Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím.... jen k tomu nepoměru sazí a lup. Ano nepoměr tam je, ale ne tak velký jako tady uvádíte. Je potřeba si uvědomit, že na splnění akce bylo potřeba 1100 lup a 3500 sazí.... což je cca 1: 3,2. Mně napadalo 1100 + 886 a 3500 + 4263= 1986 a 7763 což je cca 1: 3,9. Takže padání lup a sazí bylo nastaveno skoro dobře na poměry plnění akce. Samozřejmě opticky to na ks vypadá že ne a čím víc toho napadá, tak se ten rozdíl zvětšuje, protože padátka nebyla potřeba 1:1.

2. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

No, já tedy nevím, u mě asi probíhala úplně jiná akce. :DNe , že bych to flákala, prostě jela jsem normálně, tak jako vždy a poslední nástroje jsem domlela dneska ráno ( a to jsem ještě stihla při noční jednou sklidit )..lupy nepadali a nepadali. Někdo tady psal, že má cca 50 lup ze sklizně, já měla ze všech ploch v průměru 30. BB jsem využila na maximum, co jsem uždibla, to jsem prošlechtila , lístky protočila, protože jsem chtěla získat alespoň nějaký ten bonus ...taky nic. Nakonec mi zůstalo cca 25 lístků, 80 SK, 361 sazí.
    A lupy ?? Je to k smíchu, ráno jsem ještě 3 musela došlechtit, a bych stihla stonek, před druhou se vzbudila, sklidila ještě 3 plochy akční a dvě kopřiv ( douždibla lístky a SK) a teď jsem koukla a ve stodole 80 lup, kde se tam vzali, to vážně nevím, ale možná to chtělo pěstovat kopřivy :p. Ale já chtěla uždibávat a bez akční by nebylo za co :oops:. Takže u mě to byl takový začarovaný kruh, ze kterého jsem se sice vymotala vítězně, ale ne nadšená.

3. babina51

babina51 Hrabě fóra

Teď jsem zjistila,že i to málo co jsem prošlechtila bylo zbytečné Zůstatek 166 lup a sazí 2500.Na noc místo dlouhodobky jsem dala akční a dnes mi vyšly ještě dvě várky.Mlýn si od mletí SK na chvíli odpočine.
    FA131....BAHA383

4. Alkota13

Alkota13 Pisálek fóra

Asi jsem také plnila asi jinou akci. Scházelo mi cca 1200 sazí, lup jsem měla habaděj, a tím jsem stonek neukončila. co je pozitivní, že jsem za 5 min 12, použila napěstované rostliny na uždibování a získala tak pěkný balík superkrmiva, takže aspoň nějaká satisfakce :)).

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

spokojenost stonek jsem zmákl a zhruba 600 SK naďobáno-škoda že jsem si nevěřil a 100 zbytečně prošlechtil nakonec mám lupy.saze navíc

6. angee93

angee93 Rádoby autor

nestihla jsem dekoraci "něco v nepořádku" je tu nějaký hodný farmář co by jí měl navíc?

7. Plea

Plea Vycházející hvězda fóra

S akcí jsem nadmíru spokojená, stonek stonkuje, přes tisícovka krmiva a 30 lístků, něco jsem protočila během akcičky, ale už se mi počáteční bonus nepovedl. Jinak jsem pěstovala jen akční a prošlechtila 50 superkrmiv, ale zcela zbytečně, jelikož mi zbylo 129 lup a více než 2 tisícovky sazí.

8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky ve spolek :)
    lupy dopadly ráno, stonek kompletní ;)
    napěsovala jsem pouhých 60000 kytky a chtěla bych pěkně poděkovat za + 1200 SK :)
    (a ano vstávala jsem i v noci :D :D )
    Díky milovníci sýra ;)

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ako som už písala - parádna akcička, presedela som ju v meste v mlyne, teda na kolese (tentokrát) šťastia a skúsila čo to dá,
    max. zber 45 bez vrtule na pidi, na vodopádoch bola tiež pekná úroda:p

[​IMG] [​IMG]
    303 karafiátov by vyšlo na pohopole, ale na to bolo "málo" SHáčka:music:

posielam Ďakovné pozdravy do Hamburgu;):inlove:

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám opravdu den blbec. Málokdy se mi podaří třikrát za den udélat takovou blbost. V závěru jsem dala 150 akčních se SH ozuzila a chtěla jsem si ještě uždibnout SK. Sklidit jsem měla deset minut před koncem. Přišla návštěva,-o půl druhé- vařila jsem kafe atd. a sklidila pět minut po ukončení. Ještě jsem se omluvila, že musím na minutku na farmu. Dívali se na mě jako na mimozemštana a bylo to k ničemu. Hezký zbytek dne všem.:p;)

11. kdos01

kdos01 Zelenáč fóra

Pro Casey27: U mne zbylo 1066 sazí a 8 lup.

12. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Mám všechny dekorace, ale nemám stonek. Takže mohu vyměnit. Zkus mi napsat při OD na farmu a můžeme se domluvit.

13. blankak1

blankak1 Rádoby autor

tak já teda nevím jak to děláte, pracovala jsem na farmě já a mé dvě dcery také na svých farmách ale ani jedné se nám nepodařily všechny dekorace, padaly nám málo lupy

14. jandak

jandak Rádoby autor

bubla321, ahoj nestihla jsem jednu dekorku ZASTAVTE ZLODĚJE SÝRA mohli by cho se domluvit při obchodovat darovat za cokoliv děkuji jandak

15. tepui

tepui Mistr fóra

Pěkný pondělní večer přeji,
    akci jsem nestihl padalo málo lup a šlechtit to ani náhodou.
    Těm co dokončili gratuluji,
    Střední obtížnost akce trochu zavádějící hodnocení :p.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  16. slootr

slootr Baron fóra

Akce byla zřejmě pro mnohé v tomto duchu:

Máš-li málo lup,
    musíš pustit chlup.

Ovšem je otázka, jestli za to ten stonek stál. Jasně, když ho mám, tak si nestěžuju. Ale pro ty, co na něj nedosáhli, ty dekorky dávaj slušnou porci BZ popř. TBZ. A doufám, že aspoň dekorku "Něco je v nepořádku", s daleko lepším slovenským názvem "Niečo tu smrdí!" má každý!!! xD Protože by bylo fajn, kdyby smrděla na farmě každýmu, ať už v řádku v nebi nebo kdekoli jinde...

17. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

dasa1143 a ja myslel ze sem sam taky sem to projel xDxD

dasa1143 tohle ocenil(a).
  18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Po akci mám 2254 saze a 188 lup ;)

DANKA722 tohle ocenil(a).
  19. milteska

milteska Mistr fóra

tak mě zůstalo 1046 sazí a 100 lup-ani nevím,kde se mi tam najednou vzaly;) Jinak akce celá hotová

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Po akci mě bolí hlava. Jinak lupy nemám protože používám kvalitní šampón a co se týká sazí, tak máme plynový kotel který saze nedělá

fany2020, Y_n_O a Apachie1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.