Velké zatmění (6.9. - 17.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

evainfo: pro někoho se táhne, pro někoho jako já je to krapítek adrenalin, nachystat do úkolu co je třeba, za pouhých slabých 24hod. xD
    Třetí úkol nemám šanci dát, bo nemám v chrámu aktivaci toho zatracenýho čajotu, leda bych koupil za keš 500 Floráčů :cry::wuerg:. A to je tenhle úkol teprve první v řadě tohoto typu -.-...

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak k dokončení tohoto "levelu" chybí poslední třístovka čajotu a moje eugénie bude mít u vodopádů sestřičku. Ta kvanta čajotu mě lehce zaskočila, ve stodole bylo jen trochu přes 3500 kousků. Ale něco jsem nakoupil na trhu, něco v Semenářství, a hlavně - z beden krejcarů získaných v této hře se na mě usmálo 11 míčů Kr :inlove::D, takže se mi nakupovalo s nebývalou lehkostí :p.

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak na noc jsem zasela Čajot. Úkol mám splněn, takže teď zbytky prodávám na trhu a zlepšuju tak krejcarové konto.
    Akčního kvítí mám našetřeno dopředu 7.900 ks.
    Smaragdy z čajotu pěkně padají.
    Tak ráno nashle :)

EDIT: :D banánů mi ve stodole zbylo 7 ks. To mi řekněte, čím mám krmit Opice a Krokodýli?

Naposledy upraveno: 8/9/18
  4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

dáš jim dietu xD, mě zbylo ještě 18500 banánů, moje opičky můžou dostat i nášup :p

k.vitek, Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  5. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Nevím... asi si to špatně pročítám a proto se ptám : kde najdu další sluneční stroje?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  6. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja mam dneska pauzu, nemam cajot a jeste dlouho mit nebudu diky moji pauze ve hre
    no ale co, nemusim mit vsechno, holt nebude vytunena dekorka na 100%

7. babicka71717

babicka71717 Zelenáč fóra

co je čajot???????????????????????????

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

babicko71717 čajot je rostlina na bahamě ;)

9. dencice

dencice Stálice fóra

Ahoj farmáři, akce jde super, všeho dost, čajot jsem hodila do placu a nestačím se divit,kolik jsem toho prodala, hlavně, když to pomůže někomu dalšímu:), za mě na pohodu, akce se mi líbí, tak hodně zdaru a ať se daří všem:)

evainfo, MatysekKamilek a zahradnice4 tohle ocenili.
  10. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Díky čajotu se konto pěkně rozrůstá:)

evainfo, Sovinka a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj jana.zape,
    sluneční stroj je jen jeden, který jsi dostala na začátku. Další jsou jen upgrady, které dostaneš za plnění úkolu a ty pouze ten základní vylepšují.

12. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

potřebuji pomoc nemám dnešní akci v družstvu vůbec se mi tam neobjevila a ve 14 končí.Nemůžu se dostat ani na podporu děkuji.

13. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Dulisro akce začíná vždy ve 14 hodin a máš na ní 24 hodin po splnění ti zmizí z družstva
    úkol Velké zatmění IV. - je od 9.9. 14:00 hod. do 10.9. 14:00 hod.

14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Dulisro,
    nemáš ji už splněnou? To potom ikona v liště zmizí. Na podporu se dostaneš zde: Jak kontaktovat podporu

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jde to nad očekávání dobře!:)
    Kytek mám 12.525 ks (dopěstovat 4.106 ks)
    Smaragdů 977 ks (dopadat 1.023 ks)
    Nejpozději ve středu bude všeho dost na celou akci.:)
    Akci hodnotím kladně,odměny vzhledem k nízké obtížnosti jsou fakt slušný.:)

kiki2305, k.vitek a radyn.m tohle ocenili.
  16. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

Ne nedělala jsem ji nebo jsem čekala do pů 1 ráno a ještě nenaskočila.Děkuji už jsem psala na podporu.Moc díky.

17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak zatím akce běží tak, jak má. Včera jsem si od pěstování akční odpočinul, neb jsme byli na chatě a odpoledne na keškách (geocaching), a ráno i na noc zasadil dlouhodobky...
    Aspoň mi přibylo něco vypadávátek (pře veškeré plnění na maximum mám nyní ve stodole v zásobě 651 smaragdů).

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

jan.svatek: kešky: a už se ti stalo, když jsi poslal putovní předmět, že se ztratil? Mojí holce (dceři) už několikrát... Většinou skončil ve Španělích... Poslední dodavatel se zapsal a pak nic...

Mno, akční do zásoby už zase roste. Díky dopěstovávání čajotu mám smaragdy do zásoby do pracovního procesu, kdyby nepadaly xD Ten zkrácený budu pěstovat přes noc na doplnění limitu dál, ale teď prodávat nebudu, cena je vysoká, ten, kdo čajot potřebuje, by si ho stejně nemohl dovolit a překupníky podporovat nebudu...

Naposledy upraveno: 9/9/18
    Trepifajksl a Sovinka tohle ocenili.
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Se mi zatmělo před očima.Byl sem mrknout na trh,prodal 6.000 ks Čajotu a ani nebyla šance se podívat na svou nabídku.:eek:

Honzulka05, Sovinka a Y_n_O tohle ocenili.
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No krejcary mam ale pestovani mi moc nejde, 1.5 plochy na akci celkem v pohode, takze ted uz jen jistotu na smaragdy... vzdycky udelam upgrade a pak dumam zda dodelat cely ukol...
    Dnes jsem dal upgrade automaticky (strojem) a mame mit medenyho II doufam :)
    Stav 6753+659

k.vitek a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.