukříkem a teď jdu věšet prádlo,chjo. A také vytírat a luxovat, čertice se válejí v pekle a já tu makám,tss.

3. tolca1

tolca1 Pisálek fóra

nevím, nevím...ale mě tak málo létají smaragdy, že to nezvládnu splnit - jak vám to létá?

bursuk59, Helena1313 a alloha8 tohle ocenili.
  4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix Nemohu souhlasit, neb pri ucelovem zuslechtovani tj. v pripadech kdy si clovek hraje na matku prirodu, pripadne na Boha (dle preferenci kazdeho soudruha), dochazi v drtive vetsine pripadu k tezkym ztratam na puvodnich hodnotnych vlastnostech, coz je cesta do pekel. Jediny prijatelny zpusob je tak prirozeny vyber aneb bud na to mas nebo mas smolika pacholika (viz ti, kteri maji stale s akcemi nejaky problem) :p:D

Trepifajksl Hnojeni sirou? Myslis nasypat okolo pozemku a skrtnout? xD Tak na to dojde za chvili, protoze naklady na tezbu uz dneska pomalu prevysuji cenu za kubik (a to ani neni kuceravy).

5. -migos-

-migos- Veterán fóra

Ahoj, záleží na tom z čeho myslíš že nelétají. Mně třeba z akční rostliny na jedné ploše, teď vypadlo 13ks. Myslím si že je to normál. Pokud budeš přes den dávat akční květinu a na noc něco dlouhodobého, tak padátka budou přibývat.

Hezkou hru ...

6. dencice

dencice Stálice fóra

Tak dneska to bylo úplně rychlé, další úkol mám hotový a budu čekat na zítra;):)

7. satelit

satelit Hvězda fóra

[​IMG] ;););)

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

V hotovo ;)

9. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

k mému velikému překvapení je akce zatím pohodová.

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  10. gibi75

gibi75 Pisálek fóra

Prosím Vás čo to je za plod fík smokvoňe?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  11. herda21

herda21 Expert fóra

Tak dnes mě postihlo značné rozčarování. Deset minut před koncem jsem už neměla možnost splnit úkol IV. Přesně - bylo 13:48, když jsem se přepínala do družstva .Prostě tam nebyl. Schválně jsem pátrala v informacích, jestli není kratší doba pro splnění, podezřívala se, že jsem nečetla pozorně pokyny, ale nikoliv, bylo avízováno 14:00. Takže smaragdy ve stříbrném a zlatém úkolu vyhozeny zbytečně..... upgrade se nekonal. Máte někdo také tuhle zkušenost? Nejsem kverulant, ale tohle mne poněkud zaskočilo.....

gibi75
    To je plod stromu fíkovník smokvoň

Jonsdorf

....Ukládejte obrázky na servery které nepadají a mají méně problémů.
    Pěknou hru...

Mám také tenhle problém. Zjistila jsem to během dnešního dopoledne. Astridka je zkušená, takže jistě ví, kam podpisky uložit. Přesto prostě není :cry:

Záhada zatmění IV vysvětlena - mea maxima culpa

Naposledy upraveno: 10/9/18
    bursuk59, k.vitek a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zítra nepotřebujeme smaragdy ani koště,tak se obojí dá nahonit:p;)

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Herdí...
    Stačí si kliknout na podpis (obrázek) a otevřít v novém okně (zobrazit obrázek a podobně)
    Tam se adresu dozvíš...
    Stáhnout a přenést podpis už není takový problém.
    Já používam zahraniční server a i když je dál, je lépe chráněný a dostupnost jen vzácně nedostupná.
    No prakticky jsem ještě nedostupnost tohoto serveru nezaznamenal.
    :);):)

bursuk59, herda21 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Fíkovník smokvoň (klikni)- strom - pěstuje se na Baharamě

bursuk59 tohle ocenil(a).
  15. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Úkol V. splněn - jako obvykle, snadno a rychle. Čekám na ten další, v pořadí už VI. to bude v podstatě zívačka, jen se dodají produkty, plody a šlechtěnci a úkol bude splněn raz dva.
    herda 21 - to je zvláštní situace, asi by bylo záhodno informovat Podporu, že došlo k chybě v Matrixu a dožadovat se náhrady - tedy vrácení do stavu, aby jsi mohla dodat s splnit úkol a získat upgrade. Zkus se podívat, jestli jsi omylem třeba úkol nesplnila a nemáš upgrade v liště - i takové věci se mohu stát, netvrdím, že to je u Tebe pravidlo... neb sama píšeš, že nejsi kverulant. A asi by bylo dobré prokázat nějakým PrintScreenem, že bylo skutečně 13:48 a úkol už v družstvu nebyl.
    Hraběnko, věci mají tak nějak svůj přirozený řád a hrát si na Boha ( či nahrazovat moudrou Matku přírodu) se dříve nebo později vymstí. Byli takoví, co by rádi poroučeli větru a dešti.... a prd, Velebnosti. Stejně si myslím, že po stromu "Zdechlinovníku" nikdo z RT, ani nevzdechne. ;)xD

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Již nyní nachystáno 1067 smaragdů.To znamená,že zítra bude v podstatě po akci.Pěstoval sem jen akční plodinu a čajot s vodou a tikimaskou.Po dvou otočkách čajotu uvedu bahamku do normálu.No možná ještě nechutně zbohatnu na plodinách potřebných do úkolů.:)

17. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Tak zatím vše v klidu, s čajotu padá i 60 smaragdů. Večer sklidím a měla bych mít akční do všech úkolů napěstované. Na čajotu jsem pěkně zbohatla, tak ho musím zase dopěstovat. :)

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký skoro večer :) tak já se taky nemohla ráno přihlásit a dávala jsem tomu max 10 minut. Znovu přihlášení pomohlo a sklizeň celé farmičky šla jedna radost ... to už jsem měla nazutou jednu botu a druhá čekala u dveří xD se mě líbí ten adrenalin hned po ránu :p Další úkol splněný a protože mám na baha často květinky, abych využila bonus +3 s farmou, jdu raději mrknout, jestli to neohrožuje počet dodávek, košťat je 13 310 a smaragdů 638 ... tak snad dobrý ;). Teda Kaolín to bude teď "Nuda v Brně" xD

19. hracicka

hracicka Pisálek fóra

ahoj, tuleň byl nejaky bonus a proto neni ani v nabidce k prodeji?, uz to vim, a nemohu koupit protoze neni otevrena socha

Apachie1 tohle ocenil(a).
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak tocim akcni co to da a na noc mi cajot nevychazi (no proste si to vcas nespocitam) ale dobry, mam ted 10207 akcni a 686 zelenych kaminku, to je na nasledujici tri akce... jen nezapominat pridavat po sklizeni ty upgrady, at to konecne muzu dat na mazlikarnu...

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.