Velká honička (15.11. - 28.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Ted jsem si šoupl jednu hru po ukončení navíc a vono nic xDxDxDxDtakže to nezkoušejte užžádnou odměnu nedostanetexDxDxDxD

2. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Tož já se jdu také pochlubit.
    Akce dlouhá,ale byly domácí povinnosti a samozřejmě práce,takže skluz jak v akční, tak v padátkách.
    Mým cílem byl stonek a pak se ukáže.První 3 hry za 55,poté jsem se zlepšila na průměr 70 bodů na hru,takže někdy se povedlo i za 80.Hrála jsem po 10 hrách.
    Dnes jsem měla volno,takže úkol zněl jasně,dotáhnout stonek.K mému úžasu jsme zjistila,že mám akční celkem dost,ale chybí saze.Takže nastalo šlechtění,spotřeba SK 608,ale co už s ním,že?Stále málo padátek,tak šup kaštaňák ,spotřeba SH 500,ale co už,se to zase nasyslí,že?A těsně před vrcholem mi chyběly 2 hry do zdárného ukončení levé i pravé strany.Pěstovat se mi už nechce,ráno brzo do práce,nebude čas na akci a hledání,takže nerada,ale musela jsem pustit žilou a koupit koš.Jak já sem se bránila....ale závislost mě přemohla a vyměkla jsem.Kdybych nemusela do práce, koš bych nekoupila a akci v klidu dojela na pohodu.
    Takže si myslím, že my pracující to máme o to těžší.První den akce než rozpěstujem,a poslední den je nám k ničemu.Jasně chytří řeknou,taktizuj, plánuj,nehraj,ale to slyšet nechci.Chci si relaxovat a hrát.
    Takže dokončeno celé,byť s nákupem koše,ale to je moje rozhodnutí.
    Kdo finišuje držím palce a těm co mají hotovo velká gratulka.

3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak ty bedny mi daly "jen " 87 florenů. i tak dík za ně;) Takže h o t o v o ;)

4. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Hotovo, bedna dala 99 FL, mám radost, že jsem to zvládla :)

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

A je to :) Z beden vlevo vypadlo 84 florenů. Z beden napravo (tam jsem byla na konci o hru dřív, takže průměr 68,18 na hru) vykoukli dva humři, č. 7 a 8. Ale hlavně je doma poník... A jdu plnit stodolu.

6. myš59

myš59 Vévoda fóra

chybí mi 200 sazí na poslední 4 hry, tak uvidím kolik vypadne ráno a pak se rozhodnu,co dál?

7. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Tato akce byla po dlouhé době opravdu zábavná, bedny daly 87florentů, super!!!:D

zahradnice4, L.Lady a zejdy66 tohle ocenili.
  8. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Odtajnila jsem všechny chlívky a stromy a u mě se tedy dařilo. Byl tam poník, morčátko, jilm a spousta XXL stromů a barevných stájí. Jsem fakt spokojená. Dávám jedničku dvakrát podtrženou s hvězdičkou ;):inlove::)

9. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer,
    teším sa, teším sa... Mám morča, a hlavne mám poníka.Ten na tej ploche svieti viac ako ktorékoľvek neónové stajne. Ale musím povedať, že som skutočne "bojovala". Minula som more SK ( boli rodinné povinnosti, kedy som na farmu nemohla). Ale poník je doma a som spokojná. Nemala som problém s pajdátkami,lebo mám úžasnú priateľku a tá ma vždy zachráni.Takže pre mňa akcička OK.
    Prajem príjemnú dobrú noc všetkým.
    Ľubica

L.Lady, jindrasofr a zejdy66 tohle ocenili.
  10. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Honička Kompletně hotova na obou stranách, stačilo 100 her :)
    Z bedny s floreny jsem vyrazil 90 florenů, takž celkem ok :)
    Dobrou všem.

11. Lida7373

Lida7373 Stará škola

TAk dneska padají saze jako první den......povolili kohoutky, to brzy....., když už to skoro nikdo nepotřebuje....

jindrasofr tohle ocenil(a).
  12. jitikw

jitikw Perspektivní autor

tak já mám cíl (poník) splněný :D. K florenové bedně se nedohrabu, chybí mi 6 miniher a mám 38 sazí.Vidím to tak na 2 minihry, že možná ještě stihnu. Přiznám se, že jsem koukala na košíky, ale to se mi ta bedna nevyplatí, to si radši koupím přímo koupím za 200,- floreny a budu jich mít více než by mi vypadlo v bedně. Holt jsem to na začátku flákala, měla jsem hodně prostojů. Všem kdo dokončil gratuluji :):music:

Honzulka05, zahradnice4 a L.Lady tohle ocenili.
  13. Preceja

Preceja Mistr fóra

Vpravo hotovo, vlevo 92, materiál mám na 3, to nemá cenu, holt floreny nebudou, ale i tak to šlo nakonec líp než jsem čekala, poník a morče jsou doma, o to mi hlavně šlo.

14. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Mám stonek,sazí hafo,akčního málo,cíl splněn,jdu spát,jsem po noční,dobjou;)

zahradnice4, jindrasofr a L.Lady tohle ocenili.
  15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Vpravo vlevo hotovo.Sazí zbylo jak v továrním komíně.Moc.Lupy taky zbyly.Florenů mi to nadělilo 102.Teď jen odtajnit tajné.Odměny krásné.Jsem s akcí spokojená.

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak na poslední chvíli, ale dokončeno :). Z florenové bedny vypadlo 99 Fl., což je skvělé. Minihra byla zábavná a asi i dobře bodovaná podle toho, že pravou stranu už mám dokončenou od včerejšího rána.
    TS/Ch jsou stále ještě tajné, protože jsem si vytočila včera bonus +100%, tak ho využívám na doplnění stodoly (samozřejmě, že bonus padl až potom, co jsem napěstovala akční :p)

Saze padaly špatně, trochu pomohli papoušci, ale zase se to dalo využít jen tehdy, když jsem mohla sklízet co 2 hod, což moc nebylo. Až na tohle to ale byla fajn akce.

Honzulka05, zahradnice4 a L.Lady tohle ocenili.
  17. vladca

vladca Stará škola

ja už mám hotové od pondelka rána ...

len ako info: od splnenia, tzn. za 48hod, padlo 1300 sadzi (v tom je aj babyboom cca 100ks)

Dnešný ranný zber dal 211sadzi (Baha 2xstajne, Farma 2x stajne 1xvelke polia cibule)

Naposledy upraveno: 28/11/18
  18. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, taky jsem se konečně dobelhala do stovky na levé straně, na pravé jen 97, ale nevadí, floreny jsem získala a to je to hlavní, bylo jich 90, lepší než drátem do oka, poník je také ustájen a mimo něj ještě dalších 14 stájí, které čekají na odtajnění.

19. Moonlis

Moonlis Pisálek fóra

Ahoj, chci se zeptat, jestli stonek z řady po skončení akce zmizí, když tam nebudu mít všechny dekorace?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Moonlis - pokud jsi získala odměnu č. 25 - řádek na stonku (za odehraných 68 miniher), tak ti nikam nezmizí, ani když bys neměla všechny dekorace. Ovšem dekorace v této akci získáš daleko dřív než stonek. Takže pokud jsi se dohrabala ke stonku, nevidím problém.
    Pokud jsi stonek nezískala, tak ta řada zmizí a zbudou ti dekorky, které si můžeš dát někam na plochu..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.