Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

[​IMG] [​IMG]

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Bylo to tezsi, ale fakt se dalo, kdyz clovek muze sazet kdykoliv... ale jak tu bylo nekolikrat presne napsano, chce to vybrat si co muze z tech moznosti udelat a pripravit se...
    Bez slechteni, bez SH na otocky (jen na rozpestovani) jsem ted na poctech 77 kaliander, 298 lup a 2587 sazi navic...
    Ale mam dost JC, jenze zase nepouzivam vubec remeslnicky veci krome MJS na pocet a syrovy na zvirata... pritom na urychleni dlouhodobek je plno remesel a k tomu i mam vyslechteno dost kytek i kastanovy radek, ale snazim se nepouzivat veci co bezne nema kazdy...

3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Casey 27, díky za rozvahu ohledně vypadávání, má to logiku a tvoje čísla jsou skutečně tak nějak blízko.
    Já mám čísla už maličko dále - sazí mám celkem 5 178 (3500 vydaných + 1 678 nadstav), lup bylo 1 110 (pouhých 10 navíc).
    Tedy můj poměr vypadávání byl 1: 4,7.
    Předpokládám nějaký rozptyl mezi farmami, to je jasné, přesto ty lupy někomu zřejmě padaly těžkopádněji.

eli2006 a burds tohle ocenili.
  4. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Jak bylo několikrát psáno, lupy nepadaly a nepadaly. Ze všech dostupných polí a akční rostliny mi padalo sotva 30 ks. Divné, že jsou takové rozdíly na farmách. Kaštanový řádek nemám. Ani z dlouhodobek moc nepadalo, jen z chlívků.

eli2006, burds a ldivacka tohle ocenili.
  5. Silwin

Silwin Rádoby autor

Já si myslela, že akce končí zítra, tudíž nemám stonek, ale hlavně jsem nestihla pořádně uždibnout SK. :cry: Holt těhotenský mozek.:D Každopádně 1. nedokončená akce kvůli padátkům po měsících, ne-li letech, a to jsem se ani moc neflákala...o_O

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Silwin: Kašli na to, miminko je milionkrát hezčí dárek, než povedená akce na farmě. :)

Bubla: Prosím, mně chybí dekorka Kdo to byl, písni a domluvíme se. :)

7. jaza78

jaza78 Rádoby autor

I já jsem jeden z mnoha , kterým chybí jeden dílek do stonku . Myslet už si o tom můžu co chci .....................

eli2006, burds a ldivacka tohle ocenili.
  8. věrazmekova

věrazmekova Pisálek fóra

totobyla nejhorsi akce co jsem hrala nic nevypadavalo tajemne staje sami krtci a opice

eli2006 a modrovous1954 tohle ocenili.
  9. alonuška

alonuška Pisálek fóra

Akciu som dorobila hodinu pred ukončením, aj to preto, že som ten deň bola doma a chýbajúce lupy si "vyšľachtila" v tulidomku. Čo som nauždibávala, to som takmer všetko minula a mlela v oboch mlynoch, aby som to stihla. Keď som akciu dokončila cítila som sa frustrovaná - taká naháňačka, žiadna radosť. Reálne peniaze do hry dávam minimálne a myslím, že od RT to bol zámer a tiež míňať SK.

eli2006 a malanek70 tohle ocenili.
  10. jana7777

jana7777 Zelenáč fóra

Akcia síce skončila ale aj tak by som sa chcela na niečo opýtať. Ešte včera po skončení akcie som mala na sklade 20 žiab. Nestihla som všetkých 40 do akcie takže mi zostali. A dnes ráno mám na sklade 0 žiab. Prečo mi zmizli?

eli2006 tohle ocenil(a).
  11. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

jana7777 - a nemáš na ploše jednu nebo více Továren na žebříky (kuk)? Nebo nedávala jsi je na trh?

Tuhle akci jsem neudělala. Po dlouhé době. Sice jsem sklízela a snažila se, ale přece jen to nebylo s takovým nasazením jako dřív a bylo to hned znát. Na konci jsem neměla dost kytek ani vypadávátek. Tak jsem si aspoň za vypěstovanou akční smlsla na několika desítkách SK. A to se taky počítá.

kiki2305 a eli2006 tohle ocenili.
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana7777
    pokud jsi si jistá, že jsi žáby nikam nedodala (třeba do nějakého úkolu v družstvu) a nebo nemáš na ploše či ve velkoskladišti výrobny "Továreň na rebríky " (jedna továrna ti spolkne 3 žáby), můžeš se obrátit na herní podporu, která tvůj účet prověří.
    Jak kontaktovat herní podporu
    Hezký den

babako tohle ocenil(a).
  13. malanek70

malanek70 Expert fóra

Proč zůstala ve mlýně položka " detektivní nástroje"?

14. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

malanek70 - je to chyba a ví se o ní (kuk)

malanek70 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.