Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. suzi74

suzi74 Pisálek fóra

Lupy to je teda katastrofa.Nepadají a nepadají!!!Tentokrát stonek nedám.

2. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Na lupy kaslu, uzdibuju SK, toho neni nikdy dost, tak do mlyna nemusim

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, taky nekoukám kolik čeho padá, soustředím se jen na SK, to se hodí vždy a v jakémkoli množství, přeji všem to co chtějí z téhle akce získat, ať se jim to podaří.

4. jaciz

jaciz Rádoby autor

Saze padají dobře, ale ty lupy... Ráno z cibule mi vypadlo z celého pole jen 11 lup a 98 sazí , a z druhého pole ani jedna lupa, ze všech dohromady po ranní sklizni 48 lup. To nevypadá moc dobře, jestli nám neotevřou tochu víc kohoutek na lupy :(

5. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

No jestli kohoutky nepovolí tak jsme v háji melu a melu a zjistím že nemám z čeho....

6. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

No koukám, že nejsem sama ty lupy mi dávají zabrat :cry:

7. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Taky mě lupy nepadají,dávám už dlouhodobky,tak to snad vyjde.Velké zklamání je taky z taj stájí a sazenic.Všechno už dávno mám,vše do lišty.Abych dostala ve 117LV oranž.husy /11ks již/,včelu or /10/,žlutý medvěd a jiné nesmysly,když mám růžopvé stáje,tak to je výsměch.U stromů to samé. Už aby přijel vláček!A na stonku 30% z obilí - nejméně ohodnoceného BZ je výsměch.Už mě farma nudí a hlavně nebaví.Minulou soutěž jsem vynechala,teď se nemám taky z čeho radovat,jen z SK.

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ani jsem tajemnice a stromy nedávala na plochu, není se na co těšit. Saze dobrý ale lupy nepadají, tak jako asi všem:(:p

9. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Soudě podle vypadávátek stonek z akce nebude. Vůbec to nepadá. Jedinou výhodnou je uždibování SK, toho není nikdy dost.

10. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Bokonon kde hledáš ty lístky? uvádíš že ve mlýně ale to jsou lístky na kš nepleteš si to s detektivníma nástrojama?

Helena1313 a maribeja tohle ocenili.
  11. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawky,,,Nuž ja meliem na dekorky až sa náhodou nepritrafí stonka tak ich aspon vičančujem pri OaD:p
    Všetkým držím paľšoky dúfam že tie lupy sa trošku rozhýbu :p;) Pekný dník....

švestinka, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  12. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak mi taky chybí už jen ty políčka s červeným sýrem, tak lupy nepadaj a nepadaj...a zítra odjíždím s návratem v neděli bůhví kdy tak fakt nevím

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, nedalo mi...
    ale asi ulovím tak max. 1 nebo 2 dekorace...
    protože jsem zjistila, že 20x5 mletí na stonek...
    to bych musela vymýtit a zaset a sklízet jen akční kytku.
    Lupy mám 228
    Saze mám 877
    nu, to je opravdu nepoměr :eek:

A jako bursukovi už my chybí jen ta políčka s červeným sýrem

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

.macca. - snad tím mlýnem myslel KŠ. Vypadá to jako mlýn....
    Ještě by si to mohl ověřit ve stodole. Třeba se nám ještě ozve ;)

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Stav zatímní: 558 lup,2232 mouru a 7708 kaliandry. Nepočítal jsem uždibování, takže fakt nevím, kolik jsem tam probendil kytek.
    Mele se mi pátá desítka náčiní, vyplacen stonek a jedna dekorka. Na noc dávám oříšky, poněvadž je potřebuji do MJS a také je mám zkrácené a spolu s prachem mandragory a vodou rostou 9,30 hod. Což i stačí. Nejsem ranní ptáče - jak mám volno, tak se před osmou prostě nevykutám! A nevykutám.
    Vypadávat má 220 lup denně, tak jsem v cajku. Počítám čistých 5 dní, protože z objektivních příčin většina hráčů zhruba o den přijde. U mouru je to 750 denně,tam jsem na tom též dobře. Suma sumárum - akce jede, neseká se, zobu, co mohu, sh neplýtvám, bo bonus žádný nepadl = nestěžuji si.;):)
    A to by bylo, aby stonek nebyl, když už je trochu vylepšen,ni?:p

16. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Trepifajksl: jsem na tom podobně jako ty a také si myslím, že stonek stíhám ale z tvých čísel mám pocit, že ti uniklo, že akce je jen pět dní a nějaký čas si musíme nechat také na mletí.

17. karbar

karbar Vévoda fóra

Já bych tak ráda mlela, a nemám z čeho.
    Chybí mi prach(8) i lupy(9).
    Kytek mám 3134 ks.
    Detektivních nástrojů chybí 25 ks.

18. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Do akce jsem šel bez přípravy, dal jsem přednost baterkám a je to poznat.
    Naházel jsem čísla do farmsčotu a padátka zatím plním jen z 30% a akce uběhlo již 42% času
    Svůj vliv určitě mají i výrobny na lesní mýtině, to není efektivní oproti tomu, kdybych tam měl pole.
    Musel bych přehodnotit svůj přístup jestli chci stonek:music:

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  19. slootr

slootr Baron fóra

Je to napjaté, ale de to. Zatím namleto a dodáno 40 nástrojů, 20 se mele. Lupám se fakt nechce. Navíc ode dneška pojedu akční i přes noc. Zatím jsem uždibávání SK neurychloval, jen jsem jednou zkusil, jak to funguje. Chybí napěstovat ještě 4 000 akční, ale se sklizní v šest a v jedenáct by to mělo být v cajku. Lup sice chybí 440, ale snad to klapne. Přece jenom už jsem za půlkou a půlka akce ještě není. Tajemno zatím nevysazeno, popravdě mám tajemna asi ze tří akcí, vždycky to tam zapomenu dát. Nebo se mi nechce se zklamat...

Uvidím, kolik akční přepěstuju, vzhledem k tomu, že to uždibávání jde sklidit hned, tak to tam nasázím až na konec, uvidíme, kolik SK to bude. Ale počítal jsem to tak na cca 55-60 x 5 SK, to je příjemných cca 275 kousků :)

Naposledy upraveno: 19/1/18
  20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Nechcu vám do toho kafrat,ale na dlouhodobky bych se vyprd. Z akčních to hodí aspoň padesátku lup na každou otočku (3xdenně) a kytičky jsou potřeba na SK (nebo lupeny) na BZ+hňůj je snad nikdo neplejtvá.
    Nástrojů potřeba posledních 10 -tj 5 večer a 5 zítra ráno a pak už jen hurá na SK.Zatím vyzobáno cca 420 (i s odměnama z akce).

Borek51, švestinka a Helena1313 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.