Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Všechno SK co jsem měla i z uždibování jsem už prošlechtila, abych se teď dozvěděla, že zítra bude BB. xD No to jsem celá já tak jdu uždibovat ať mám na zítra. :p

evainfo a švestinka tohle ocenili.
  2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Xenie: díky za upozornění. Jsem si sice říkal 5 dní, ale že jen 5 dní, hmm to jsem nějak do hlavy už nedal. Tak to budu zítra v práci sklízet i přes den, nebudou žádné dlouhodobky. Snad se lupy pochlapí, tedy ty z polí. Na mé hlavě jich je na tři akce...
    A jsem přišel z oslavy a zasel borůvky, secelement... Snad bude skel aspoň na 10 souprav. Ze sklizně akčních bylo jen na čtyři.

DANKA722 a Xenie6161 tohle ocenili.
  3. avotram

avotram Rádoby autor

přeji všem farmářům hezký víkend,
    na rozdíl od mnohých a to i poté co většinu hráčů "nakopl" Casey,se mi tahle akce moc líbí a adrenalinu v ni nacházím také dost a dost-"kolik,že se mi to podaří nahamounit SK,stihnu i celý stonek?",nehledě k tomu,že na rozdíl od královny nemusím sedět u pc a lítat s košem -zasadím,po určité době sklidím,dám mlít podle padátek,vyzobu co to jde SK,jak někdo trefně podotkl,to na stromě neroste a můžu se věnovat něčemu jinému...
    omlouvám se za plané řečnění,to jen,že mě docela "překvapilo ? " prohlášení hráčky-hráče? larelay -"domelu zbytek, no a pak se tomu uždibování nevyhnu" -probůh,pokud to SK nechceš,tak neuždibuj..

4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Zasazeno,po včerejší oprávněné výtce dodávám,mám zasazeno na velkých polích akční za podpory superhnojiva a večerní sklizeň jsem ještě stihla i když jen o pár minut i se včerejším bonusem. Skutečně stála za to:)
    Buď má to kolo sociální cítění s pracujícími, nebo suseda nevstala z fotela aby si to ohlídalaxD

5. larelay

larelay Analytik fóra

avotram: to ne, i když teda váhám mezi SK a PL, sice nevím vlastně proč, když z obojího mám většinou kulový :). Já jen těžko protlačuji to slovo i přes klávesnici, já bych si to SK raději vzala než uždibovala, i hrstmi nabírala...:). Ale je zase pěkná, ta čeština, to by cizinec neřekl.

evainfo, maribeja a Y_n_O tohle ocenili.
  6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, pekne, pekne, to by Ti mohlo na dnes stačiť, môžem ísť točiť;), o chvíľu mi jeden končí [​IMG] a ešte ma čaká zber pudreniek z celej farmy, zišiel by sa ďalší bonusík...na ružový vraní úkryt som vraj doteraz nemala dosť lístkov, tvrdil traktoristaxD

Trepifajksl, evainfo a GordonSargent tohle ocenili.
  7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

U nás se slovo "uždibovat" používá docela normálně :D I když hovorově spíš "voždibovat" např. - nevoždibuj to! - ať se jedná o pečeni, obložený chlebíček nebo dort. Je to výraz pro ubírání či obírání po troškách. Tak tady holt uždibujeme ze sýra.
    No a jinak melu propriety na předposlední dekorku, řádek a dvě už mám. Na noc jsem dala akční, byť bude velká prodleva, ale ono to už nějak dopadá, vstávat k tomu nebudu.
    Na bonusy na KŠ tentokrát nemám štěstí, ze 100 obyč se jen 2x ukázalo +1 na 6 hodin, jasně že nepadlo. 100 nebo 200 % nebylo vidět vůbec. Tím, že jedu na všech celých plochách (pouze se skladišti), to docela přibývá, sklizeň dá přes 2800 čistý výnos.

8. Levlef

Levlef Baron fóra

no, tak čtvrtý den po operaci ruky jsem vstala z mrtvých, levou se přihlásila, zjistila akci, přečetla návod, sebrala nálepku a myslím, že můžu jít zase v klidu regenerovat a hojit. Akce na pytel, odměny na pytel a požadavků na dodávky i padátka přemrštěné. Takže o nic nepřijdu, díky RT, že nemám čeho litovat a můžu se v klidu léčit.

fany2020 a kacenka777 tohle ocenili.
  9. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Safraporte zapeklitá akce vše mám,sazí asi tří putny ale lupa zaostává takže mám vše hotovo kde potřebuji detektivní matroš na to nejsou lupy ale aspoň se dá kousáčkovat sýr tak do toho jdu a pěstuju Kaliandra co to jde SK a PT nejsou k zahozaní všem co mají radi eidam hezkou hru.

10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Dobrý večer, tak tato akce patří mezi ty vydařené!!!
    Opravdu se mi líbí, dokonce mají šanci něco "uždíbnout" i začátečníci. Nevím, co se stalo, ale i já jsem si vytočila na KŠ 100% na 24 hodin. A to ta akční krásně přibývá. Chybí mi už jen poslední dekorka a stonek bude hotov. Odměny si zatím spravedlivě rozděluji mezi všechny možnosti, protože obrstromy nevlastním.
    Hra je opravdu na pohodu, žádný stres a perfektní načasování s BB. Teď ještě pustit alespoň o trochu lepší přeskoky a rádi vše SK zase prošlechtíme. Po dlouhé době, i když ještě není konec, dávám:
    [​IMG] [​IMG]

11. slootr

slootr Baron fóra

Tak melu dalších 10. Do konce mi chybí 30, tedy 330 lup. To snad musí vyjít...

evainfo, maribeja a sisinka tohle ocenili.
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vyjímečně jsem si dala budíka, bo 55 SK z jedné sklizně je fakt skvělý, ale jaksi jsem ho zamáčkla a spala dál :p
    Ale už potřebuji jen jednu sklizeň na semletí pro jednu dekorku a ty zbylé jsou jen na uždibování xD

evainfo, maribeja a sisinka tohle ocenili.
  13. hullk1

hullk1 Stálice fóra

tak akce je vibornej na 50 procent nespokojenost 50 procent

evainfo tohle ocenil(a).
  14. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Pěkné sobotní ráno. Akční mámjdost i na uždibování. Melu jako o závod, ale chybí lupy, nějak se jim nechce padat.

15. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Krásne ráno,príjemný víkend. Súhlasím s Janinou0971, že tie lupy vidím ako problém. Možno to bude dôvod ,že nebude stonka plná. Ale za súťaž palec hore.;). Prajem krásnu hru .

16. KcinsLP

KcinsLP Zelenáč fóra

jak jsi to dokazal a neviš jak ativovat štastny den sklizni

maribeja tohle ocenil(a).
  17. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Už mám nasysleno 520 SK :) škoda, že se nezobrazuje kolikrát jsem si zatím uždibla, přiznám se, že vůbec nemám přehled. Uždibuji co se dá. Něco jsem si pozobala i párty lístků, kde se mi sice bonus nepodařilo vytočit, ale vyhrála jsem tam taky dost kousků SK :)
    Od začátku akce jedu jen akční kvítí, jen včera večer jsem zasadila karafiát, abych dohnala lupy. Chybí mi poslední dekorace, na skladě mám momentálně jednu lupu, takže jsem myslím už za vodou.A akční budu sázet až do konce akce :)

evainfo, sisinka a karbar tohle ocenili.
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Akční den sklizně - už běží od 10 hodin. Stačí se odhlásit a znovu přihlásit (pokud jsi to po desáté hodině neudělal). Měl bys tuto akci vidět potom v novinkách

Naposledy upraveno: 20/1/18
  19. tony13021957

tony13021957 Zelenáč fóra

Ahoj všem! Lupy padají i z tulidomku .

20. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, lupy mám, ale chybí mi ještě 945 sazí (27 detektivních sad), všechno ostatní mám vybrané a sýry uždibuji v čase, povedlo se mi o 2000 přepěstovat akční, tak ji potom také hodím do uždibování.Už to vidím lépe, že asi budu stíhat. Jára

Tony - Lupy budou vyskakovat také při šlechtění zvířat -to bylo hned na první stránce.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.