Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Kdo nechtěl stonek měl možnost si navýšit pěstováním jen akčního opravdu dost SK nebo párty lístků ,kdo ho chtěl měl možnost SK prošlechtit aniž by použil své a získat lupy i bez utrácení peněz .Asi s tím bylo i počítáno.Na hlavní jsem tak učinila na vedlejších syslila jen SK;)Akce horší pro ty co neměli možnost sklízet 4x denně.....

2. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Tak já, i přes velkou snahu, tuto akci nedokončím celou. Stonek, to udělám, ale poslední dekorku do ní ... bohužel mít nebudu.
    Chybí mi saze.:( Snad se bude dát časem koupit při nějakém "laciném" výprodeji. :sleepy: Nebo jí vyměním, až bude možnost při OaD.
    Šťastlivcům, co mají hotovo, gratuluji, finišujícím ... držím palce a těm co jsou na tom podobně jako já ... nezoufejte, sice to zamrzí, že řádek nebude, ale časem se dekorka koupit určitě dá. ;)

Naposledy upraveno: 21/1/18
  3. karbar

karbar Vévoda fóra

Jsem na tom skoro podobně.

modro.ocko22, Helena1313 a maribeja tohle ocenili.
  4. jarka112

jarka112 Vážený autor

hotovo;)ale pre mňa dosť drahý výhonok,nakoľko som niektoré rastliny dokupovala a ceny na trhu neskutočné:cry:
    Ale,keď ja som zaťažená na tie "stonky " :):):)

5. satelit

satelit Hvězda fóra

Akce ukončena dnes dopoledne,už jen pěstuju akční na uždibování SK - prošlechtěno asi 150 SK na lupy ale stejně jsem chtěl šlechtit když je babyboom,tak jsem to spojil.Teď uždibuju SK a jsem dost v plusu zatím asi tak 200 SK a ještě něco přibude.
    Jo a pajdátka už mě padaj z monitoru xD

6. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

mám domleto, stonek zaplněn

nebýt šlechtění, tak by mi lupy nenapadaly, musím říct, že při této akci byly hodně přiškrcené kohoutky :-(

satelit - taky mám pocit, že po šlechtění začaly lupy padat o něco více, že by za odměnu za utracené SK?

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Z šípku a cukr melounu na začátku 183 lup, pak už jsem pěstovala jen akční na 5 plochách, sklizeň 4x denně, z každé sklizně 40-50 lup, denně cca 180 lup, tedy 16 detektivních nástrojů, dnes jsem po vytočení 100% do stodoly dala 5 otoček na polích 1x2 s SH a zbylé lupy dopadaly. Takže na kaštánkový řádek s vytuněným květákem nakonec nedošlo. Akčního napěstováno hodně navíc, zatím zisk 600 SK a stále pěstuji a uždibuji.

zahradnice4, maribeja a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  8. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Jsem zklamaná chybí mi materiál na celých 28 detektivních nástrojů, tak nebude stonek úplný. Přitom jsem jela v rámci možností naplno a vypotřebovala sice chabou, ale celou zásobu SK na lupy :-(

maribeja a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jelikož jsem lempl a za všechno si můžu sama, nepřemisťuju své dva Citróny a nepředělávám plochy. Takže uždibuju a je mi dobře. Lup má kolem 500.

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já poslední dekorku "Kdo to byl" mít nejspíš nebudu.... Nemám ani saze ani lupy.... proč? Akce je o den kratší a víkend jsem věnovala spíš dětem. Takže uždibuji SK. Přemýšlím, zda aktivovat stonek, nebo vzít tu dekorku... Zkusila jsem BB, jen kozy... ze zákl 7 a 8. Nestěžuji si. Hraji pro zábavu. a nevadí mi, že tuhle akci nedokončím i když do hry cpu peníze (sem tam SK, Vždy kombajn, 1x za 3 měsíce turbomlýn. Sem tam floreny.). Akce se mi líbila.... a bavila mne :)

11. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Akcia splnená. Stonka spustená. SK a ostatné uždibnutéééé - najmä párty lístky. Prajem krásnu hru.;););)

zahradnice4 a maribeja tohle ocenili.
  12. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Napiš, která ti chybí. Akci jsme nakonec začaly, ale chybí spousta lup. Budeme mít ráno na dvě, možná tři dekorky, tak písni, co chybí a budeš jí mít u nás :)

Trepifajksl, Lišiak-Vuk a maribeja tohle ocenili.
  13. jira1030

jira1030 Pisálek fóra

[QUOTE="dohmi,
    ... Ty budeš asi na stejném trhu a kusu hrací plochy jako já:D Trh drahý a vypadávátka nikdy nepadají jako jinde:D , prokletej kousek a nebo pokud píšeš že kupuješ , tak je to možná trest( já nakupuji též) a všiml jsem si že čím více do hry investuji, tím méně výhodných pobídek dostanu. Tak kde se nekupuje lítají 60% i větší slevy než u těch, kde se utrácí. Neváží si nás platících a neváží, si koupím asi čokoládu na nervy:D

14. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak já teprve teď husa hloupá zjistila, že je BB a že padají lupy, no stačilo by si to pořádně přečíst, ale stejně mám maloučko SK, takže žádná sláva by to nebyla. Lupy jsem dokoupila a ráno bude hotovo.

Lišiak-Vuk a maribeja tohle ocenili.
  15. satelit

satelit Hvězda fóra

Z jedné otočky akční uždíbnuto 45 SK - kde ho najdu že?
    A pajdátka padaj ;)

16. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Já lupy nemám,to chce používat ten správnej šampón :)

17. sora270

sora270 Rádoby autor

Chtelo by to o jeden , dva dny tuto akci prodlouzit....ale to se asi nedockame a tak to bude prvni lupen do fazole co jsem nestihla. Skoda. A to se opravdu neflakam.:)))))

Lišiak-Vuk, šmakkolačik a maribeja tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nápodobně. Kdybych jen čekala, co mi dají, zase s tím seknu, jak před pár lety... Když dají, jsem ráda, koupím místo toho nějakou tretku navíc... když nedají, koupím si, co chci. xD Prohulím a promlsám podstatně víc, než nakoupím sem 8)

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Přidávám se, nakonec mě ta akce bavila až tak, že jindy počítám abych neměla akčního víc než pár kousků do výprodeje a a najednou přepěstuji o tisíce:)

Naposledy upraveno: 21/1/18
  20. hafuska78

hafuska78 Pisálek fóra

No nevím, ty lupy opravdu padají hodně málo. No řekněte poměr: saze 967, lupy 3. To se opravdu trochu nepovedlo - myslím ten výpočet poměru vypadávání. A je 14 hodin do konce....

Lišiak-Vuk tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.