Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Včera se mi akce zdála neuhratelná vlivem dlouhého času mletí a velkého počtu potřebných sazí na jednu detektivní soupravu (při mých časových možnostech), tak jsem hodně váhala, jestli bořit ze všech ploch chlívky a výrobny, nejsem zrovna nadšený chovatel a znovu to vyndávat pro mě bude očistec :). Ale pak jsem dostala sovičku s info, že řádek je poněkud vylepšený a potřebný počet sazí naopak ponížen, tak jsem to bez dobré přípravy zahájila. Akce vypadá na způsob plnění náhodou docela pěkně, a kritiku některých po nedostatku adrenalinu až tak nesdílím (mluvím čistě za sebe) - díky práci a pravidelně kratšímu času na akci to mívám s padátky taktak a tentokrát přece jen déle trvá mletí, tak si myslím, že stíhat budu tak akorát a adrenalinu budu mít přiměřeně :). A celkem si myslím, že hrát bez padáku v podobě želváků je adrenalinový faktor sám o sobě. Začínám rozpěstovávat, kdyby akční přibývalo tak, jak tady u nás druhý den padá sněhu, tak bych se mohla taky tím SK úplně udávit. :music:

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

krakoramaja, satelit - podle informací, kterých se mi dostalo, by se mělo dát uždibovat po dobu trvání akce - takže jak stíháš napěstovat akční květenu ;)

3. satelit

satelit Hvězda fóra

Skali - super, jdeme do mléčného baru. xD

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak zacatek celkem usel, saze padaly dost, ale uvidime zitra, i po snizeni toho chteji dost...
    ani jsem se nepodival, zda se musi pro stonek dodat vsechny pole, uvidime casem, spis to mleti je dlouhy...

Vypadavat ma 220 lup/den, v tuto chvili ma byt 39 (nebo chybet 1061 ), mam 154 (chybi 946 ), mam 14% hotovo.
    Vypadavat ma 700 sazi/den, v tuto chvili ma byt 123 nebo chybet 3377, mam 678 (chybi 2822 ), mam 19% hotovo.
    Stav kaliander : idealne 440 kusu (2500/den ), mam 311 z 12500 (2% ).
    Zatim uplynulo 3% casu, zbyva 115 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 100* detektivnich nastroju, celkem cca za 50 hodin.

Lišiak-Vuk a bursuk59 tohle ocenili.
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) jako vždy začala později, rozpěstovávám ale na úkoly zatím nekoukám a ponocovat nemůžu. Lupa 129 a saze 520 to mohlo být i horší :psýry můžu uždibovat stále, ale si plnění nechám na jindy až bude trošku času :p. Tak hlavně ty lupy, protože saze lítají po celé farmičce :D Zrušila jsem jen deštní prales, jinak farmičku nechávám v původním stavu, takže tři plochy na akční a něco málo na dalších a tentokrát to víkend nejistí, je napůl pracovní :D

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Takže: všude zaseto, na farmě méně, tam stromy a stáje s výrobnami nebourám.:) Počáteční stavy:moje farma 456/118,druhá 452/120 a ta třetí 425/111(legenda jen 28/30).Na jedné z mladších farem jsem včera vytáčel tu hrůzu lístků a padl bonus + 200 % do stodoly. Tož jsem pilně točil akční, ještě jednou seberu za hodinu a bude šlus. Ovšem ve městě je vše otevřeno(i uvnitř objektů), čekám jen na nádobíčko a tak jsem si 2 x uždibl SK a 1x BZ. Mám tam ještě asi tak 35 mega do stovky...
    Vylepšený řádek mi celkem vylepšil náladu, jen jsem trochu skřípal zubiskama, když jsem dodával těch 75 koníků. :oops:No, ale dvoje neonky na ploše to za pár dní dají zpět. A už měsíc je na ploše i obr stáj na haflingy. A ze 40 velkých polí akční vypadlo 30 sazí a ze 64 pidipolí fialky 12, takže jsem optimista, co se týká padanek. Dost možná bychom na konci mohli dělat z mouru i brikety. ;)Perfektní topivo:);):p

7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Skali - skvělá zpráva xD

Tož pojedu akční celou dobu akce. Po nasbírání cca 2/3 padátek půjde i přes noc. Mletí s turbo jen 13:30, to jde.

maribeja, marketka47 a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  8. doben

doben Ikona fóra

Milá evoku,
    opravdu by mě zajímalo, ve které části mého příspěvku jsem někoho napadl. Myslím si, že jsem použil taková slova, aby bylo jasné, že jde jen o můj názor a že jsem se tím nechtěl nikoho dotknout. Kdybych toužil po reakci na můj příspěvek, tak tam napíšu konkrétní nicky, ale opravdu nejsem jeden z těch, který musí být za každou cenu středem pozornosti. Upřímně mě nenapadlo, že se ozveš zrovna ty, ale stalo se. A jestli mě chceš hodnotit, tak se nebráním. Každý má právo napsat svůj názor, ale radši bych využil jiné vlákno, abychom nebyli OT, nebo lépe herní poštu, protože tam odpovím dříve. To je asi vše k tvému příspěvku.

A teď k akci. Momentálně rozpěstovávám. Lup mám 370 a sazí 789. Zatím nějak nespěchám, kdybych nestíhal mlýn, tak použiji pár florenů na urychlení, ale asi to nebude potřeba. Video k akci nebude, protože je konec 1. pololetí, takže škola má přednost.

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jen mě udivuje, kolik farmářů ještě před začátkem na fóru oznamuje, že akci vynechává. Nechci jmenovat, ale přijde mi, že někteří už to píší jen kvůli ocenění nebo tomu, aby měli příspěvek na první stránce diskuze.

Dobene přesně takto jsi to napsal, i když jsi nejmenoval tak mě osobně se to dotklo. Poslední dobou opravdu píšu, že akci asi dělat nebudu a to na první stránce ;) tak máš rovnou jmenovat, toto je pak směřováno na všechny a ode mne může každý takovou reakci očekávat xD

E
    dit: 162 lup 695 sazí, dodáno všechno včetně plodin, chybí dodat už jen detektivní nástroje, tak budu postupně z každé sklizně mlít a občas taky uždibávat :p

Bezejmenný mluvíš mi z duše, pro mě ocenění také nic neznamená, kuknu, někdy potěší, ale jede se dál, je to někdy jen pro zlost a nevraživost

Naposledy upraveno: 17/1/18
  10. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Tak ja mám zatiaľ : lupa - 190 ks
    sadze - 937 ks
    Prajem krásnu a úspešnú hru

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Přečetl jsem, něco dodal, vybral jsem si odměny které jsou vlastně zadarmo (mám zásob dost) početl si debatu a můžu v klidu říct že akci budu plnit velmi, ale velmi vlažně a je mi šumák jestli stihnu nebo ne.
    V podstatě to znamená že akci nejedu.
    V poslední době mě ty akce vůbec neberou a hodně jich vynechávám.
    Řádek mě absolutně nezajímá.

A štve mě že jsem hned na první stánce nenapsal že na to kašlu a předběhl mě někdo jiný a já tak ztrácím svůj status prudiče a rejpala.

Ehmmmm ...... kvůli ocenění tady vážně postíky nesázím a jestli by to nějak šlo zařídit, tak mi ty ocenění všechny vynulujte. Já je nepotřebuju ani k životu ani k prudění.

Howgh.

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem přečetla fórum a mám otevřeno vše, teď už jen sbírám na stonek a dekorky. Kytky budu až do konce akce a zobat SK a SH, toho není nikdy dost :) SK vybráno 50ks :inlove:

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jelikož jsem se k akci dostala až večer, právě jsem rozhodila na velká pole první semínka rozpěstovaných deseti sazenic akčního plevele; snad to už vyjde na noc na pidipole, netuším, kolik jich bude; nedávno obnovené chlívky, stáje, obydlí, výběhy a jaksetovšechnovůbecjmenuje, stromy a výrobny nebourám. Co bude, to bude :)
    Jo a i s dárky 307 sazí a 95 lup - nějak mi na pozemcích od včerejška zůstala dýně a pantoflíček. ;)

Naposledy upraveno: 17/1/18
  14. alenal

alenal Stálice fóra

Nevím jestli to patří sem . ale objevil se nosorožec, výroba krmiva. Kde ho získáme?

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

alenal - nepatří. Ale ví se o tom. Kuk tady
    Na nosorožce si musíme ještě chviličku počkat. Mohl by se objevit v podivuhodných stájích (viz kalendář akcí) ;)

marketka47 a Y_n_O tohle ocenili.
  16. slootr

slootr Baron fóra

Tak pro dnešek padla. V bludišti otevřeno všechno kromě těch věcí za detektivní nástroje. Lup momentálně 269, sazí 1 229, kytek 1 406. Na noc akční nedám, zítra budou 3 otočky, pozítří taky. Tím bude akční v cajku a budu to ještě chvíli honit kvůli těm SK. Zítra musím dát mlít první várku detektivů, ať se mi to nevymkne. Snad to klapne.

17. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj a fajn farmaření :inlove:
    Tak pokud to bude jak píše Skali :inlove: :
    ... nejspíš se vyprdnu na stonek (i polepšený v lvl 109 až tak nik mok) a strávím celou akcičku v cukrárně a po hóódně dlouhé době si snad aji v noci vstanu.xD Jenom za dnešek 30 SK. Že by tuhle skulinku RT přehlídlo? bo je to utajená kompenzace za poslední šlechtění? xD
    Pa a ať se daří.

18. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Všechno otevřeno i dodáno kromě borůvek (ty ještě rostou) nějaké to uždibnutí taky vyzkoušeno a teď jen hodně akčních a pajdátek na mletí a snad to zvládnu , uvidím :p

evainfo a burds tohle ocenili.
  19. sisinka

sisinka Pilný autor

páni, jsem absolutně nadšená! tohle je jedna z nejlepších her, i když ze začátku to tak nevypadalo. Vůbec tam o stonek neběží :inlove: budu pěstovat kaliandru až do padnutí a když se mi bude chtít, možná udělám stonek :) Za mě paráda, škoda, že musím na poradu a do práce.

20. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Takže už jen pěstovat akční a čekat na padátka a pak řešit dilema, kde bude nejvýhodnější uždibovat...
    :)
    Pro hráče s velkými zásobami dodávaných neakčních komodit nebo dostatečným krejcarovým kontem na jejich nákup může být tato akce významnou a poměrně snadnou pomocí na zvýšení počtu některých velice potřebných herních pomůcek (např. tolik zmiňované SK za 200 ks kaliandry).
    To je významné plus této akce.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.