Velká honička (25.4. - 1.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 24/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Všem hezký sváteční den. Na to že jsem tuhle aj akci na děsivce "rozjel" jen velice zvolna, bo příroda, zahrada a chatička mají velkou, převelikou přednost, tak stonek dnes doma (stejně tak na děsivce). V podstatě jsem obě akce "rozjel" v pondělí ráno, při cestování ve vlaku. Další odměny sice hezké, ale došla padátka a já za chvílu fičím nedobrovolně dobrovolně do práce.
    Hledání super, u mne sice v průměru tak za 80 bodů, grafika hezká, ovšem ta množství akčního a padátek, to by jednoho snad i zabilo. Nebýt kola ne/štěstí, tak bych to do stonků nedal ani náhodou. Tentokrát jej musím pochválit, nadělilo mi jednou + 200% a jednou +100%. Takže zisk z jednoho pidipole 14 kousků akčního.
    Ostatním přeji ať se doberou nejvyšších met, a jdu si udělat kafe :)
    edit: teď mi to docvaklo, na téhle akci, ni na děsivce, jsem vůbec nekáp ani kapku zelené o_O:D

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Aktuální stav:
    58/70 (do Větve na Stonek)
    a napravo? 4.740/15.140

Časomíra do konce akce 13:00 hod.
    Když sklidím přesně po 4 hod. 3x, tj. 3x (víc nesemelu) 3 hledání, tj. 9 hledání, tj. 58+9 = 67, a to mi chybí alespoň 1 otočka akčního kvítí. SH mám na stavu 213 ks, tak tím si nepomůžu... už jsem při posledních akcích vyhrábla z Družstva apod. kdeco. Jé, dnes je 1., tak to by mohl být aktualizován Rama obchod...
    Ještě zabojuju.

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Už vím proč se tato akce jmenuje velká honička,protože to ta honička je,až se umelou 3 stroje,který mám ve mlýně,tak potom budu mít 25 her a nyní jsem na 22 hře a na 32 odměně

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Honzulka05: ty jsi tu každou chvíli a 22 her? To sázíš na pohopolích nebo co... něchňápu... a ještě meleš stroje...

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Honzulka má farmu relaxační, občas sklidí a zaseje ;)

6. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

evoku57 xDxDxD, málem jsem se pocintal kafem xD, takhle to je přesně poslední dobou u mne na farmě xD
    Jinak Honzulkovi držím palce, ať se mu zadaří získat ještě nějaké odměny než akce skončí :)

7. Y_n_O

evoku57: kdyby častěji klikal na farmě než na fóru, tak má těch her určitě víc :D

8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

evoku,je to přesně jak říkáš
    Y_n_O ano pěstuji na pidipolích s mrkvovkou,bez používání zelených kapek nebo vrtulí
    radyn.m budu se snažit ještě něco získat :):)

9. Y_n_O

Honzulka05: pohopole, ne pidipole... i číst se někdy musí pomalu... a jestli používáš pidipole s mrkvovkou, co dávají čtyři kousky plodin, tak už nechápu vůbec... a asi ani nechci. Moje farma funguje a ostatní mi může být šumák...

10. dannger11

dannger11 Expert fóra

Přeji krásný sváteční den,
    hurá - konečně jsem se doplazila na konec :) .Problém nebyl ani tak v hledání ( po vyleštění všech okulárních sklíček a nastartování šedé kůry mozkové jsem jela v 60-ti kusovém hledání jak drak na 100%), ale v pěstování. Ještěže mocná příroda v noci zavelí a při této noční vycházce :) si i sklidím....
    Všem přeji co nejvyšší úspěšnost v minihrách a co nejvyšší skóre na levé straně ;o)

11. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

to je příšerné rozpoznat na některých obrázcích co mají na mysli :eek:

12. Y_n_O

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Honzulka jsem při tobě, taky jsem tu každou chvilku a stonek mít nebudu, namelu ještě 4 a budu na 53. Na stonek je 70-nalevo-.Nevadí, někdy příště:p;)

14. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

Lidi, někdo tu dřív vytvářel obrázky s popisem co je jak kde umístěný a pojmenovaný, nemůžu to najít, máte někdo odkaz?

Díky.

EDIT:
    super, to jsem potřeboval :D

Naposledy upraveno: 1/5/19
    Honzulka05, tomaskomiska a Y_n_O tohle ocenili.
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

mr.lordi87 jmenuje se to stejně - Velká honička screany - v diskusním ;) o pár příspěvků výše je na to odkaz od Y_n_O

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak zatím mám 80 her. A 85 odměn. 9856 bodů, průměr na hru 123,2 bodů. To není špatné. (získaných FL ze hry 28..)

17. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Y_n_O ... moc děkuju, škoda, že jsem to nevěděla na začátku, dá se to někam uložit na příště?

18. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

jana.zape: je to tam pořád už od minula, ale taky jsem to nemohl najít :)

19. Y_n_O

jana.zape, mr.lordi87: odkaz je přímo v popisu k akci...

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .... ahojky všem ve Velké honičce a dannger11 gratuluji ke zvládnutí :) tak já už jen čekám jak to dopadne, chybí 6 her - nebo míň při dobrém odklikání, na nedostatek sazí zůstalo ještě pár SH. Jdu teď relaxovat k dobrému filmu a taky to můžu všechno prospat xD Venku je krásně, ale mě čeká zítra 13-ti hodinová šichta a tak raději lenoším :p hezký den a ať se daří ..
    Jo a průměr se zvedl na 100,9 :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.