Velké tajemství labyrintu (24.8. - 29.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No mam trochu slusny pocet lup, ale teda vubec nevim jak efektivne ziskat bedny... par tipu tu je, ale kdyz netusim jak se k nim dostat (teda ani barvu) tak na to kaslu...

Vypadavat ma 220 lup/den, v tuto chvili ma byt 31 (nebo chybet 1069 ), mam 184 (chybi 916 ), mam 16% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 696 kusu (5030/den ), mam 0 z 25150 (0% ).
    Zatim uplynulo 2% casu, zbyva 116 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 15* Světlomet, celkem za 30 hodin.

petaM2001, evainfo a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  2. p-eetra

p-eetra Vážený autor

ta truhla s pokladem (políčko 24) opravdu dává strom a ne plody stromů? o_O

petaM2001 a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

p-eetra
    Pole č.24
    Dodej: 1x zlatý klíč
    Odměna: 1x Truhla s pokladem
    co 12:00 hod 1x Bedna se stromy - obsahuje náhodně jeden ze stromů (Dřín, Clausena wampi, Clausena wampi XXL, Jeřáb břek, Ledvinovník západní, Bugenvilea, Bugenvilea XXL, Rolinie, Rolinie XXL, Anjou hrušeň, Nolina, Vistárie, Durian, Diospyros, Akébie pětičetná, Ledová jedle, Santalovník)

Naposledy upraveno: 24/8/17
  4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) vyrazila jsem do labyrintu, zatím bez čelovek, ještě se melou ... proto se toulám zatím jen na povrchu ...

5. šebejda

šebejda Baron fóra

Jupí, konečně fungujou citróni. Včera jsem skoro všechno zboural a připravil se na akci. Krátce před 3 hod odpoledne jsem zased ke hře a byl jsem rozhodnutej, že když JC nepůjdou stavět kombajnem, akci vynechám. A je to jasně vidět. Než se trápit a nervovat bez JC, již nyní vidím, že akci s předstihem splním, protože se svými 8 JC a přípravou jsem "téměř" na polovině potřebných padátek. PS:) Mám vyzkoušeno (při plné legendě), že stěhovat 4 JC stačí s vypětím (a samozřejmě s nočním spánkem bez sklízení), ke splnění každé akce. Šest JC již téměř při neflákání znamená pohodu a těch mých 8 JC bohatě stačí i při různých prodlevách k napadání potřebného. Jsou tu frajeři, kteří mají 10, 20,40 nebo i podstatně víc JC. Samozřejmě akci dokončí s velkým předstihem. Ale pro splnění zatím všech akcí doopravdy na pohodu stačí 8 kousků. Píši to jako můj malý návod pro farmeramářský národ pro zisk padátek

6. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Tak jsem dala mlít ty světlomety, a ejhle, budou se mlít ještě zejtra, teda čumim! :eek: o_O :sleepy:

7. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

mě porazí...přijdu ted večer domů..sklidim farmu...vyseji..a pak dle neznámého dárku od souseda zjistím, že je nějaká akce. No nic...mám dlouhodobky..tudíž já začnu až zítra po sklizni:music:>:(:wuerg::oops:...včera jsem nějak přehlédla, že by nějaká akce byla

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Čelovky budou pomleté někdy kolem druhé ráno, zaměstnala jsem oba mlýny. Bobule se pozvolna rozsvěcují na všech plochách, kde nejsou tajemnice nebo nebouratelné hnojivové stromy a mazlíci; sklidím po půlnoci a potom další várka trošku přezraje, než budu u PC v práci, vstávat dřív teda nebudu 8) Padátka nic moc, 188 ks, z toho 18 dárků.

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

šebejdo, to já se nenervuji,citron sem nebo tam, stačilo 3x otočit růže na pohopolích při rozpěstování a mám taky podobný počet vypadávátek;) a těch rukaviček co přibylo, už aby se dodávalo do akcí i nářadí, tam bych byla za vodou:) někdo stěhuje citrony, jiný může využívat i jiných možností a že jich je.

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Netopýrku, senkjúverymač, potřebovala jsem nakopnout. Dopěstuju rychle akční na všech plochách, které jsem uvolnila, vrátím farmu do běžného režimu a budu lovit pajdátka z vyšlechtěných plodin na puntíkovaných polích na zbytku volného místa. Asi fakt potřebuju volno z práce, protože pak nemyslím ve volném čase 8)

Trepifajksl, petaM2001 a GordonSargent tohle ocenili.
  11. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

No zatím akční rostliny 3768 kusů, světlomety hotové, ale padátka mi dělají starost.. jen 260 kusů... Na večer budu muse zasadit dlouhodobky, abych to trochu nakopnul....

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mám stejný problém. Zatím tedy stále věřím, že to napadá, ale z akční nejspíš ne. Bude to chtít nasadit dlouhodobky nebo stromy, ale při tom kvantu potřebné akční... no uvidíme, nějak to dopadne. Zatím se stále motám v zahradě, do podzemí jsem ani nečmuchla ;)

Lyzarka, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  13. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Světlomety se pořád melou, jsem je trubka dala mlít najednou jen na farmě... :( To řikám furt, že mi to nemyslí... :sleepy: Ale ono je to asi fuk, na podzemí času dost. Padátek mám asi 300 a zatím mě to nechává v klidu, protože mě to nezdržuje. Dopěstuju akční a soustředím se na padátka :p. A děkuji všem sousedům, kteří posílají!!! :)

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

dobré ráno plantážníci tabulka už se zelená tak teď jen ten pěstovací maraton a v neděli po obědě budu bloudit

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Lup 319, mele se posledních 6 svítilen a mám zasazeno. Toť zatím vše. Během dne se uvidí, kolik políček ještě musím uvolnit, bych to dal aspoň na stonek. Jsem už večer neměl sílu počítat...

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám odkryto 9 políček. Spěchat nebudu.
    Jestli otevřu speciální bedny 1x nebo 3x mi vážně říly netrhá.
    Musel jsem dokoupit angorskou vlnu (7 kusů)
    Padátek mám zatím dost.

Trepifajksl, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  17. slootr

slootr Baron fóra

Na noc jsem dal dlouhodobky, pajdátek už přes polovinu, konkrétně 561. Uvidím, co dál. Mám uvolněných 733 políček pro pěstování akční, to je 2 199 kousků z jedné sklizně (z poslední 2 932). Potřebuju ještě 11 sklizní, což jsou 3 dny po 3 sklizních a dvě čtvrtý den. Nebo když bude dost lupiček, můžu dát akční i na noc. Čelovky se melou od včera, za 3 hodiny bude 7 na BAHA, za 3,5 hodiny bude zbylých 8 na farmě. Jestli padání nedostane stopku, mělo by to bejt v cajku.

18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak jsem proluxoval povrch bludiště (bez dodání lup - to abych měl přehled, kolik jich mám {momentálně 786 z 1100, t.j. 71%} - stejně dekorace skončí ve stonku):
    a pronikl přes všechny žebříky do podzemí:
    [​IMG] [​IMG]
    Všem přeji rychlé bezproblémové hledání pokladů.

Edit:
    Z prvních dvou beden se stromy bugenvilie a akebie pětičetná (viz obrázek výše). A už se těším na další otevření BZ bedny (podzemí vpravo nahoře) na dalších +228000 BZ. Vypadá to na dost dobrý přísun BZ.

A opravdu!

Naposledy upraveno: 25/8/17
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den z bludiště :) ale zatím jen nakukuji. Večer vypadlo 215 lup (téměř všude stromky), zasela prvních 15 a teď točím na polích 1x2 s SH ... to docela přibývá a padá ale utratila asi 1600 SH :p. Dala jsem mlít 15 světlometů, večer budou a konečně začnu prolézat labyrint :D Padátek taky něco přes polovinu a svítících bobulí 3911- zaseto na celé hlavní, divoké + stromky, plantáž celá a deštní + stromky. Dost se hra seká, tak se před sklizní odhlásím ... to trochu pomůže. Tak všem držím palečky ať to přibývá a utíkám pracovat ... víkend mám volný jupííí xD

20. burds

burds Titán fóra

Konečně jsem otevřela truhlu se stromky a ted jen počkám jaké stromky mi nadělí.Do podzemí polezu až odpoledne.Melu a melu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.