Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

No tak já asi taky bohužel nedokončím :( bude mi chybět 220 lup a to asi nedám zatím mám 76 detektivních nástrojů a budu ráda, když se do 80 dneska dostanu. Kdyby se našel někdo kdo by se chtěl domluvit na výměně nějaké dekorky (chtěl by ji za něco vyměnit) při OaD jelikož mu to taky nepadá tak ať pošle holuba a domluvíme se :)
    všem kdo už mají splněno gratuluji a těm co se ještě snaží přeji hodně štěstí s padátky :)

maribeja, babina51 a slonisko tohle ocenili.
  2. .-Amaya-.

.-Amaya-. Pisálek fóra

Ahojte. Pripájam sa aj ja do debaty, lupy skutočne nepadajú. Času je málo, a tak som vytiahla do práce môj vytunovaný pór. Základný čas rastu 18.15 hod. a zo 43 políčok padalo od 17 do 30 ks lup; pri všetkých akciách, kde som ho použila doteraz to bolo vždy 100 % - z každého jedného políčka. Ešte ostáva namlieť detektívne pomôcky. Držím palce všetkým a prajem peknú nedeľu :)

3. lowba

lowba Rádoby autor

Blahopřeji všem co dokončili :) s vypadávátky by to byl marný boj, jako vždy ;). Budu už jen doplňovat vymetenou stodolu a pěstovat kytku na SK, SH..hezkou neděli všem.

maribeja, babina51 a evainfo tohle ocenili.
  4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Já vytáhl šlechtičnu cibuli - výsledek k pláči. Ze 40 velkých polí 15 kousků. Jindy jich je tak 35. Ale otočil jsem 84 polí 2 x a skončil. Dal jsem na noc cibuli a oříšky. Zbývá 82 lup a ty už do zítřka dopadají. Jsem zítra po noční a na nějaké kouzlení nebudu mít nervy ani chuť. Poslední dobou mi ty noční i lezou krkem a bůhví ještě čím. A nemám rád zimu!!!!!!!!!!
    Jinak pilně zobu SK a PL. A samo jsem zkusil šlechtění - a docela dobré. Z mixu 3 obyč a jedna mourovatá čiči padla britská a v druhém kole z toho samého perská. Husy šly genetikou ,žel.
    Blahopřeji všem, kterým ty lupy padají líp, než sníh na Sahaře a už mají dokončeno.:);)

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké sýrové hody všem :) jsem si zapomněla vypnout buzení a tak točím i s +1 do stodoly od brzkého rána xD
    Za šest hodin bonusu stihla 5x otočit s SH 2+1 políček a při uždibování jsem dostala chuť na smažený sýr, tak bude k obědu :p.

Akce hotová a stoneček už pracuje [​IMG] a držím palečky, ať se daří ;)

6. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak konečně mám hotovo, sela jsem jenom akční s vodou, z toho uždibovala PL a vůbec za celou dobu jsem si nevytočila žádný bonus do stodoly, né, že bych si stěžovala ale je to tak, tolik PL protočeno, ani moc se neukazoval na KŠ, na všech polích jak na farmě tak na baha mám akční, jenom na farmě mám velkokapacitáky mimo stromů, již mám 50 lup navíc za ranní sklizeň

7. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

Ahoj všem,
    lupy mi taky moc nepadají, tak jsem si řekla, že alespoň využiji Babyboom, hodila jsem do domečku pár zvířat a při "sklizni" jsem se docela dost divila, PŘI KAŽDÉM ŠLECHTĚNÍ JSEM DOSTALA NAVÍC JEDNU LUPU, takže jsem nacpala domek k prasknutí a lupy jsou v plném počtu :)
    Teď mi zase naopak chybí akční, kterou jen nacpala do odklikávacího políčka s bonusem SK :)
    Neházejte flintu do obilí a zkuste šlechtění :)

Naposledy upraveno: 21/1/18
    maribeja, evainfo a babina51 tohle ocenili.
  8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pěknou neděli všem farmařícím :).
    Já jsem po ranní sklizni sečetla, že mi schází 220 lup, tj. jedna dekorace, a že toto mi opravdu do zítřejšího rána nedopadá, když po včerejším snížení vypadávání mi z jedné otočky akční na celé farmě vypadne 30-40 lup. Včera bylo snížení výskoku lup viditelné celý den, z jedné plochy pidipolí 3-4 lupy proti předchozím 6-9 bylo dost poznat. Saze jsou naprosto bez problémů (snad tím snížením požadavku), rozhodla jsem se tedy z akce dostat i uždíbané bonusy, i řádek. Jako hráč nemající ani kaštanový řádek, ani obrstromky, ani účinný počet Johnů želvích Citronů, použila jsem komfortní pole, vyšlechtěnou cibuli, zkrácení od alchymisty na zeleninu a též jediný bonus od barmana, který se mi povedl, 10% zkrácení růstu (a bylo to mastný, nemám řádek na čokonápoje, takže vynaložených cca 10 je na jeden usmolený bonus opravdu dost, k tomu 10 melounmagií, nějaké punče a spousty stříbrných kousků ovoce z neúspěšných mixů), s vánočkou a bílou nevinností jsem to měla s SH za 2:03 hod. a ze 44 pohopolí vyskočilo 39 lup.
    Vynaložila jsem přesně 167 SH a myslím, že zbytek lup už bez potíží do zítřejšího rána dopadá a z akce bude i řádek.

Uždibování se mi moc líbilo, v mém případě zejména SK, zahojí mi to výdaje z minulé šlechtící akce, takže mám z oranžového mloka, při ní získaného, tuplovanou radost. Od čtvrtečního odpoledne sklízím bez prostojů, ale tentokrát by mi při Legendě 29/30 lupy samy nevyskákaly. Pravděpodobně RT počítal s tím, že vyhrané SK opět vložíme do sbírání potřebných lup šlechtěním, ale tím bych pravděpodobně vložila téměř všechno vyždíbané SK (a někteří, s tím jistě RT počítá neméně, vloží víc, než z odměn získají) plus nemalé množství zvířat, která není kdy dochovávat. SH bylo "levnější" řešení a i bez kaštanřádku ho nebylo potřeba nijak závratné množství, tak možná tip pro ty, kdo ještě mají čas hrát a už vidí, že zbytek nedopadá? Pokud máte vytuněné plodiny, jsou to podle mě přiměřeně vynaložené prostředky.

9. Preceja

Preceja Mistr fóra

Je to takový kruh, napěstovat kytky, uždibovat za ně sýr na SK, za to našlechtit zvířata, lupy semlít na detektivní nástroje..... Nejdřív jsem si říkala, že po nedávném BB s nulovými zásobami SK je mi houby platné, že padají lupy při šlechtění,ale takhle to není špatné. Jen ta doba mletí by mohla být kratší, protože co nenapadá večer na noční mletí, to už se nestihne, když jdu do práce.

Stejně to vidí na jednu várku karafiátů, protože budou chybět saze.

maribeja, evainfo a babina51 tohle ocenili.
  10. Lida7373

Lida7373 Stará škola

JJ je to těžká akce, vždycky když jsou dvoje padátka.

evainfo, babina51 a papulice tohle ocenili.
  11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Akce se mi líbila hned od začátku a teď na jejím skoro konci nemám důvod názor měnit. Nezměnil se ovšem ani můj názor na řádek - ani po opravě mi nepřipadal konkurenceschopný k uždibování.
    Jen tak pro zajímavost jsem koukla na pajdátka a musím souhlasit, tentokrát je to fakt bída. Nedávala jsem sice na noc dlouhodobky, ale
    lupy jen z akční nenapadaly ani zdaleka. Asi to opravdu chtělo i šlechtění.
    Celkově za sebe akci opravdu chválím hlasem velikým :)

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jako ze mam obvykle 200% a vic z vypadavatek, no ted nemam, zjevne chteji donutit slechtit i mimo akce, ovsem kdyz jsem nedal ani kus SK v minuly, tak proc bych to ted delal "jen tak"?
    Mozna takovych jako ja bylo vic, no ale timhle zpusobem se to fakt nedela, to moc nefunguje...
    Tak jsem az ted po sklizni dlouhodobky dal mleti a pak muzu akci dokoncit, ale akcni pestuju dal, to uzdibovani se mi libi, i kdyz nefunguje zkracovani za pomerny pocet kytky...

Vypadavat ma 220 lup/den, v tuto chvili ma byt 852 (nebo chybet 248 ), mam 1118 (chybi 0 ), mam 101% hotovo.
    Vypadavat ma 700 sazi/den, v tuto chvili ma byt 2711 nebo chybet 789, mam 4857 (chybi 0 ), mam 138% hotovo.
    Stav kaliander : idealne 9680 kusu (2500/den ), mam 13787 z 12500 (110% ).
    Zatim uplynulo 77% casu, zbyva 27 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 100* detektivnich nastroju, celkem cca za 50 hodin.

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně lupy yypadávají úměrně mým potřebám a cílům, t.j. minimálně. Ale jelikož jsem na akci víceméně rezignovala a syslím jen SK, cituji Rhetta Buttlera: Upřímně řečeno, drahá, je mi to fuk.

14. slonisko

slonisko Pisálek fóra

Tak ať dělám co dělám tak lupy stejně nepadají :cry:>:(:cry: chybí mi jich opravdu hodně mám teprve umleto 66 kousku a to opravdu do zítra nestihnu i kdybych se rozkrájela. Teď je to asi opravdu buď o štěstí xD a nebo kup a máš:p.......jinak kdo dokončil tak gratulka kdo se lopotí :cry::cry:jako jáááááááááá tak hodně zdaru ať to vyjde jinak pěknou neděli všem;)

15. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Ahoj a hezkou neděli;)všem kdo akci dodělal,klobouk dolů a můj obdiv;)Já teda po dlouhé době určitě akci nedodělám:wuerg:lupy nepadají ať sadím co chci>:(už jsem vyzkoušela vše,lískové ořechy,cukrovou řepu,červené zelí i růže ovšem lup víc jak 90 ze všech polí jsem neměla nikdy!! Kdybych sadila jen akční tak jako Ty neměla bych ani to co mám,tedy stonek a jednu dekorku do něj:oops:,je to fakt nespravedlivé,myslím tím to vyskakování lup. Všem hezký den.Jo a k tomu kolu štěstí bych dodala jen,že jsem si taky nic pořádného nevytočila /snad jen sebe/ poslední dobou jsou ty odměny moc chudé na obou stranách,dokonce mám pocit,že si víc vytočím na obyčejném kole ,než na párty.Měli by se RT zamyslet nad těma odměnami za 2FL. Mějte fajn den
    .

16. helik006

helik006 Rádoby autor

Mě teda víc štvou saze. Chybějící lupy můžu kdyžtak dohnat kaštanovým řádkem, karafiáty a superhnojivem. Sazí je potřeba mnohem víc a při takovéhle otočce vypadne jen jedno dané padátko z pole, takže 44 lup a 44 sazí, takže bych musela točit víckrát, než jsem ochotná...

17. gemit8

gemit8 Rádoby autor

No já i šlechtila a nic moc za 4zvířata+2suprkrmiva: 1šlechtěnec +1lupa ,podotýkám šlechtěnec k ničemu,jelikož je dávno mám a točit to dokola bych byla jak bez zvířat tak bez SK ,kvůli 1 lupě tak za to mi to určitě nestojí :mad:

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak bohužel nebude poslední dekorace, potřebovala bych 700 sazí i kdyby napadaly ráno, nestihnu semlít:cry::p

19. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Velice mě pohoršuje u mého jména to oslovení ,, Rádoby autor .. Snad je svoboda slova né? Tak proč bych tady nemohla napsat svůj názor,nebo zkušenost z mé farmy -.-aniž by mě hned někdo neztrapňoval takovým dodatkem ke jménu .

babina51 tohle ocenil(a).
  20. babina51

babina51 Veterán fóra

Chybí 36 lup,sazí mám navíc ty padají,ale trošku jsem poškádlila tulidomek no nic moc.Vytočila jsem +1 na 6hod,dnes dám ještě 2x akční, na noc liliochvostec(potřebuju kvanta) a zítra mi to vyjde na jednu otočku(uždibuju SK a PL-do stonku mi chybí jeden kůň).
    FA131....BAHA383

DANKA722 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.