Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. koljan74

koljan74 Aktivní autor

Tentokrát kašlu na stonek, už mám nabráno cca 150 superkrmiv a do konce akce to může být nalejvárna jako s karnevalovou bohyní! :)

2. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Taky sázím jen akční, prozatím to jde, sice pomalu ale jde to, času je prozatím dost. :)

evainfo, eli2006 a maribeja tohle ocenili.
  3. milteska

milteska Expert fóra

asi budu šlechtit,když lupy chybí

4. Paradoxon

Paradoxon Pisálek fóra

Ja môžem len ticho závidieť.K SK som sa ešte ani nedostal. :D

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Ano i mě lupy nepadají ale neva, dekorky 2 mám, stonek nechci a jdu jen po SK a vždy 2 lístky co kdyby 100%do stodoly;)

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No na noc jsem nedaval akcni, nejak jsem se na to nesoustredil, zato tech sazi je az moc... uvidime, zda budu urychlene uzdibovat, ale radeji bych mel ten princip ze muzu zkracovat za umerny pocet akcniho kviti a ne stale za stejne...

Vypadavat ma 220 lup/den, v tuto chvili ma byt 478 (nebo chybet 622 ), mam 651 (chybi 449 ), mam 59% hotovo.
    Vypadavat ma 700 sazi/den, v tuto chvili ma byt 1519 nebo chybet 1981, mam 2853 (chybi 647 ), mam 81% hotovo.
    Stav kaliander : idealne 5425 kusu (2500/den ), mam 9296 z 12500 (74% ).
    Zatim uplynulo 43% casu, zbyva 67 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 100* detektivnich nastroju, celkem cca za 50 hodin.

7. monča81

monča81 Pilný autor

Asi se tu už někdo ptal, ale nemohu to najít, to uždubování ty oděny se pak navyšují nebo je to stejné ( myslí tím třeba jeden druh uždubování .

Helena1313, maribeja a eli2006 tohle ocenili.
  8. daajen

daajen Aktivní autor

Tak jsem protočila háááldu lístků na kole a nic. 200 % BZ mě teda moc nebere, brala bych 200 % do stodoly.

9. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě chybí 240 saze a 400 lupa,taky uždibuji ;)

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

milteska, šlechti až od zítřka, je BB, když nám RT dalo vydělat SK tak honem s tím zase pryč xD

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Zítra má být BB a tam by měly vypadávat také lupy. Padnou náhodně nebo při šlechtění některých zvířat a nebo při každém šlechtění. Jaká je pravděpodobnost v %, že lupy padnou. Děkuji za vysvětlení. Lupy totiž při této akci padají méně. ;););)

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

mamča50 - kolik dáš šlechtění, tolik budeš mít lup. Viz příspěvek 107 a 109 na straně 6.

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer všem :) tak jsem už začala taky uždibovat, protože kytiček je docela dost a zasela jsem je znovu na plantáži aby byly zásoby. Na farmičce mám od včera dlouhodobky kvůli lupám, vyhovují pracovní době a taky to víc padá :p. Jěště mi chybí jedna dekorka se stonkem a podle padátek potom zaseji i akční na famičku abych vyďobala co nejvíc odměn xD. Tak ještě 37 detektivních nástrojů a potom jen ďobat a ďobat :p Tak přeji co nejvíce padátek ;)

14. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Y_n_O a Casey27 - "potupákem" jezdí ti, co nemůžou nebo nechtějí autem - takže "potupně" musejí vzít zavděk MHD autobus. Je to tak?
    K akci - lupy mi taky stále chybí, tak jsem dala něco šlechtit, a vypadla mi lupa z každé čtveřice zvířat. Zítra ale bude BB. Akce mě baví a líbí se mi - hlavně to uždibování, kytkama urychluju jen SK, proto jsem taky dala aspoń malé šlechtěníčko.

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Uždibuju jen SK. Už jsem si nauždiboval asi 50 kousků.
    Bohužel jsem měl málo času ale konečně mám po delší době volný víkend, tak si to tentokrát pořádně pohlídám.
    SK narozdíl od SH, neroste na stromech.

16. milteska

milteska Expert fóra

pár kousků jsem šlechtila a lupa byla v každé

mamča50, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

monča81 - ahoj, uždibuješ stále stejně. To znamená, že např. v mléčném baru uždibneš každých 12 hodin 5xSK. Nebo můžeš uždibovat častěji, když obětuješ 200 ks akční kaliandry. Ale zase uždibneš jenom 5 SK. To samé platí i u ostatních uždibovacích odměn.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

krakoramaja, moc děkuji a přeji pohodový večer. ;););)

evainfo, maribeja a krakoramaja tohle ocenili.
  19. larelay

larelay Analytik fóra

Pěkný večer. No, pokud by sem zavítal někdo zvenčí, neznalý hry, tak si bude fakt ťukat na hlavu. Mně už jde z toho uždibování hlava kolem, a to to jenom čtu. Uždibovat, vyzobat, to jsou výrazy :sleepy: Tak aspoň že překladatel si vyhraje.
    A docela by mě pak zajímalo, jaký bude rekord v uždibování.
    Vypadávátka mi nepřipadají, že by byla víc utažená, než jindy, pořád je dost času do konce, i když je tam to mletí...Osobně snad večer domelu zbytek, no a pak se tomu uždibování nevyhnu :)
    Pořád mne akce nijak zvlášť nenadchla, ale někdo tu tuším psal, že začátky roku bývají nevalné, se možná ještě RT rekreuje z vánočních bonusů. Tak snad se to už konečně obrátí, chtělo by to trochu adrenalinu. Kdy má přijet ta královna, ví někdo prosím? Snad to nebyla fáma :(
    Edit: -pechfógl-: děkuji za tip.

Naposledy upraveno: 19/1/18
    maribeja tohle ocenil(a).
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tipuju to na únor.

maribeja tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.