Velké tajemství labyrintu (24.8. - 29.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ovets3

ovets3 Rádoby autor

239 na zaciatok celkom dobre

petaM2001, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

277 lup, na začátek dobrý lup (25,18%).
    Sklizeno za pomoci 3 JC na Baha ze stromů a na Farmě z dvouzrnky, stromů a obrstromů s návdavkem od 4 modrásků (a taky jsem aktivoval nějaké řádky na podporu vypadávání při sklizni, neptejte se mě však, jaké).

Naposledy upraveno: 24/8/17
  3. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj všichni ,mě se lupy vůbec v ,,ostatní,, neukázaly, co mám dělat???kdo mě poradí,

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Lupy 160

petaM2001, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

151 lup, kdyby to tak padalo i dál, bude to OK. Ale je to ze stromů a dlouhodobek, tak uvidíme ;)

6. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Stromy na baha, sněhový keř na farmě + 30 citrónů. Teď ještě abych akci pochopila xD

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tonys* - použij vyhledávací okýnko

A ještě se zeptám - zrestartoval jsi před sklizní hru ?

petaM2001 a danielka0000 tohle ocenili.
  8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jestli se do padátek započítávají i lupy z vlasů, tak vím o jednom hráči, který už má splněno .... :p

9. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Celkem 169 lup, na začátek dobrý. Ovšem z kouzelných stromků mi nevypadla ani jedna, kontrolovala jsem to i zpětně v historii ... Nechápu, po kliknutí na strom to ukazovalo lupu coby vypadávátko, z polí a stromů to padalo normálně. Škoda, 16 lup tak mohlo být navíc.

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ღSisinkaღ - to je divný, já je ve výpisu mám o_O

11. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

První sklizně [​IMG] snad to bude pajdat pořád;););).

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Na startu 205 hopsátek, skoro všechno ze stromů, kousek šípku a karafiátu, pár zvířat. Všechno šlo pryč, krom lesní mýtiny, tam stromy a bizona nechávám :inlove:. Z Baha všechno, co potřebuju, pohltilo 5/6 otevřených vodopádů, jinak všade pidipolíčka, (aktivně) čekající na bobule...

13. rampusak

rampusak Veterán fóra

167 lup + 2 dárky zatím. Nepustím ani chlup ani do gatí. Mám 4 12tky denní takže na akci co? Jedna truhla bude doma a díky zatím pokaženému vláčku mě chuť si hrát opustila. Škoda, ale pro truhlu se snad doplazím.

14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

První sklizeň - 254 lup.
    Na Baha - prales stromy a plantáž cukrouš, na farmě - divoká a hlavní karafiáty, mýtina směs zvěřinců, výroben, stromů a karafiátů. Migruji s 3 JC.

15. mituli

mituli Polobůh fóra

165 lup,žádná sláva:(s akcema se roztrnul pytel.Kam mám asi sázet stromky z vláčku,TS,a svítíčka,tot´otázka.Jsem z toho celkom zmatenáo_O

petaM2001, evainfo a Janina0971 tohle ocenili.
  16. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak jo, na úvod vypadlo 177 lup... to jsem zvědavá, snad těch 1.100 napadá 8)

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Stromy z vlaku na Baha dávám k vodopádům a na farmě mě těch pár polí, která budu průběžně měnit za nové stromky, v tom množství akční nespasí.

petaM2001, maribeja a GordonSargent tohle ocenili.
  18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

149 lup, nic moc.
    Novinky stromů, baha: muškátovník xxl 3x, santalovník xxl, myrhovník xxl, akácie xxl 3x, cicimek. Jakmile budu mít ty úplný novinky jednou, už si budu jen posílat vláček a čistit lištu od xl stromů.
    Teď farma, večer do toho zkusím hodit taky 40florenů :)

petaM2001, evainfo a maribeja tohle ocenili.
  19. ritterca

ritterca Stálice fóra

Z první sklizně mi vypadlo pouze 102 lup, no nic moc v porovnání s vámi. Teď už ale mám 810 bobulí a už vyrábí 5 světlometů, tak snad akci stihnu.

petaM2001 a maribeja tohle ocenili.
  20. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Mně na úvod vypadlo 150 lup, žádná sláva. No nic, zatím budu pěstit tu akční a budu doufat, že to potom ještě napadá :oops:. Jdu si prostudovat návod, abych věděla, co vlastně s tím... xD

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.