Velká honička (25.4. - 1.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 24/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

čaute, pudrenky dali zabrať, ale mám to aj s malými prestojmi, no pomohlo 1x100% asi 2x +1 na 6 hod. a Jackovia Darčekovia, farma komplet celá na pidipoliach, hľadanie mi celkom išlo, pravú stranu som mala hotovú skôr;)

2. alderonka

alderonka Aktivní autor

Toto sa volá "veľká honička" úplne oprávnene. Ešte sa naháňam na 135 odohratých hier, momentálne točím pór kvôli padátkam, verím že to stihnem. Všetkým, ktorí sa ešte naháňate za nejakou odmenou, držím palce. Čím je hráč s odohranými hrami vyššie, tým sú ceny zaujímavejšie. Táto honička má stala cca 4000SH, 4 dni som šla na Jackovi, cez 500 SK mimo BB kvôli padátkam. Ale čo už, však je to hra. :D Aktuálne 130 hier a 12270 bodov 8) Stav SH a SK pod 100... :cry:

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, už chápu... neměla jsi čas se zaobírat podružnými věcmi:

[​IMG] [​IMG] cokoliv mně pošleš může být použito proti Tobě xD

A protože mám ve smlouvě, že zaměstnanec bere na vědomí, že na pracovišti zaměstnavatele se i nějaké pokoutní sklízení netrpí jinak to má důsledek, že postih bude okamžitě uplatněn... asi tak. Asi mám osvíceného zaměstnavatele, že přece jen chce, abych se víc zaobírala firmou a ne farmou.

4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, no bóže, 3 skrinky, možno s 30 klincami, Ťa z biedy aj tak nevytrhnú, z mobilu sa mi zle rozdávajú dary, môžem Ti to vynahradiť pri OaD, aj tak budeš potrebovať kopu základov pod tie ružovkyxD
    a vyštverala si sa celkom vysoko napriek zmluve;)
    ja ešte chvíľu šalátujem a mrkvujem, kým dobehnú bonusy, potom otočím neonkurniky kvôli hnoju a budem sa tešiť na mliekáreň...:music:

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Aktuálně:
    66/70 (do zisku Větvě na Stonek)
    a
    5.425/15.140

Časomíra do konce akce 4:04 hod.

Tak to bude krutý finiš... a jestli mi to nevyjde o pár akčního kvítí jako ta akce minulý týden, tak Farmu zastromuju a na chvíli dám pauzu.

6. stěby

stěby Hvězda fóra

Todlencto už mi dělá někdo naschvál, neo_O? [​IMG] Várka na šest až sedm mletí mi dozraje 21:39 :cry:...

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

stěby: co už, tak pomeleš jeden kousek a dokončíš větvičku... ;)

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

9582/107 průměr 89,55 - jednou jedinkrát jsem si dala hledání všeho a katastrofa, jen 77, tak jsem zůstala u hledání 10 a tímto skóre končím, získala jsem 28 FL a spoustu BZ a BBZ, kdůli čemuž jsem jela dál než na stonek a teď chvíli klidu a pohody
    :)

9. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte,tak stonka je uz doma o pol hod pozbieram posledny krat,aktualne 77 lava strana-6708 prava strana ;).
    S posledneho co zomeliem budu floreny s obydvoch stran s lavej 10 a s pravej 5 :p.
    Vsetkym co maju hotovo blahozelam a tym co sa este snazia ci o stonku alebo ine odmeny drzim palce ;)

Honzulka05, MatysekKamilek a evainfo tohle ocenili.
  10. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj hezký první máj,stonek dokončen a další akce, že stonek sem udělala s odřenýma ušima,padátek hafo,ale zase se nedostávaly akční rostliny,vždy sem sklidila na 2 mletí a tak to šlo pomalu,dokončit akci nemám vůbec šanci,docela bych chtěla v klidu pěstovat a néé se honit od akce k akci,vím že nemusím vše dělat,ale to mi nedá...>:(

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer všem, právě jsem zasadila len, jsem už taky dohledala a průměr šel na 102,3 teď když je konec :D.
    Další akcičku až zítra večer, ale začínám váhat, protože SH je tak na lžičku a u zuzi bych potřebovala ještě půjčit lupu :p tak uvidím.
    Držím palce ať ještě něco najdete a získáte ;)

12. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Tak jdu shrnout pocity,akce jako taková ..klasická,tupá pěstovačka ,no co už,hraji neremcám,ale co mně vytočilo byly ty tři nové místnosti,ty staré byly v pohodě,hledání 60 předmětů za plný počet bodů,ale ty nové,katastrofa,nejhorší byl ten chaos s dobovými předměty,takže jsem byla ráda, když jsem za 84 her nahrála pouhých 8368 bodíků.Když už po nás tvůrce chce takové šílené počty akční měl by pamatovat na to , že chceme i relaxovat a mít ze hry radost a dostat adekvátní odměnu.A ne furt náhody,chaotické obrázky kde i brýle nepomůžou.Příště jak uvidím v ofiku tuto akci tak na ni hážu,doufám že budu zrovna na dovolené:p.
    Těm kdo finišuje do stonku přeji zdárné dokončení.

13. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak jasné, haluz bude. Ale že mi to zase vychází s odřenými zády. Však už jsem na to musel zrušit mletí SK, abych měl volné oba mlýny a vyhamounil co nejvíc cen 8):D.

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak akce ukončena stavem 85 her/ 10512 bodů. Hrála jsem najdi 60př za 90s. průměr na hru 123,67.
    Mohla by být znovu, ovšem s nižšími požadavky padátek a akční na hru.

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

stěby: tak to je fakt haluz, že bude haluz 8) Tak ať toho ulovíš co nejvíc za těch pár minut, než se to namele... ;)

Honzulka05 a radyn.m tohle ocenili.
  16. Plea

Plea Pilný autor

Zatím odehráno 117 her průměr na hru 129,4.. Jedu to na jeden zátah, mám pocit, že čím déle to hraji, tím hůře mi to jde, když zavřu oči, tak už ty předměty vidím všude xD Mám namleto ještě na 28 pokusů, tak asi vyzkouším i jiné hry, odměny na pravé straně už mám, tak se nemusím nikam hnát :)

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Akci hodnotím 4
    Toto hledání mě baví,ale archív- obrázky a názvy...síla :-D...oproti tomu ta vikinská síń v pohodě.
    Ač jsem to minule v pohodě stihla nyní jsem skončila jen na 105 pokusech.No nevadí.

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ufff
    71/70 (/145) a
    pravá strana 5.865 (65.) / 15.140 (100.)

Časomíra do konce akce 00:39 hod.

Stihla jsem, co jsem stihla... alespoň Větev na Stonek a pár dalších odměn.
    Holt, reál vítězí :D
    Jé... a ještě si spočítám průměr... 82,60 b. Tak to jsem od začátku akce navýšila. Trénink, no :music:

19. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Tož jsem si říkal že po příchodu z práce, to dám až do těch deseti floráčů na levé straně :) Však se budou hodit na recepis na mrkvojabko..., tudíž kvůli padátkům a času šel na pole tuněný květák s produkty na zeleninu, a rovnou že s tím spláchnu aj velká kladiva na vylepšení paneláků. A když jdu semlít krásnou ourodu pajdátek, tak spral to ďas, ve mlýně ať koukám jak koukám, k dispozici pouhých 65 kousků Koliandry xDxDxD, no z toho za cca 30 minut na dobrých patnáct stovek akční fakt nevykouzlím xDxDxDxD...

20. stěby

stěby Hvězda fóra

Není to málo, Antone Pavloviči? :p Nemyslím si, že bych v hledání 10 rozdílů nějak zářil, ale při 69 odehraných hrách mám 6565 bodů, tedy 95,14 na hru...

A jde se mlet...8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.