Velká honička (27.5. - 3.6.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/5/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

No, tak můžu říct, že všechny předměty ve všech místnostech stejně umístěné...
    ALE!!! Tak neskutečně se to seká, že teď na to kašlu a jdu se uklidnit na zahrádku....-.->:(

matlafous123 a evainfo tohle ocenili.
  2. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Takže hovoríš, že s tými rozdielmi sa to dá zvládnuť dojsť do konca?

-migos- tohle ocenil(a).
  3. -migos-

-migos- Veterán fóra

tronaldo55: Minule jsem to také zvládnul a to jsem neměl tolik zásob SH jako teď. Takže určitě se to dá.

maribeja, moncicak7070 a tronaldo55 tohle ocenili.
  4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Už někdo třepe floreny ze stromů?? Času od začátku akce už uteklo poměrně hodně .... :music::p

5. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

ďakujem migos. aktuálne odohratých 30 hier, strašne sa to vlečie ale hrozne...
    Edit. už to mám celkom natrénované takže sa ziskovosť blíži na tých 105 bodov za hru, ale bolia ma potom oči. asi 30 hier a potom si dať pauzu...

Naposledy upraveno: 27/5/20
    GordonSargent a -migos- tohle ocenili.
  6. stěby

stěby Polobůh fóra

Asi 10 minut jsem čučel jak husa do flašky na Chrám dveří a učil se rozmístění předmětů. Pak jsem se zhluboka nadechl a dal svoji premiérovou 90´ hledačku za 110 bodů. Takže tomu asi zkusím dát šanci místo mých oblíbených 10 schovaných kousků. Tam je maximální zisk 105 bodů, když neudělám chybu. Tady bych teoreticky měl mít vzestupnou tendenci :D. Na florenovník to samozřejmě nedá, ale mohl bych si nahrabat o cca 2000 bodů víc v pravém sloupečku. Jdu se mlsně podívat, na co bych se mohl těšit ;).

EDIT: po prostudování odměn v pravém okně jsem si sám sobě stanovil hranici, na kterou chci dosáhnout - souměrná 111. odměna. Pokud se k ní nedohápu, jsem lůzr... 8) Florenovník nebude, ale je tam cena útěchy - první up óbrstromu.

Naposledy upraveno: 27/5/20
  7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak točila jsem 88x než padlo 200% do stodoly, do té doby ještě 3x +1 do stodoly. A párkrát nějaká chatrč. Bez nákupů lístků jen ze zásob, tak to relativně jde. [​IMG][​IMG][​IMG]

A když to relativně tak nějak vyšlo, tak jsem se rozhodla, že si vyřeším saze a tuto akci spojím s částečnou přípravou na dožínky. A tak jsem použila ze zásob 6 028 SH a napěstovala během chvíle 500 329 ks pohanky. Tím by takový nějaký základ byl.

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Migos, jak se jmenuje druhý řádek na SH? vůbec mne nic nenapadá, mám jen kaštaňák ;)

maribeja tohle ocenil(a).
  9. -migos-

-migos- Veterán fóra

evoku57: Řádek se jmenuje narozeninové přání a byl ke koupi na začátku roku. -->ZDE<--

Hezkou hru ...

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

bbowling, zatím uteklo pouze jen něco přes dvě hodinky.... ale že Ty se nepochlubíš? :p Po první sklizni na malých už jsem mírně optimistická.:music:

[​IMG] protočeno 140 lístků, a navíc posbíráno z farmy co šlo.

[​IMG] [​IMG]

11. evoku57

Tak tento řádek jsem prošvihla, téda, chytám se za hlavu, škoda :oops:

alexandrakerulova00 a -migos- tohle ocenili.
  12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Stavem akce se nepochlubím, psal jsem, že se nikam honit nebudu .... ale snad se přece jen něčím pochlubit můžu ....

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký uhoněný dník všem :) tak jsem si teď po práci přečetla zdejší debatu, protočila při tom hódně PL lístků - a nic :cry:
    Bych snad asi hlavní hned zrušila na rozpěstování koliandry, protože na diamant nějaké bonusy jsou, ale jen po jednom dni a to je bez bonusů z kola málo. Vypočítala jsem si kolik bych potřebovala kytí o_Ono celý víkend pracovní, SH je sice veliká zásoba, ale pracovně bych měla určitě nepravidelné prostoje na sklízení a nepravidelná sklizeň s SH by naštvala. Nejvíce mi vždy šlo 10 rozdílů i na plné, ale těch propagovaných 90 sekund s hodně body jsem zkoušela několikrát a byl to vážně masakr xD :sleepy: ..

Obr stromků mám dost a i tak je těžké je využít při tolika akcí, no akcičku nakonec nejedu, ale moc všem budu držet pěstíky, aby získali vysněného zlaťáska :D a já si doplním zásoby SH a Zuzi, snad i na ty připravované dožínky, jak píše nade mnou Lyzarka ;) :p

Nemrzí ... je to nějaká zkouška co zvládneme dodat a když se v načaté hře plné dotací nějak nestíhá, tak se logicky dokupuje a to já určitě nechci ;)

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

bbowling
    Nebylo by jim lépe na bahamce? Se mi zdá,že ti v parku utíká denně několik mega BZ!:eek:
    Jinak kolo už mi nic nedalo,tak zatočím zase až zejtra.o_O

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

bbowling
    krásný, překrásný[​IMG][​IMG] ..... Já ho měla na jiných farmách, ale tady jsem přišla zkrátka ..... Ale věřím si, tentokrát na mou farmu alespoň jeden přijde!!!

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

bbowling, a co inflace? Aby Ti to na ten rozmařilý farmařský důchod stačilo....;)

17. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Tak jsem jednou byla na začátek akce doma a zkusila jsem před akcí točit kolem štěstí a podařilo se vytočit 4x 100% do stodoly a 3x +1 do stodoly z cca 150 párty lístků z beden. Div mi nevylezly oči z důlků - 18ks z pidipole.
    Už jsem odehrála 31 her. Předem jsem si opakovala obrázky od Ašady a mám průměr 134,6 bodu na 90s hru. Už mi z toho hledani ale hrabe;)

18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Bez komentáře....
    (trénink na nefarmě)

19. evoku57

Lyžařko, tak jsem na tom skoro stejně jako ty, takto já to také hraji :pxD;)

20. vladca

vladca Stará škola

odohral som 9 hier ... priemer slabých 85, pretočil asi 80 PL ... 2x +1/6h,
    na počudovanie sa ukázalo dosť veľa 100 a 200-viek, ale väčšinou som ich minul o 1 políčko.
    ma ide poraziť, aspoň keby to bolo o štvrť kolesa a nie o 1

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.