Velká hostina (31.10. - 6.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/10/24 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. burds

burds Titán fóra

No lesní mkýtina mne nenadchla mám tam obr stromy.Ale do akce jdu.

2. velik52

velik52 Aktivní autor

Do akce pujdu jako do každé jiné,ještě jsem žádnou nevynechala,uvidím jak to pujde, moc děkuji za výpočty :):):)

3. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

veeľmi slabé odmeny. za zmienku stojí len 10x bedňa s bonusmi.

4. anvan

anvan Dozorce fóra

Také mi hodně vadí pěstování na lesní mýtině. Akce frčí jedna za druhou (většinou na hlavní a divoké), věcí přibývá a už není pomalu kde pěstovat. Je dost složité najít pro cokoliv nejvýhodnější místo. Já mám mýtinu vyhrazenou pro "věci" z pikolek, jako jsou pěstitelé, postřikovací umění apod., dekorace s + - ty prostě stáhnout z plochy nejdou. Takže nejspíš akci právě kvůli mýtině vynechám. :(

5. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

jdu do toho a vše beru tak jak je to nastavený, stejně se s tím nedá nic dělat

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Není nějaký technický zmatek?
    Tato akce má začít až zítra, ne?
    Mi se v přehledu rostlin na ploše Úplňková pole nabízí i Purpurová chilli omáčka.
    Samozřejmě s počtem 0.

lacrima, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, na základě negativní zpětné vazbě, jsou provedeny změny ve vyvážení akce.
    Snížen počet potřebných akčních rostlin a padátek na plnění akce.
    Změny jsou již součástí FAQ.

Věříme, že Vás tato změna potěší.

8. evinana

evinana Magnát fóra

Ahoj, do akce jdu jako do každé jiné. Jen mě překvapuje dekorace Polévkové překvapení. Dekoraci s tímto názvem již máme z akce Mimozemské hadí oči a je s bonusem 30% na dekorace. Nebude to dělat nejaký problém 2x stejný název a jiné parametry?

9. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

10. Dave Lister

Ahoj

k.vitek - je nahlášeno, ale zřejmě jde jen o planý poplach. Akce začíná zítra. Navíc ve mlýně tuto rostlinu není možné umlít.

evinana - Víme o tom, je zažádáno o změnu názvu. A žádné komplikace se stejným názvem dekorace nehrozí ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

11. evinana

evinana Magnát fóra

Dave Lister děkuji i za oznámení menšího počtu kvítí;)

12. papulice

papulice Veterán fóra

také mě štve že budu muset mýtinu vybourat,mám tam zvířata,proč to nemůže být na hlavní louce???Kobky už mají stejně všichni hotové!!

13. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Zdravím,dávám pauzu, odměny nic moc tak raději si budu pěstovat a zvířata krmit dál podle sebe,hodně zdaru.

14. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Do akce se pustím. Jak jinak. Přiznám se, že při předchozím počtu květin bych váhala, zda si nedat holínky na stůl a vidle nezapíchnout do sena/hnoje. Asi jako ostatní, mě mrzí mýtina. Tu opravdu nerada bourám.
    kutilka70, děkuji za výpočty.

15. Dave Lister

evinana, není zač a díky za info ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

16. babina51

babina51 Veterán fóra

Teď už jsou ty dodávky super.Díky za snížení.

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Pěstování na mýtině, mi vadí hodně. Je sice souběžná akce na hlavní louce, ale kdo ji nemá dokončenou a pěstuje na hlavní,může začít nadcházející akci taky plnit. Třeba na Baha nebo straši ploše. Stejně nejdou pěstovat všechny omáčky (ze začátku).
    Jedině super rychlíci můžou mít hotovo večer, ale ti už mají i podzemí dávno prozkoumané.

18. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Zdravím. Rozmýšlím, dumám, ale času bude málo (Dušičky, návštěvy), dávám si pauzu. Vám, kdo se do akce pustíte přeji, ať se daří.

Naposledy upraveno: 30/10/24 v(e) 9:52 PM
  19. polacka

polacka Vévoda fóra

Tentokrát akci vynechám, protože lesní mýtinu bourat nehodlám a odměny nic moc. Kdo se do akce pustí, tak ať se mu daří.

20. karbar

karbar Vévoda fóra

Také vynechávám. Odměna mne neláká. To radši dopěstuji to co potřebuji, některá zvířátka jsou fakt( nenaž.... ) nenajedená, plodiny hodně ubývají a není čas dopěstovat. Kord když jsem mněla nejméně tři měsíce výpadek.