Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. monča81

monča81 Pilný autor

Ahoj všem, acki mám splněnou strašně moc mi pomohlo šlechtění bez toho asi nedala, jela jsem kromě myslím teda 1x +1 růže karafiát?, jinak pouze jen akční po celou dobu akce i teď dojíždím akční

babina51 tohle ocenil(a).
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Y_n_O: sdílím obě tvé neřesti, mlsám klidně v 10večer čokoládu (jen to nikde není vidět), ke kávě cigárko... Hra pro radost. No a když jsme u toho, kolik lidí nacpalo peníze např. do koupi ojetého auta a ve výsledku neměli ani peníze ani auto? (byt, dům, atd?) Že tady neustále prskají u zbytečných investic ve výši pár set Kč a k ničemu. Chtěli by nevím co.
    No a akce uzavřena.... Chybí dekorace "kdo to byl?".... do stonku. I tak se mi líbila. Mám pár PL, SH, SK a postup na farmě do levelu 99... do 100 chybí teď něco málo přes 100milionů BZ.

3. Borek51

Borek51 Rádoby autor

Vše hotovo již včera, akce prima, nauždiboval jsem asi 700 SK, takže spokojenost.

4. llew65

llew65 Vážený autor

Tak mě chybí 16 detektivních nástrojů. Lupy prostě nevyskákaly, i když jsem využil i BB. Smůla, náhoda, záměr...?

Zoufálkov, burds a babina51 tohle ocenili.
  5. papulice

papulice Veterán fóra

uf uf hurá před pár minutami akce dodělána s odřenýma ušima,něco málo jsem včera šlechtila a tak to pomohlo...děkuji za radu sousedce karbar a i všem sousedům co posílali dárky...;)

6. liduška14

liduška14 Pilný autor

Já dodělala stonek už v sobotu,ano,šlechtila jsem asi 100sk,pak jsem jela jen akční a užibovala jsem 50 lístků na kolo štěstí a asi 800sk
    super akce

7. libakos

libakos Polobůh fóra

1500 sazí (pěstováno jen akční) a 241 lup navíc.Je to přesně množství které jsem získala šlechtěním ze získaného SK....

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dopadalo mi všechno, bohužel pozdě, potřebovala bych ještě 3 hodiny, kdybych mlela ráno, stačila by mi 1. Babička mi vždycky říkala, že BLBOST je taky boží dar.:oops::mad:xD

9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj dasa1143,
    je tu ještě jedna možnost, jak rychle namlet. Je tam totiž možnost okamžitého domletí za floreny.

milostivas a dasa1143 tohle ocenili.
  10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Taky jsem požďubala cca 700 SK (jako Borek51), já su fakt spokojená. Stonek mně nelákal - jak jsem napsala na stranu 1 (;)), ani ten vylepšený, došla jsem jen do mléčného baru a tam jsem se vyřádila. Dávala jsem akční i na noc, lup nedbala, přesto jich mám 1125. Akční jsem dávala na 4 plochy, na nich jsem měla celkem cca 100 stromů a 27 výroben a stájí. Věřím že nižší levly to měly s padátky těžší, ale to tak prostě bývá - je to motivace dojít co nejvýš :-D

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

nezmarka ahoj to mě nějak ušlo už mám uždibané SK takže zase chybí 1200 akční. Díky za radu

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Ja som sa dostal po mliečny bar to iba kôli SK ktoré sa mi bude hodiť na šľachtenie.Oplatilo sa mi preň dať čo to pýtalo.Stonku mať nemusím ani som sa o ňu nepokúšal hoci som mal oboch vypadávatiek dosť.Možno dajú lepšiu akciu a v nej ako odmenu stonku:inlove::inlove:.

13. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Tak jsem na tom podobně, dopadaly lupy, ale už není čas na mletí. Takže mi chybí dvě dekorky. Taky jsem si to nějak špatně rozvrhla,stonek asi zůstane šedý pokud se mi nepodaří dekorky získat v O-D. Tak jsem trochu smutná, ale jinak jsem stále veselá farmářka. Pakný zbytek dne všem farmařícím farmářům.

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak já to nedám melu posledních 6 a časově to nedám a o druhé farmě ani nemluvím, no ten víkend v Brně bez netu :cry:je poznat:cry:

tydýtková a GordonSargent tohle ocenili.
  15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Od začátku akce jsem nejela nic jiného než akční. I přes noc byly na ploše. V sobotu byl výpadek, neměla jsem možnost sklízet, nebyla jsem doma a na cestách nebyla tentokrát chuť, takže jen ranní sklizeň akční a pak až večer. Nevím přesné počty, kolik jsem napěstovala akční plodiny a kolikrát jsem uždibovala, nejvíc za akční plodiny samozřejmě eSKáčko a pak nějaký ten lístek na kolo štěstí. Ale můžu říct, že i s tím co bylo třeba na stonek, jsem mohla napěstovat kolem 50 tis. plodin s tím, že SH jsem použila jen na první a druhé rozpěstování. Do doby než jsem nasbírala lupy na potřebné mletí, tak jsem sklizela s pomocí J.C., pak už samozřejmě ne. A tohle zbylo po skončení akce. Rozdíl mezi zbylou lupou a sazemi je výrazný. A to jsem párkrát při BB hodila pár mixů jen pro zábavu, takže i pár lup přibylo touto cestou. A stejně mít sazí 6x více, skoro 7x ..... no je to velký nepoměr.
    Taková akce, kde se dá akční měnit za SK by se mně líbila častěji ....

16. brutus2

brutus2 Rádoby autor

Dokončete za floreny!!!!!!!

Lišiak-Vuk tohle ocenil(a).
  17. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Uffff, poslední sklizeň před pár minutami a pak ještě hurá do mléčného baru a vybrat za tuto sklizeň SK.
    Ráno jsem musela, po zasetí bez přemýšlení, a zjištění, že mi to o pár minut nevyjde, koupit hnůj za cca 1 mega Kr. Vyprázdnila jsem si peněženku, ale přece těch 80 SK a pár PL nenechám propadnout?
    Získala jsem všechno a ještě navrch cca 400 SK, asi 200 SH a ZSH a 100 PL.
    Veliká spokojenost, fakt pěkná akce.

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce naprosto skvělá, získala jsem cca 800 SK, 50 PL a 100 vrtulek, nějaké to BZ a vylepšený stonek - zůstalo 2778 sazí, 619 lup a 3 akční rostlinky tedy využito na maximum xD Přepěstovala jsem 46 tisíc akční, dohromady tedy napěstováno skoro 60 tis rostlin ;) A hodnocení? Akce se mi líbila víc jak Opičí královna a to z jednoho prostého důvodu: uždibování nemělo chybu. Bylo rychlé.8)
    Královna je daleko obtížnější, sice se u ní dá daleko víc získat, ale má to i stinnou stránku::oops: je to zdlouhavé, to co získám si musím i chytit a nejhorší na tom je, že nejsem sama, je nás opravdu hodně ve hře a tak se to seká a nechytím vše, co se mi nabízí. :eek:
    Opičí královna je sice jednička, ale tato akce, ač jsem jí vůbec nechtěla plnit, tak je v mnohém lepší a záživnější :music: Hodnotím +1:inlove:

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Špica akce, vyďobáno přes tisíc (cca 1084) SK a asi 40 SL na KŠ.Zůstalo mě 2605 sazí a 503 lup.
    Taková malá,no,velmi malá,ale milá královna.xD

20. davidson00

davidson00 Baron fóra

Také tato akce se mi líbila, určitě jsem hodně nahamounila SK, v zásobě kolem 50 PL, na poslední chvíli, včera večer jsem vytočila 200 % do stodoly na 12 hodin, tak 3x byla sklizeň z políčka 8 ks akční, zůstalo mi 296 lup, 3102 sazí a 147 akční. Mohu také potvrdit, taková malá královna, děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.