Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. malanek70

malanek70 Expert fóra

Tak ještě chybí 550 lup, to asi někdo přehnal s počtama. Těch druhých padátek - sazí mám 600 navíc a lupy padají asi na jinou farmu, s takovou je stonek nemožný. Zkusil jsem dát 35 kusů šlechtění, páč jsem teď přišel a zjistil, že je BB a jestli i to bude bída, tak z akce bude zklamání :oops: Edit. Tak aspoň že u toho šlechtění nepadají ty lupy náhodně, ale opravdu z každého poctivě jedna. Ale to těšení se na zásobu SK do budoucna tímto padá :music:

Naposledy upraveno: 20/1/18
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

K tomu uždibování: U nás se používalo (co chcete od žižkovskejch Pepíků), slovo užrat, Z toho, kdo užíral se nazýval úžerník (slovenští přátelé prominou, já vím, že to je lichvář).

3. burds

burds Titán fóra

Jaro moc děkuji za pomoc.

maribeja, Helena1313 a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  4. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Umelu posledních 7 detektivních nástrojů a mám hotovo jen budu uždibovat s lupami mi hodně pomohl tulidomek. :D

burds, Helena1313 a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Přeji všem hezký večer :) zítra už konečně volno tak zruším zase zvířátka v deštním pralese a pojedu na třech plochách akční rostlinky, protože jsem tak moc uždibovala že jich je nedostatek. Ostatní plochy nezruším bo tam mám pokladyxD Dlouhodobky pomohly a chybí jen 72 lup do poslední dekorky, stoneček mám :p a taky jsem drobet zašlechtila ale hodně smutně, si raději počkám na padátka.
    Tak držím palečky, ať se všem daří a ďobejte dokud se dá ;)

6. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Mají to všechno dobře vypočítané.Ze 179 políček na divoké louce mi vypadly tři lupy.Chceš stonek?Tak si kup floreny.Za floreny superkrmivo a běž šlechtit.Tam máš jistotu že ti z každého šlechtění vypadne lupa.Taky jsem si trochu zašlechtila,ale opět jen genetika.Ale pro mě je to jen hra.Mě nedonutí něco koupit.Nebude-li stonek nevadí-svět se nezboří.

7. slootr

slootr Baron fóra

Dneska jsem se dal do uždibování za akční. Sice ještě nemám domleto, ale na tu mlecí zásobu nešahám. Stačilo mi na 31 uždíbnutí, to je 155 SK. Supr. Počítám, že bych si to zítra večer měl zopakovat. Lup chybí 128, to už prostě napadat musí. :)

8. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. Já to se stonkem vidím bledě. Ale dělám si zase zásoby SK, tak mě to tolik nevadí. Příště by nám mohli dát na uždibování floreny, to by bylo co?:D

9. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Tak SK co jsem si nauždibovala je prošlechtěno a jsem na tom se zásobami SK hůř než předtím.... jo zadarmo ani kuře nehrabe že

10. papulice

papulice Veterán fóra

vidím to bledě,chybí 331 lup a nevím jestli napadají,ani na šlechtění nemám tolik SK,napěstováno mám a tak budu dávat dlouhodobky,ale už dlouho to nevypadalo s pajdátky tak blbě...

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Aby jsme ty lupy snad lupou hledali...zaujala mně poznámka Pezt, že ani karafiáty nejsou 100%, to už bylo varování a růže to jen potvrdily, kolem 60% přitom se běžně pohybují kolem 80, přitom rukaviček padalo víc než obvykle, zajímavé...
    a protože už mám i díky náhodě napěstováno, tak taky oddrobuji lístky, lístek k lístku a...

[​IMG] xD

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě chybí 130 lup.Zítra bude hotovo ;)

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Právě jsem dala semlít poslední 4 nástroje, ráno zaktivuji řádek a ještě ho při akci pěkně využiju.
    Akční dělím mezi pártylístky a SK, protože moc nešlechtím a tudíž ho tolik nepotřebuji a lístky zase nekupuji, tak ať mám od obojího.
    Dobrá akce, klidně by mohla trvat ještě týden :)

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Začal jsem z 1055 kusy SK. 80 jich padlo na šlechtění.
    Momentálně mám 1165 SK.
    Akci tedy považuju za velmi dobrou.
    Řádek mě pořád nezajímá a veškeré akční jde na uždibování.

15. polacka

polacka Vévoda fóra

Řádek jsem nechtěla, lupy nepadaly, ale nakonec zabrala osvědčená vyšlechtěná cibule. Stonek stonkuje a teď jenom uždibovat. Všem přeji zdárné dokončení akce.

16. Boty

Boty Magnát fóra

HOTOVO!!!!! skvělá akce, a ještě neskončila :p :)

17. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Potřebuju ještě 110 lup na aktivaci stonku a nepadaj a nepadaj.:oops:
    :sleepy: Asi dám vytuněnou cibuli nebo šlechtění. Ještě počkám.
    Všem kdo má hotovo gratuluju a nám ostatním držím palce.

18. jira1030

jira1030 Pisálek fóra

U mě to nepadá a nepadá,tedy lupy ledva polovina a saze nejsou, není ani né polovina toho co je třeba. Ale to nevadí můj kus farmy leží na mapě asi někde na kraji kde to nepadalo nikdy . :( A to mám volno a hraji dnem i nocí :D (blázen ) Trochu závidím bráchovi mu to vždy padá jako splašený na každé akci :D Ovšem akce dobrá sice stonek tradičně nebude ale sk jo o.

19. spuntka

spuntka Magnát fóra

Nepadá to a nepadá :cry:
    Čekám ještě na 120 lup abych aktivovala stonek.
    Zatím jen pilně uždibuju SK.

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Jira1030: Tak okoukni bráchovi přes rameno, co má lepší :)

Jinak chybí mi saze i lupy a večer dám tak 4tou dekorku, pokud nevezmu stonek a dekorku se pokusím sehnat při OaD. To se ještě rozhodnu. Jinak super akce. Kytky bych měla už druhý den, ale uždibuji vždy z toho, co zbyde po mletí....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.