Velká honička (29.8. - 4.9.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

tí, čo ste to dokončili uplne cele na koľko približne hier vam to vyšlo?

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.
    Tak i já přispěji s troškou do mlýna.
    49/62 - takový stav je u mě. Stonek je, to je nejdůležitější. Levou stranu dorazím, o tom žádná, pravou ne. Ale stonek je priorita.
    Dělám - najdi 10 rozdílů. Občas tedy žádná sláva. No jo, né vždy se zadaří. ;)
    Hotovsonům gratuluji, ostatním přeji pěknou hru a školákům.... ten správný vstup a hodně štěstí.

Naposledy upraveno: 1/9/24
  3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Mám namleto 47 nástrojů, takže na stonek bych mít měla. Nad pravou stranou ještě uvažuju, zítra musím pořádně prozkoumat jaké jsou odměny (samozřejmě krom umění, to bych brala všema deseti). Zdroje mám dost omezené, ale při troše snahy bych na dokončení asi měla. Jde tedy jen o to zvážit, jestli se mi tak velké výdaje vyplatí. Zítra se vrhnu na minihru a uvidím jak mi půjde. Podle toho se rozhodnu jestli se pokusím proběhnout cílovou páskou.
    --------------------

Na minulé stránce máš nějaké odpovědi, třeba:

4. ChciFarmarit

ChciFarmarit Rádoby autor

Taky hraju převážně 90 sec, ale je to úmorné, to máš pravdu. U mě to bylo tak, že celá levá strana byla 90 sec se třemi obrázky, pak dohrání asi 40 v hledání 10 předmětů a teď mi zbývá něco přes 20 her, ale zase s novými obrázky, tak doufám, že mi vyjde napěstování a nebudu se muset učit kemp.
    I když, na druhou stranu, ten ještě nikdo neudělal :) Myslím takovou hezkou nápovědu, jaká je pro ostatní pozadí...

Co se týče změny obrázku, už při první akci s touto hrou se objevil tip těsně před koncem časového limitu dát v prohlížeči obnovit - a to několikrát, dokud ty obrázky nedostaneš pořádně do očí :) Já to takhle dělám pětkrát až šestkrát, vždycky se pak kouknu na ty nápovědové obrázky na to, co jsem neviděla. Sice pak v té jedné hře nenajdeš všechny, za těch 70 sec se to většinou nedá (mně se to povedlo asi dvakrát to tak stihnout, jinak to vždy přes 50 bylo), ale další hry v 90 sec jsou v pohodě...

A tedy nejhorší je pro mě Lennyho laboratoř (na první pokus asi 10 předmětů za 90 sec)... a hned po tom Chrám dveří :)

Naposledy upraveno: 1/9/24
  5. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

hrávam vždy len tie rozdiely tak to vyzera, že do tých 160 by sa to malo zmestiť.

6. WildJets

WildJets Pilný autor

Mám rostliny na 134 her, dnes protočím pohanku na padátka a pak budu doufat, že mi budou oči sloužit a zvládnu hraním 90 sekund získat Postřikovací umění. Mělo by to vyjít, tak doufejme :D

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám celých 49 detektivních nástrojů. Rostlinky mám ještě na dalších devět, ale pěstováním na pohopolích chybí pajdátka. Mno, počkám, až zruší toho Guru na Vehiklu a zkusím protočit těch pár modrých lístků, co jsem nasyslila od minulé akce. Ještě mám zelenou nádrž jakžtakž naplněnou, snad to vyjde na kytky i pajdátka s okamžitým šafránem.
    Ale když to nezvládnu, řádek bude řádit a to poslední postřikovací umění získám někde jinde :)
    Všem, kdo úspěšně dohráli k řádku do stonku gratuluji a všem, kdo ulovili i postřikovač se pokusím složit pukrle (snad se zase narovnám xD), smeknout klobouk (nemám doma, ale seženu xD) a tak podobně :)

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, večer komplet hotovo :music:

hotovo hledačka.png

Hrála jsem 90 sec, to mě baví, ale už to není, co to bývalo. Už s tím mám co dělat, abych to stihla v limitu :eek:

9. 14087

14087 Dozorce fóra

Tak já řádkuju [​IMG]
    Ale ta pravá strana mi to nějak brzdí :D :D.. ale to vždycky hah :p

Naposledy upraveno: 2/9/24
  10. ChciFarmarit

Tak pokud by byl zájem, do vlákna se screeny přibyl obrázek kempu s předměty :)
    *Odstraněn obrázek s popisem scény
    Skoro se vyplatilo počkat až na ten, přišel mi proti třeba laboratoři velmi jednoduchý a přehledný.
    Jo a další tip pro ty, kdo na to ještě nepřišli (jako třeba já), vyplatí se zvětšit si v prohlížeči velikost zobrazení :) Všechno je pak lépe vidět...

Jinak druhé Postřikovací umění doma :) teď ještě tři :)))

Naposledy upraveno moderátorem: 2/9/24
  11. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ChciFarmarit do tohoto vlákna obrázky s popisem scén nepatří. Schválně pro ně máme druhé vlákno, aby se hráči, kteří o ně nemají zájem, mohli vyhnout spoilerům. Děkuji za pochopení. ;)

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak, před chvílí jsem dokončila L stranu...
    ...a P stranu "pojedu", jak to půjde.

13. ChciFarmarit

Dob: Chápu, proto sem šel pidiobrázek, ze kterého nebylo vůbec nic poznat... V úvodním příspěvku vlákna o tomto "zákazu" nic není...

(a když už jsme u úvodního příspěvku, odstraňte prosím tu nadbytečnou čárku za "Pro zobrazení FAQ", díky :) )

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  14. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ChciFarmarit dobrá, zákaz jsem tam přidal, aby to bylo všem jasné.

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Stonek už stonkuje a dál uvidíme:p;)

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Už je to uděláno, už je to hotovo ... :music:

Velká gratulace rychlíkům [​IMG] a ostatním přeji hodně štěstí ,
    dostatek padátek a úspěšné zvládnutí celé akce.

17. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Mám také hotovo. Hrál jsem "90 sec", jen při novém obrázku "10 předmětů". Takže jsem začínal na 93.b, ale také se mi párkrát podařilo najít za 90.s vše. Sehrál jsem 140-150 her. Konec jsem docela flákal, přestože jsem čekal na saze a věděl jsem že posledních 15 her mi stačí 110.b. Zbylo mi ještě 8000 rostlin, které asi nevyužiji. Kemp se bude hrát hezky, ale už ho nepotřebuju a trénovat ho další honičku nemá cenu, protože to zapomenu. Docela by mě zajímalo, jak jde hledání na dotykovém monitoru.

Naposledy upraveno: 3/9/24
  18. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Tak jsem to také dotáhla do konce. Snažím se hrát najednou, abych se nemusela učit moc těch obrázků. Kemp je jednoduchý, tak to bude můj oblíbený na příští akci:) Zato ta laboratoř mě dala zabrat, na plných 158 bodů jsem jí zvládla jen párkrát.

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já ještě nezačala hrát, ale pěstuju poctivě a v tuhle chvíli mám namleto na 60 her. Dnes jsem prošla nabízené odměny, propočítala zdroje, promyslela strategii, a rozhodla se že to zkusím dojet do konce. Láká mne nejen Umění, ale i 2 pikolky a hlavně spousta florenů. Ten mám na kontě jeden jediný, který jsem včera získala za postup, ostatní o víkendu padly za oběť dekorkám do stonku na +1 pro zeleninu. A tady je těch florenů fakt požehnaně, to by se mi líbilo mít je v kapsičce.

Sice mne dokončení bude stát hodně zeleného hnojení, ale část se mi zase vrátí zpět z odměn, stejně tak bonusy (snad nějaké z bedniček padnou). Tudíž do toho jdu, byla by škoda to nezkusit. Držte mi palce ať to zvládnu, času už není moc a zdroje mám dost omezené, vše musí klapnout podle plánu, na opravy už není čas ani zásoby. Tak jdu na to :music:

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak, prozatím namleto 117 detektivních nástrojů. Teď jsem skoro půl hodiny lovila pajdátka s okamžitým šafránem, farma lezla jako želva...
    Mám ještě zaseto, protože na hledání nemám zrovna dobré lokace, ale pokusím se.
    Děkuji hráči ChciFarmarit za krásně zpracovaný obrázek Kempu :)

Edit: kdyby se někdo podivil, jak jsem se ze včerejších cca padesáti hledacích nástrojů dostala na současný počet, tak je to tímto: Vehikl dal jen +1 na pole (asi třikrát), tak jsem do diamantového slotu dala bonus na 300%, do zlatého na 100%, v dalším zlatém zůstala nevinnost a místo vánočky jsem aktivovala řádek Faraonových bylinek. Zrání akčního plevele přesně jedna hodina. A přidala jsem tři Jacky, úroda z jednoho pidipole 16 ks; první sklizeň byla ještě z pohopolí, takže 88x81.

Naposledy upraveno: 3/9/24