Velké tajemství labyrintu (24.8. - 29.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Preceja

Preceja Mistr fóra

Jsem zpátky po víkendu, všechno zbourané a pěstuje se, na stonek by to mohlo stačit, ty bedny stejně nemají cenu, když je získám jednou na konci. Jen s padátky to bude asi slabší, momentálně mi jich chybí 300, uvidíme, jestli se to dá stihnout.

maribeja, evainfo a babina51 tohle ocenili.
  2. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

tak za mě zatím super akcee akční napěstována a chbí posledních 300 padátek a dnes pro me ze stomu z akce vykoukl diospyros ;)

maribeja, evainfo a babina51 tohle ocenili.
  3. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tož bobule jsem dodělal včera kolem jedné, vytočil jsem si 100% a na 6 hodin +1. Takže nakonec mám přebytek 1341. No jo, když si ten dodatek člověk vytočí po sklizni a po zasetí... Na padátka jsem čekal do dnešního večera, právě před 15 minutami jsem z fenyklu (a bloudů) vydoloval poslední lupy.
    Stonek vydal bednu, ta bednu a protože jsem měl na skladě ještě jednu, tak si vyberte = 1 zelená světluše a hrobní květináč. No, mohly to být také jen BZ.
    Ze stromů mohu jmenovat 2 clauseny, ledovou jedli, rolinii a ještě cosi, co jsem už uložil do koše paměti a recykloval.
    Děkuji sousedům za padančata a už je posílejte potřebným.
    Gratulka všem, co už mají bludiště hezky osvětleno a hrají si s krtkem na schovku;)

4. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, padátka mám všechny, ještě chybí napěstovat akčních asi na 3 poslední dodávky. Dnes jsem nebyla celé odpoledne doma, tak se to trochu zdrželo. ;)

evainfo a babina51 tohle ocenili.
  5. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Nestihnu a ani nehodlám napěstovat 24 550x svítících bobulí. Jen sedět u kompu a dokola pěstovat? O čem to je? Co tím RT sleduje? Nadělat co nejvíce závisláků, kteří budou platit a platit? Už začínám ignorovat akce tohoto typu, bez nápadu, bez akce, jen něco odklikat. Nějak v poslední době akcím nefandím.

F 101
    B 319

maribeja, babina51 a naruto2002 tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Trepifajksl - tos dopadl ještě dobře. Já dostala bednu, z té vypadla bedna se sladkostmi a ptž jsem měla ještě jednu, tak mi ty bedny daly jeden zelený čajový lístek a kousek vanilky. Tak si asi půjdu uvařit čaj :D

7. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Dneska jdu spát v jednu, to mi dozrajou ty děsný bobule na stonek. Nějak jsem nekoukala na hodinky, když jsem je sázela xD.
    Ty bedničky asi všechny nestihnu, musim si uklidit na farmě :wuerg:. Mám tam binec po všech těch akcích, nemohlo by se chvíli nic nedít? :p Taky se jak b*bec hrnu do všeho o_O , já bejt můj manžel, tak mě ze mě klepne! xD xD xD

8. Learka

Learka Vycházející hvězda fóra

Tož nevím jakým kouzlem máte napěstováno já mám teprve 12865 bobulí a lup stodola hlásí 794.Takže akci nestíhám jsem pracující na 12h směnách+ cesta tam a domů každá cca 30 min vozidlem a v noci spím,taky bych měla stíhat žít reálný život,děti ,pes,dům,zahrada pole našěstí pronajímám.Na kole si vytočím akorát tak nerv protože tam padne mandragora nebo elixír.Tož těm šťastným gratuluji a tomu zbytku taky už jen za to ,že se do toho nehorázného secího maratónu pustil.Hlavně pohodu 8);):)

Naposledy upraveno: 27/8/17
  9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

mohu dodat kousek cukrové třtiny, pro ochucení - můj "úlovek" z bedny ;)

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tralalá, to jsem se překoukla! Myslela jsem, že to končí zítra a ono až pozítří: tak to asi taky stihnu.

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak příště zkus na akční pří pracovních dvanáctkách pohopole... Výnos dají jako zmeškané sklizně na normálních, padátka také... a třeba to půjde. 8)

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Skali, Medvánek - pro trochu barvy do čaje přidám jedno! krvavé kapradí :)

Naposledy upraveno: 28/8/17
  13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Je pondělí ráno - aby nebylo tak nápadné, jak jste se zkárovali tím obohaceným čajem, tak dodám 4 maskovací voňavky ;).

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já 1 strašikytku pro šéfovou xD

evainfo tohle ocenil(a).
  15. .střelec.

.střelec. Zelenáč fóra

Prosím, poradí mi někdo, jak se dostat do tunelů, bohužel jsem to nechtěl hned a ted ač je mám aktivované se tam nemohu dostat.Děkuji

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No vlevo je : Zpet, Povrch, Podzemi - tudy...
    Ale ja koukam ze podle soupisu mi nekde chybi 500 kytek, tak nevim zda jsem se prehlidnul nebo ne... tak je napestuju a uvidime...

Vypadavat ma 220 lup/den, v tuto chvili ma byt 833 (nebo chybet 267 ), mam 1566 (chybi 0 ), mam 142% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 19038 kusu (5030/den ), mam 24630 z 25150 (97% ).
    Zatim uplynulo 75% casu, zbyva 29 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 15* Světlomet, celkem za 30 hodin.

maribeja tohle ocenil(a).
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj .střelec.,

pokud máš pomocí světlometů (vyrábí se ve mlýně) aktivované jednotlivé průlezy (za 5 ks světlometů na průlez), tak stačí jen kliknout na tlačítko podzemí. Viz. screen:

maribeja, evainfo a Skali tohle ocenili.
  18. elbedna

elbedna Znalec fóra

Dobré ráno všem.
    Stonek stonkuje od neděle, jen zapomínám odklikávat bedny s dárky.
    Ách jo jsem trubka.

19. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahojky všem, tak mě chybí přesně 85lup...akční o více jak 3000 přepěstováno. Tudíž by to mělo cca dnes dopadat.Bedny s dárky taky zapomínám stále otvírat, tak jdu na to.;):p

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  20. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Tak zase bez stonku,nestihnu napěstovat,lupy taky moc nepadají,tak už se nehoním,na druhé farmě mi chybí napěstovat asi 1300 kousků,to dám,ale jen díky tomu,že jsem si vytočila 200 procent do stodoly a ještě se budu modlit za 175 lup,tak uvidíme:sleepy:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.