Velká honička (15.11. - 28.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem se také konečně doštrachala do konce, odměnou mi bylo 99 FL.

2. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Akční jsem dopěstovala včera, na splnění pravé strany jsem potřebovala 97 her (na začátku vždy 55 a pak už nejčastěji 71, občas i 80). Teď čekám na poslední cca 50 sazí a budou doma i floreny.
    Minihra zábavná, odměny luxusní, jen ta délka byla trochu únavná = akce za 1-.

3. jitikw

jitikw Perspektivní autor

já se zatím doslova plazím. Chci poníka, ale to musím dát ještě 14 her...:( tak snad to nějak s odřenýma ušima dám. Teď už mi jde hledání lépe, dám to aspoň za 71, já nevím, já mám problém se přesně trefit, aby to zmizlo. Možná to je línou myší nebo levýma rukama :D

4. myš59

myš59 Vévoda fóra

Tak jsem poskočila na 81/5547,Ikdyž dávám na jednu plochu bér,na baha třeba čajot a papoušky, ledva mi to dává na dvě mini hry, snad to zvládnu;) Nejlíp mi jde kucchyn,tam občas dám i z 80 ,jinak za 71 bez lupy

5. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Můj stav 88/6033, poník v dohledu,snad to taky už stihnu;) co už jsou hotoví,gratulka

6. vladca

vladca Stará škola

dnes dokončené ... ráno posledný zber, potrebných 87 sadzí .. padlo 224 (4 plochy rôznych stajní, 1 plocha minicibule)
    florenove bedne dali ... 87FL ... pravdupovediac čakal som okolo 100 .. ale čo už
    zvieracie bedne ... 2x salamandra 1x homár .. to už som mal

Akcia bola pekná, stíhal som v pohode. Skončil som s priemerom okolo 68,4/pokus.
    Pekná dávka BS, som tesne pred F-97, B-287.
    Po pár prvých zberoch som prešiel na Baha z polí na stajne, takže sadze neboli problém, akurát Baha krmivo je takmer na nule. Mlyn beží naplno, ale nestíha :)

7. dencice

dencice Stálice fóra

Tak nevím,ale asi nestíhám, odehráno 29/87, na poníka se asi nedohrabu,natož do konce, no nevadí, morče mám, to jsem chtěla, obloukem se mi vyhnulo, tak holt uvidíme, zda se zadaří a poníka stihnu...asi budu muset začít vstávat...:p

L.Lady, zejdy66 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  8. vladca

vladca Stará škola

daj na BAHA stajne (ziadne polia) aj z kratkeho papagaja (normalneho) dostanes sadzu skoro vždy, rastliny trvajú dlho

jindrasofr a jirinasinova198 tohle ocenili.
  9. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Huráááá! Také hotovo. Stačilo 100 her. Akce supééér!Palec nahoru!!! Pěstování bylo nekonečný,protože jsem neměla štěstí na kole,ale zvládla jsem to.
    A teď se těšim,že otevřu bednu s florenama a koupím si za to zvěřinec ;)

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak hlásím hotovo... Na levou stranu 100 her, na pravou stačilo 99. Poslední hra za 80. Bedny daly 105FL. Akce super.

11. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Cieľ - stonka a morča - splnený ... poník moooc ďaleko, lebo kvôli zamestnaniu už dám iba zopár hľadaní :p
    najčastejšie som hľadal za 55, posledných cca 20 hľadaní to už bolo lepšie (66 a viac, ale plný počet ani náhodou o_O)

zejdy66 tohle ocenil(a).
  12. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Taky dneska splněno. Akce super. Ke konci jsem to dávala už za osmdesát bodíků. Hledání mě bavilo. V odměnách potěšilo další morčátko a z poníka jsem nadšená. Floreny jsem uvítala jelikož nekupuju. Bedna dala 96 fl. Teď jen, za co je utratit :) Nejspíš odemknu zušlechťování rostlin. Škoda že zvěřinec a výrobny jsou tak předraženy, jinak bych si další taky pořídila, ale 299 fl dohromady nedám. Nevíte, bývájí taky někdy slevněny v akcích kup za polovinu? (jak se ta akce přesně jmenuje teď nevím)

jindrasofr a L.Lady tohle ocenili.
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

petaakubik - velkoskladiště ve slevě nebývají ;)

14. papulice

papulice Veterán fóra

akce pěkná,bavilo mě to,ráda hledám předměty,ze začátku jsem měla vždy 55 b,ale potom už jsem to dělala za 71 a to jde,stonek mám,morče také a nevím jestli stihnu celé,je toho ještě hodně...

15. kluk10

kluk10 Pisálek fóra

Hlásím hotovo.105 florenů :)

16. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,tak jsem po velké honičce dostihl poníka,ale nevím,nevím,je takovej nějakej nedomrlej,nechce mi žrát,mám strach že mi chcípne,tak si říkám že bych mohl dopadnout jako hrabě Kinský.Ten odnaučoval koně žrát a když už to skoro uměl tak mu chcípnul. :)

Prepperka, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  17. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Tak mě chybí ještě 32 her do konce akce jestli je dám tak to netuším, ale stoneček mám.... Uvidím, kam vyšplhám třeba na nejvyšší bod farmeramy...:music:

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak se plížením blížím ke konci... na poníka chybí jedno hledání, ale nemám saze. :cry: Snad to z kaliandry na farmě a papyru na Baha napadá... A ten zbytek taky bude v klidu, ještě je do konce celých 48 h ;)

19. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Velká honička dokončena. Na kontě přistálo 93 florenů :(

20. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

akce náročná, zdlouhavé pěstování, ale odměny skvělé 90 FL, poník, morče, miliony BZ... no stálo to za to
    hledání na začátku nešlo, ale po zacvičení jsem dávala běžně 71 s hledáním v klidu, 80 při velkém soustředění... konečný průměr asi 74, na komplet pravou stranu stačilo 93 her

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.