Velká honička (15.11. - 28.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já ještě nemám levou stranu hotovou, už teď mě to stálo 3569 SH a chybí mi na 8 mini her, jak akční, tak i padátka, doufám, že to ještě stihnu, jinak budu muset použít další SH, naštěstí jich mám dost(asi 6102), ostatním gratuluji k zisku florenů i Poníka.

2. spuntka

spuntka Magnát fóra

Hurá , jupííí, huráááá, mám Poníka.:D:D:D
    Pokračuju dál a snad se dohrabu i k florenům.
    Hezký studený den.

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Padátka úplně přestaly padat. Nemyslím si že bych dokázal dojít až pro bednu z Fl. a dokupovat saze nebudu, ani kdyby mi jich chybělo 5 kusů.
    Ještě potřebuju 8 mletí a momentálně mám 38 sazí.
    Prostě to úplně přestalo vyskakovat. Z plochy Ječmene vypadlo 21 kusů.
    Ještě mi roste na baha Saguaro na 2 plochách a plocha Ječmene na farmě. Tak uvidíme.
    Akční mám napěstovanou už od včerejška.

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Splnila jsem svůj cíl, mám stonekxD:p;)

5. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Tak akční mám napěstované dostatek (i díky +1 bonusu), ovšem nechápu, k čemu nám dávali bonus na akční kytky, když úplně zastavili vypadávání sazí. Oproti stavu cca před 2 dny je to tak s bídou na 25%. takže budu ráda, když to dotlačím k poníkovi. S floreny jsem se rozloučila - přece nebudu kupovat saze za floreny, abych získala floreny :)

6. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak po dlouhé době akce, která mi fakt bavila a provětrala pozorovací buňky xD Dávám velký palec nahoru :inlove:

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Mám 1 119 sazí, stonek taky, ještě se o nějakou odměnu pokusím, na konec sice vidím, ale vzdaluje se ,-)))))

8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Na zvěřinec nebude,škoda
    [​IMG] . Ale hra byla super!

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Když se sází dlouhodobka, tak padaj saze o 106, mám navíc 2121 sazí, kdybych byla trpělivá, tak jsem nemusela použít kaštanový řádek :po_O:D

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

bedna z floreny dala 96 lepčí než drátem do oka né

11. Janka42

Janka42 Rádoby autor

zo zázvoru nepadlo ani jedno padátko tak to naozaj stopli padátka, aby sa len nakupovalo:(

bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Pozoruju to každou akci - v pracovních dnech to padá málo, o víkendech (určitě sobota, neděle) to padá mnohem víc. A u mně to není jen dojem, o víkendech se mi těžko plánuje co bude, takže mám často velké prostoje, a měla bych to tedy vnímat opačně. Proto to chce víkendy co nejvíc využít (na noc určitě dávat dlouhodobky, pokud to dobře padá z krátkých rostlin či stájí, tak točit co to dá). Aspoň u mně to tak funguje.
    No a pak to taky dobře padá po dokončení akce. Takže komu chybí padátka, tak honem dokončit, pak bude sazí kýbl či dva. :D

13. stěby

stěby Hvězda fóra

Už je to uděláno, už je to hotovo. Nevídáno, zítra ráno mlít se bude nanovo :inlove:!
    Hmm. Ehm. Ano, dobře. Už to nebudu zobat xD:p. Prostě mám radost, že jsem to dal :D. Potřeba přesně 100 her.
    Z florenbeden 108 Fl, z beden vodních potvor můj druhý oranžmlok - jsem maximálně spokojen, skoro až nadšen xDxDxDxD.

14. elkabana

elkabana Pisálek fóra

Tak jsem se konečně doškobrtala do cíle. Hurá. 99 florenů potěší.:)xD

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jak to myslite ze prestala padat? Vzdy po splneni ukolu se najednou roztrhnou pytle s padatkama...
    Florenu jsem mel mene, ale i tak, velmi slusny prinos... ostatni bedny jsem nechal byt, uvidime az jich bude vic od jednoho typu...

Vypadavat ma 447 sazi/den, v tuto chvili ma byt 5407 (nebo chybet 393 ), mam 7798 (chybi 0 ), mam 134% hotovo.
    Stav kaliander : idealne 64321 kusu (5308/den ), mam 76896 z 69000 (111% ).
    Zatim uplynulo 93% casu, zbyva 21 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn maximalne na 120 detektivek, mam nyni 109 hotovych.

Honzulka05, bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  16. myš59

myš59 Vévoda fóra

92/6341 a pony je doma, jupíííí;), zkusím to ještě na tu bednu s prachama, už jen osm her;)

17. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

konečně, poník je doma a i floreny 99

Naposledy upraveno: 28/11/18
  18. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

hurááá, floreny sú doma - 87 ich bolo v debni a aj poník dorazil. Ďakujem všetkým, čo mi posielali sadze

19. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak hotovo ráno.
    120 FL
    Poník doma ale z tajemných ne a z bedny zvířat žralok a mlok oražový.

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak já jsem na levé straně na 98 a v pravo mi chybí jen 3 body a bude komplet hotavá;):p,takže průměr dělá 68,8 krásná práce;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.