Velká hostina (31.10. - 6.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/10/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sergejko

sergejko Aktivní autor

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Stůl, prostřený stůl, pln božského žrádla, třikrát denně žrát, já klidně bych zvládla. Stejk médium z mamuta, zbývá dodat sůl!
    Mít stůl, nádherný stůl, bohatý stůl, k sežrání stůl......
    stůl.png :D

3. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Dobré ráno, také hotovo .... byla to pohodová akce ;)
    Všem rychlíkům gratuluji a těm, co hrají, přeji ať se daří :)
    Hezký víkend všem a ahoj ;):)

4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jsem se do akce nakonec pustila.
    Šla jsem vyhodnotit, že jsem dnes v podvečer rozesela na Lesní mýtinu poslední 3. akční kytku. Postupně odstraňuju obr-stromy, zvířenu a výrobny. A budu pěstovat na pohoda-polích. To se na bubu-ploše nedalo.
    A než jsem toto všechno napsala, koukám, že už je vás tu dost, co napsalo, že má plně prostřeno o_O

Časomíra do konce akce 98 hod.

A
    nezapomínejte vyzvedávat bonusy!

5. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja som si vylozila nohy uz vcera a uz len vyzobavam ;) bosorka este maka na hlavnej a to by mala zmaknut zajtra :)

6. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Bubu hostina hotová a teď jdu připravit i něco pro sebe.. knedlo, zelo, vepřo :p
    Hezkou neděli všem :)

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem se zdárně přes bubupapričky propěstovala k těm žlutým na Baha. Mýtinu zatím nechávám plodit hnojivo z obříků a množit vysokohodnotovou zvěř.
    Gratuluji všem, kdo mají hotovo a doufám, že to do konce akce také doklikám. Mlíko bych mohla prodávat, kdyby to šlo (zatím zbývá 1.182 ks), neb na farmě pěstuji laskavec do zásob a tam to padá o závod, na Baha jsem také pěstovala dlouhodobky, neměla jsem ve svém současném režimu přehled, jak to kde padá.:)

8. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak mi zbývá poslední sklizeň na mýtině a fertik. ;)Na Káčku ještě +- 2000 bylin na mýtině a na Éčku 201 ks na Baha. Takže zítra už jen to Káčko. To už bude brnkačka. Díky nové dekorce na kole, jsem jel jen klasiku - voda, hnůj. Pokud se vůbec objevilo +1 do stodoly, tak samo nepadlo. I takové dny bývají:cry::oops:

9. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Od rána mám hotovo a to jsem lajdala po hřbitovech. Za mne akce výborná, odměny též fajn.

10. olčaML

olčaML Znalec fóra

Hostina může začít , hotovo !

11. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Tak jsem to zakončila, dekorky hned pro jistotu strčila do stonku, bych je pak nehledala. Zprvu mne množství bylin zaskočilo - to by ta akce musela být (alespoň pro mne) tak 14 dní. Po úpravě - hračka.
    Všem, co už mají hostinu v sobě - gratulka. Ostatním přeji hodně zdaru k dokončení mise Žralbych;)

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Už jsem chtěla psát, kam se mi poděla dekorace Polévkové překvapení 8) že mám v řádku v Nebi šedé políčko... vždyť mám přeci akci od soboty hotovou.
    Výsledek vlastního hledání? Já nebohá jsem si tu dekoraci ještě nevyzvedla o_O
    No, napraveno a řádek v Nebi už je aktivovaný :inlove:

Časomíra do konce akce 64 hod.

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Taky máte tolik mléka? Škoda,že s ním nejde něco udělat:pxD

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Takový kopyto, jako jsem já, aby člověk opravdu hodně dlouho hledal xD
    Včera se mi povedlo z Vehiklu vydolovat 100%, tak jsem na pohopolích měla žlutou část akce hotovou ráno. Zasela jsem na mýtinu, kde jsem odstranila jen chlívky a spočítala jsem si, že budu mít hotovou akci, než dnes půjdu do práce. Ale ouha - jak pořád funguju v takovém polospánkovém režimu, zapomněla jsem znovu vyměnit bonusy ve zlatých slotech. Zrušila jsem vánočku a nevinnost, když jsem sklízela celou farmu i s dekoracemi a dala tam bonusy na BZ a TBZ. A když jsem sklidila na mýtině, s klidem jsem zasela, pohnojila (a to jsem ještě aktivovala řádek Faraonových bylinek, aby mi to vyšlo xD) - najednou vidím dobu zrání místo 52 minut 1h 35 min :oops:
    Co už, když je blbá hlava, trpí i farma :) Ale Vehikl dal další stovku, takže ještě sklidím s původním bonusem a s tím novým, takže skoro dorovnám ztrátu času.
    A třeba se mi povede do těch osmi, než budu muset na potupák, dopěstovat. Už se mi to znovu počítat nechce :)

15. kytka50

kytka50 Mistr fóra

Y_n_O nejsi v tom sam.Já měla na mýtině 20 poho polí a pár stromů.Stromy jsem chtěla odstranit,ale ouha.Odklikla jsem pole.Zůstaly mě 2 semínka a tak jedu od začátku. Tak ať se nám daří zvládnout zmatky.

Edit: Konečně jsem se probojovala ke stonku,uff byl to boj. Přeji i ostatním zdárné dokončení strašidelné akce.

Naposledy upraveno: 4/11/24
  16. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Připojím se se svou troškou do mlýna - Káčko jsem dokončil dnes ve dvě odpoledne. A to jen proto, že jsem v sobotu v deset večer místo velkých polí na první rostliny, strčil pohopole . A čučel jsem jak trubka, proč mám oseta jen 3 pole, když mám deset polí... Prostě, když se daří, mají se dobře i sadaři:p;) Tak jsem osel to jediné pole, počkal hodinu a něco, zasel 15 velkých polí(mezitím přibylo 5 rostlin ve mlýně) a šel do pelechu. Pohopole uzrála po půl třetí, mi to bylo fakt na háku, času dost:wuerg:

17. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Akci jsem zdárně dokončila během včerejšího dne. A to i přes prostoje neb jsem v rozletu a zapomínám sklízet. Nicméně díky příznivému počtu akčních plodin a více než dostačující nadílky padátek, se dala akce v pohodě a bez stresu stihnout. Jen vybraných odměn je o pár kousků méně. Ale z toho se svět nezboří.

18. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Akce na pohodu, hlavně tedy po snížení potřebných počtů. Mám hotovo myslím už někdy od pondělí rána. Popohnala jsem to s SH, chtěla jsem nasbírat co nejvíc SK. A bonus to pro mne mělo i ten, že jsem měla většinu času farmu volnou a plně ji tak mohla využít na pěstování. Stejně jako Trepifajksl totiž jedu úkoly na obr stromy (tedy předpokládám že on žlutý hrášek a dvouzrnku pěstuje právě kvůli tomu :p). Pěkně mi to díky těmto volným dním poskočilo a už plním poslední sloupek.

Takže za mne spokojenost, Velká hostina byla nenáročná, ale s pěknými odměnami, a k tomu jsem si mohla většinu času pěstovat co jsem chtěla. Co víc si přát. :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.