Velká honička (15.11. - 28.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Ahoj, dneska jsem měla štěstí na kole, 3x +1 a 1x 100% :-D. Ještě mi chybí 5068 akčních, abych se dohrabala k bedýnkám s floreny a díky tomu to dám :-D :-D. Přeji všem, kdo se ještě honí, ať se úspěšně dohoní :-D.

F142/B385

2. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj, tak já právě soutěž dokončila a teď už honem otevřít bedny s florenky....no kolik jich asi padne? Už někomu padlo? Soutěž se mi tentokrát líbila. Asi i proto,že jsem ji stihla...ale i ta minisoutěž byla pro mě stvořená...zpočátku jsem nestíhala,pak jsem dala několikrát i plný počet a nejčastěji 71....nakonec 93 florenů.

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Napadalo, poník už baští předpřipravené krmivo, doufám, že to nebude hajtra jak u Beznosky... to bysem se nakrkla :) Tak teď jen v klidu střídat kaliandru s dlouhodobkama a budou aj florenbedny a napravo to co ani nevím, že tam na mne čeká, to už je jendo xD

4. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Tak tomuhle jsem nevěřil ani náhodou:

https://screenshots.firefox.com/szcxtqGt7PyxEHoy/null

Díky moc Svatkovým a matlafous123, hlavně za Tiky masky, bez nich bych ta množství padátek těžko dával dohromady :D
    A také těm, co si dali tu práci se screeny a popisy věcí toho bince :DxD

5. stěby

stěby Hvězda fóra

Druhý poník z téhle hry je doma, na kontě 93 her. Chybí 302 sazí, přede mnou je ještě večerní sklizeň dlouhodobek na všech plochách a celý zítřek. Zbývá odlovit poslední super cenu v této akci - Florenbedny :D. I pravou stranu bych měl mít komplet přesně na 100 her, pokud to na závěr nějak nadstandardně nedodrbu xD.

6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

radyn.m
    Gratuluji ti k úspěšnému finiši. Mimochodem - víš že jsi v cíli dokonce dřív než Kristýnka? (Ale ona nejpozději ráno bude též.);)

Babiččinafarma, bursuk59 a Y_n_O tohle ocenili.
  7. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Tak stonek už mám, ale na poníka ani zdaleka nedosáhnu... Měl jsem od začátku hrát tak jako teď a ne to flákat. No pozdě bycha honit hroutit se z toho nebudu. Na poníka se dostanu jindy... Ale morče bych zvládnout mohl i když ho už jednou mám.. Ale byl by to dobrý artikl na výměnu pro OaD.... I když vlastně můžu požadovat celou Emeriku za Kyselého Jeníka...

Trepifajksl a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Jupí Pony je už na ploše, mám radost;),samo jedu dál,,,

9. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Pomaloučku, polehoučku se objevil na farmě - ale ne Santa - p o n í k - huráááááá

10. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Akční kytky jsem dopěstovala v sobotu večer. Od té doby se potýkám s padátkama:p Pravá strana hotová, když jsem měla na levé odehráno 96 her. Chybí 80 sazí, ty necham na zítra, však ony potvory napadají :D Akce super na odměny, jen se to šíleně táhne, napěstovat 70 000 akčního kvítí je pěkný opruz:wuerg:

11. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Právě jsem i já dohonila bednu s floreny, která mi jich vydala 93. Vpravo mi chybí přesně 71 bodů na dokončení. Bude to ale až zítra - chybí mi 33 sazí. Jen doufám, že poslední hru dám za 71....by mě trefilo, kdybych to zvrzala a musela čekat na další saze. Jinak za plný počet bodů se mi nepovedla ani jedna hra. Celkově akce super, minihra mě bavila, odměny parádní. Akční kvítí celkem slušně přibývalo, ačkoliv se mi nepovedl vytočit žádný množstevní bonus na KŠ. Bojovala jsem akorát s padátkama a se svou netrpělivostí xD

12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak konečně taky dohoníno. Byla to ale fuška. Skoro po celou dobu chyběly buď akční nebo zase padátka, zklidnilo se to až tento víkend.

A teď večer jsem dohrála poslední stou hru a finíto.

Minihra mně bavila, ale jak tu psali už přede mnou, bylo to předlouhé. Hlavně to pěstování a hlídání rostlin co 4 hodiny. Ale mám morčecího kamaráda k mému samotinkému z tajemek, prvního poníka, což je fakt super, a hlavně 108 florenů, což jak tu čtu je výtečný výsledek (ale otevřela jsem 10 a pak zase 10 beden, nikdy neotvírám plný počet beden najednou).

Můj přehled:
    levý sloupec - 100 her
    pravý stačilo- 93
    průměr na hledání - 72,5 bodu
    celková doba hledání - asi 35 minut
    florenů - 108

zbylo
    - 601 akční
    - 497 lup
    - 218 sazí (po umletí posledního "nástroje")

13. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,tak levá hotová - 87 florenů,no dobré jsou.Tahle akce pro mně byla hodně drahá,utratil jsem hojně krejcárků(papoušci a i krmivo pro ně) i když třeba z 20ti papouchů mně to dalo 4x saze.Provětral jsem stodolu,měl jsem legedu 28/28 zvedl jsem jí na 30/30 ze 186 pidipolíček to přidalo 2x saze,zase nic moc,kvůli sazím spotřeboval asi 350 SK,(mám skoro prd).Kvůli pomocníkům jsem musel také hodně naházet do úkolů v družstvu.Prostě průvan,kam se podívám.No a teď už budu jen koukat jaké akce budou,pomocníky kupovat nehodlám,tak budu jen tiše závidět a pěstovat do stodoly.

Fóglová na TOPku nemám tak se o n ani nepokouším.Já jsem tady proti některým chudej příbuznej. :) Ovšem s tím "chlapče" si mně nesmírně potěšila tak už mi nikdo neřekl 55 let.
    8.58 dokončena i pravá strana - 101 her,zbylo mi přes 500 lup,sazí 30

Naposledy upraveno: 27/11/18
  14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, chlapče, kdyby ses pustil do Topky, to bys koukal, co je to průvan. Američani se svými hurikány by mohli závidět....

15. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Florenů mi to dalo 93.

Myslím, že tu není nikdo komu by to dalo to nejvíc co šlo.

bursuk59 a L.Lady tohle ocenili.
  16. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Uff, poslední hra odehrána a i vpravo mám hotovo. Tam jsem potřebovala 101 her a bodově jsem úplně přesně. Ani o jeden víc :) Moc se mi akce líbila. Díky

17. elen45

elen45 Magnát fóra

Beznoska do TOP3000 do akce pěstuji a strkám jen akční kvítí a v bednách (stříbrných a zlatých jsou docela pěkný odměny) - je škoda to tam nedat - ze zlatých padají i SK

bursuk59 a Xenie6161 tohle ocenili.
  18. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

elen45 já už nestrkám nikam nic :) už mám toho nervování dost.

Honzulka05, bursuk59 a jindrasofr tohle ocenili.
  19. joe31

joe31 Pisálek fóra

Hotovo, pravá strana na 95her a z beden 93f. :p

Honzulka05, bursuk59 a jindrasofr tohle ocenili.
  20. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Chachá, tak ještě 15 her mi zbývá do bedničky s fl... Možná stihnu a chytím si záda...:music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.