Velké sýrové tajemství (17.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. malanek70

malanek70 Expert fóra

Xenie6161 Díky, já jsem přehlédl jedno neotevřené políčko, takže jsem žil od včera v omylu, už jsem na to přišel, ale i tak díky za reakci a odpověď ;)

2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem akci přehodnotila a začala jí alespoň z části plnit, hlavně jí dělám kvůli SK, toho není nikdy dost, tak si zde nějaké zase naškudlím do dalších akcí, stonek dělat nebudu,neb mi připadá, že když tady čtu, jak každému padá tolik sazí a lup, tak já mám farmu docela od těchto věcí čistou.

evainfo a burds tohle ocenili.
  3. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Taky uzdibuju, hlavne SK, ale nebojte, oni nam ho zase brzy seberou... Vzhledem k tomu, jak padaji lupy, nejspis bude potřeba taky šlechtit, pokud budu chtit i stonek :p Ale uz premyslim, ze uvolnim vic plochy na pestovani, polovina farmy asi nebude dostacujici :) At se vsem dari ;)

karbar, evainfo a burds tohle ocenili.
  4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Jéžiš, já jsem také ta z první stránky ...... Nemusím se nikomu zpovídat natož obhajovat.... Psala jsem, že nevím, zda-li do toho půjdu či nikoliv, ale že stejně na začátek akce farmu připravím. Konečné rozhodnutí jít do akce padlo ve chvíli, kdy jsem si druhý den v ofiku přečetla, že se změnila odměna v řádku. A tak pěstuji. Pěstuji na všech dostupných plochách co jde, jen po okrajích mám pár stromů.

Už jsem vyzobala nějaké to SK a mám řádek ve stonku, zatím tedy bez dekorek. Ale na dekorky mám semleto 40 dekorativních nástrojů, dalších 10 se mele. Teď na další dekorativní nástroje chybí lupy. A tak přebytečné akční kvítí využiji na uždibávání. Budu uždibávat jen SK, ale až po doběhnutí současné časomíry, která je zhruba v půlce.

Není to tedy opičí královna, ale na druhou stranu čistý výnos mám 2 607 ks plodin, tzn. že 13x můžu to SK uždíbnout a to je 65 ks superkrmiva a to je něco hodin i v turbomlýně. Jen jestli to půjde stále dokola.

Přiznávám, já snad nakonec budu i s touto akcí spokojená [​IMG][​IMG]. Ale asi kdyby nebyla ta změna v tom řádku a neměla farmu na vypadávátka připravenou, nevím jestli bych se nechala zlomit.....

5. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Akci jsem dělat nechtěla, nakonec jsem se do ní pustila. stonek ale vynechám, raději akční napěstuji abych mohla uždíbnout co nejvíc SK, za každých 200kytek , mám Sk bez čekání. Ve mlýně radši budu mlít co je potřeba.;)

maribeja, evainfo a fany2020 tohle ocenili.
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Lyžařko, jsem na tom stejně, kdyby nevylepšili řádek, tak bych do toho šla možná až po dvou dnech jako královnu ;) a uždibávání je fakt bomba, od včera už 170 SK nemá chybu, tak jsem ráda, že jsem jela i šlechticí akci, zase se to vrátí. Skoro mi bylo líto rozjet i jiné uždibávání, ale tam už jedu jen na čas.

evainfo, burds a Janina0971 tohle ocenili.
  7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Trepifajksl - když pesan zestárl natolik,že nevyskočil na postel ( mé ženy),udělal jsem mu tam rampu (jasně,že na její straně ! ) Sic o ni občas zakopla,ale nedovolila si ani muknout,nakonec...byl to její pes.
    xD
    namleto 45 nástrojů,vyžďobáno cca 150 SK. I 2x využito 100% do stodoly (8 ks z minipole) je boží...:inlove: kór jen za 7 super lupenů.

8. polacka

polacka Vévoda fóra

Já nechápu, jak uždibovat. Prostě nevím a nemůžete poradit?

maribeja tohle ocenil(a).
  9. evoku57

polacka - stačí mít akční kvítí vždy 200 kousků a můžeš uždibávat ;)

maribeja tohle ocenil(a).
  10. polacka

polacka Vévoda fóra

To mám, ale nic se neděje. Něco dělám špatně?

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

polacka A mas otevrenou tu cesticku az k syru?

Mas obe ta tlacitka /jak uzdibnout, tak tlacitko s 200 kytkami/ zelena nebo seda? A zkousela jsi restatovat hru, jestli se pak odmena, kterou jsi mela ziskat neobjevi? A neuzdibujes nahodou z toho syra ve meste (ten dava jen BZ)?

Naposledy upraveno: 18/1/18
    evainfo, burds a elbedna tohle ocenili.
  12. polacka

polacka Vévoda fóra

Mám ji otevřenou, dám uždíbnout, 200 kytek v háji a nic jsem nezískala.

evainfo tohle ocenil(a).
  13. evoku57

polacka - Když dáš akční kytky, tak se na políčko vrať a teprve se ti zeleně rozsvítí Uždibnout ;) tak to odklikneš

14. KUKYNA

KUKYNA Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko "upravit". Děkuji, Skali
    ráda bych začla ale vůbec nic mi nejde dodat a zatím se mi to v žádné akci nestalo!!!

kam je mám prosím dát nikde se nic neotevře pro dodání díky

Naposledy upraveno moderátorem: 18/1/18
    Y_n_O tohle ocenil(a).
  15. matlafous123

KUKYNA Nejdriv musis odemknout policko, ktere vidis zlute oramovane.

tydýtková, burds a modro.ocko22 tohle ocenili.
  16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Děkuji matlafous123 za radu,jsem pořád ve městě a uždibuji jen BZ,tak jsi mi pomohla,že jsem se mrkla i jinam na jiné sýry;) apropo,jsem si vzpomněla na seznam,je to už nějaký čas.Měla jsi tam nick kocourfous?:)

maribeja, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  17. matlafous123

modro.ocko22 Nemas zac... me to napadlo, kdyz polacka psala, ze se ji nic nepricita a zrovna ty BZ nejsou videt, zato ten syr ve meste vic, nez si zaslouzi ;) Nn, pouzivam pouze matlafouse tady na farme (jinou mutaci jsem nikde jinde nemela) :)

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

KUKYNA, přesně jak ti ukazuje matlafous123. Na první stránce diskuse máš políčka očíslovaná, podívej:

Až otevřeš políčko 7, získáš přístup do Mléčného baru (růžová budova vlevo nahoře), s políčkem 14 do Borstyho továrny (budova vlevo dole). Potom splněním v baru a u Borstyho získáš přístup na poštu (modré střechy vpravo nahoře). Opět máš na první stránce všechno očíslované a napsané, kdy se kam dostaneš.

burds tohle ocenil(a).
  19. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, nějak jsem si nevšimla, že výroba detektivních nástrojů trvá tak dlouho, tak to se bude mlýn motat celou noc. Zatím mám prohledáno město a mléčný bar.

evainfo tohle ocenil(a).
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Čistě teoreticky, co vypadává líp, saze nebo lupy? Já jenom, co mám posílat sousedům.
    jo, odpusťe stařeně, jakej sýr ve městě? (obdoba čtvrté místnosti?).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.